Sve o vašem horoskopskom znaku

Horoskop, numerologija, kolačići sudbine, proroci, razni testovi i zanimljivosti.
Koraci_u_noci
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 9389 times
Been thanked: 10160 times
Status: Online

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by Koraci_u_noci »

Npr
Pobjeci sad od svega zelim
Shadow
Svemirka
Svemirka
Has thanked: 24867 times
Been thanked: 27594 times
Status: Offline

Post by Shadow »

A ne bi vjerovali, kakav balans mogu da nacine vatra i voda :ooo
Samo povrsno analiziraju.
Ma hajte molim vas.
Acta non Verba
Shadow
Svemirka
Svemirka

Post by Shadow »

Koraci_u_noci wrote: 15 Jul 2023, 12:10Npr
Sta npr?

Da ti dam nickove?

A to ne smijem. Neki su se upisali, pa mogu potvrditi. Neki nisu..necu ja da otkrivam :djed
Acta non Verba
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9992 times
Been thanked: 16873 times

Post by spacebound »

Blizanci i Škorpion
Blizanci su zračni znak koji cijeni komunikaciju i socijalizaciju, dok je Škorpion vodeni znak poznat po svojoj intenzivnosti i tajanstvenosti. Ova dva znaka često se svađaju zbog različitih pristupa međuljudskim odnosima.

Najbolja prijateljica blizanac, savrseno se razumijemo i nadopunjavamo i karakterno smo jako slicne. To ne kazemo samo nas dvije, nego svi koji nas znaju.
Jednom smo se prije puno godina posvadjale, bila je to najkorisnija i najkonstruktivnija svadja u mom zivotu i to je bas ucvrstilo nase prijateljstvo jer smo sve sto smo zamjerile jedna drugoj tad rekle, izgladile i produbile nas odnos.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Zanki
saudade
saudade
Has thanked: 27974 times
Been thanked: 31948 times

Post by Zanki »

Shadow wrote: 15 Jul 2023, 12:08
Ovan i Rak
Ovan je vatreni znak, poznat po svojoj strastvenoj i impulzivnoj prirodi. Rak, s druge strane, je vodeni znak koji cijeni emocionalnu sigurnost i stabilnost. Ova dva znaka često se sukobljavaju zbog različitih pristupa životu.
Ma nije tacno. Evo makar ovnovi na forumu bi dali to potvrditi :)
Naravno, još se ja više vodim kao strijelac 🥰
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Koraci_u_noci
Penzioner
Penzioner

Post by Koraci_u_noci »

Ovi horoskopski znakovi ne vole priznati kada su u krivu

DOK SU neki od nas skloni introspekciji i priznavanju pogrešaka, drugi su tvrdoglavi i teško im je priznati da su u krivu. U astrologiji postoje određeni horoskopski znakovi koji su izrazito ponosni, zbog čega stalno misle da su u pravu. U nastavku otkrivamo o kojim znakovima je riječ.

Ovan
Ovnovi su borbeni i impulzivni. Kao prvi znak u horoskopu, često žele biti vođe i uvijek moraju biti u pravu. Kada nešto naprave netočno, umjesto da to priznaju, obično će se boriti još snažnije kako bi obranili svoje stajalište.

Lav
Lavovi su ponosni i vole biti u središtu pažnje. Ne vole pokazati slabost, a priznavanje pogrešaka za njih može značiti upravo to. Stoga, umjesto da priznaju da su pogriješili, često će se pokušati izvući iz situacije sa što više dostojanstva.

Škorpion
Škorpioni su poznati po svojoj strastvenosti i intenzitetu. To može rezultirati time da se čvrsto drže svojih stavova, čak i kada su u krivu. Umjesto priznavanja pogreške, Škorpioni će radije promijeniti temu ili se čak osvetiti onome tko ih je doveo u tu poziciju.

Jarac
Jarci su poznati po svojoj ambiciji i praktičnosti. Njihova tendencija perfekcionizmu često ih sprječava da priznaju pogreške jer to za njih znači neuspjeh. Umjesto toga, radije će naučiti iz situacije i nastaviti dalje kao da se ništa nije dogodilo.
BritkiMozak
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Mood:
Has thanked: 140 times
Been thanked: 298 times

Post by BritkiMozak »

spacebound wrote: 15 Jul 2023, 12:13 Blizanci i Škorpion
Blizanci su zračni znak koji cijeni komunikaciju i socijalizaciju, dok je Škorpion vodeni znak poznat po svojoj intenzivnosti i tajanstvenosti. Ova dva znaka često se svađaju zbog različitih pristupa međuljudskim odnosima.

Najbolja prijateljica blizanac, savrseno se razumijemo i nadopunjavamo i karakterno smo jako slicne. To ne kazemo samo nas dvije, nego svi koji nas znaju.
Jednom smo se prije puno godina posvadjale, bila je to najkorisnija i najkonstruktivnija svadja u mom zivotu i to je bas ucvrstilo nase prijateljstvo jer smo sve sto smo zamjerile jedna drugoj tad rekle, izgladile i produbile nas odnos.
Inače se nakon svađe, pogotovo ako je bila žestoka, odnosi teško ili nikako poprave.
Stvarnost je katkada gora i od najcrnije mašte.
BritkiMozak
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Mood:

Post by BritkiMozak »

Čuo sam da što je osoba starija, to više njen podznak igra ulogu nego znak. Ja sam znak jarac podznak djevica. Obadva zemljana. Više bih volio da sam u podznaku neki vodeni znak, pogotovo škorpion. Onda bi bio opasniji nego što jesam, a zajednička stvar bi i znaku i podznaku bila sklonost tajnovitom djelovanju.
BritkiMozak
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Mood:

Post by BritkiMozak »

Koraci_u_noci wrote: 15 Jul 2023, 14:12 Jarac
Jarci su poznati po svojoj ambiciji i praktičnosti. Njihova tendencija perfekcionizmu često ih sprječava da priznaju pogreške jer to za njih znači neuspjeh. Umjesto toga, radije će naučiti iz situacije i nastaviti dalje kao da se ništa nije dogodilo.
Ja grešku lako priznam ako me na nju netko upozori smireno i argumentirano. I ponudim rješenje za ispravak. Međutim, ima dosta ljudi koji priznanje greške smatraju slabošću, pa kad priznam grešku, čak ako su na početku bili smireni, počnu vikat. Valjda im fali buka i svaša kada nekoga upozore na grešku, jer ne očekuju da će druga strana uopće htjeti čuti da je u nečem pogriješila, ili priznati grešku ali se praviti kao da je ta greška beznačajna.
Zanki
saudade
saudade

Post by Zanki »

BritkiMozak wrote: 15 Jul 2023, 14:32 Čuo sam da što je osoba starija, to više njen podznak igra ulogu nego znak. Ja sam znak jarac podznak djevica. Obadva zemljana. Više bih volio da sam u podznaku neki vodeni znak, pogotovo škorpion. Onda bi bio opasniji nego što jesam, a zajednička stvar bi i znaku i podznaku bila sklonost tajnovitom djelovanju.
Eto znači podznak...
Nema težeg znaka od jarca ajme nema
Zanki
saudade
saudade

Post by Zanki »

Jarci ne priznaju grešku jer su bezgrešni isto i blizanci, to su savršenstva od ljudi...
Ja sto puta priznam oni reču eto vidiš da smo bili u pravu :lup
Koraci_u_noci
Penzioner
Penzioner

Post by Koraci_u_noci »

Shadow wrote: 15 Jul 2023, 12:11
Koraci_u_noci wrote: 15 Jul 2023, 12:10Npr
Sta npr?

Da ti dam nickove?

A to ne smijem. Neki su se upisali, pa mogu potvrditi. Neki nisu..necu ja da otkrivam :djed
Znaci nema ih. Mislim sa kojima se stvarno slazes
Shadow
Svemirka
Svemirka

Post by Shadow »

Koraci_u_noci wrote: 15 Jul 2023, 15:42
Shadow wrote: 15 Jul 2023, 12:11

Sta npr?

Da ti dam nickove?

Znaci nema ih. Mislim sa kojima se stvarno slazes

Sa mnom je tesko. Ali nije nemoguce :mmm
Acta non Verba
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 24571 times
Been thanked: 6394 times

Post by Veca »

...ja priznajem i sto jesam i sto nisam, samo se poslije toga fataj noge! :plavi ...nemorete s menom nikako! :cudi :D.
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
BritkiMozak
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Mood:

Post by BritkiMozak »

Zanki wrote: 15 Jul 2023, 15:39
BritkiMozak wrote: 15 Jul 2023, 14:32 Čuo sam da što je osoba starija, to više njen podznak igra ulogu nego znak. Ja sam znak jarac podznak djevica. Obadva zemljana. Više bih volio da sam u podznaku neki vodeni znak, pogotovo škorpion. Onda bi bio opasniji nego što jesam, a zajednička stvar bi i znaku i podznaku bila sklonost tajnovitom djelovanju.
Eto znači podznak...
Podznak je u trenutak u koje je znaku bio mjesec kad si se rodio. Ja sam rođen u 21:40h pa sam stoga u podznaku djevica. Netko tkoje rođen iza 22h je mislim vaga i tako dalje.

A što kažeš da nema težeg znaka od jarca, ajmeeeee - mora da te je neka koza jako razočarala u ljubavi.
Zanki
saudade
saudade

Post by Zanki »

BritkiMozak wrote: 15 Jul 2023, 21:41
Zanki wrote: 15 Jul 2023, 15:39
Eto znači podznak...
Podznak je u trenutak u koje je znaku bio mjesec kad si se rodio. Ja sam rođen u 21:40h pa sam stoga u podznaku djevica. Netko tkoje rođen iza 22h je mislim vaga i tako dalje.

A što kažeš da nema težeg znaka od jarca, ajmeeeee - mora da te je neka koza jako razočarala u ljubavi.
Možda kod tebe se horoskop svodi samo na veze ljubavne ili kakve god ih neko umišlja...

Jedini jarac koi poznajem je moja mater, moždq poznajem i druge ali ne znam što su u horoskopu
BritkiMozak
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Mood:

Post by BritkiMozak »

Zanki wrote: 15 Jul 2023, 23:13
BritkiMozak wrote: 15 Jul 2023, 21:41

Možda kod tebe se horoskop svodi samo na veze ljubavne ili kakve god ih neko umišlja...

Jedini jarac koi poznajem je moja mater, moždq poznajem i druge ali ne znam što su u horoskopu
Mi smo emocionalno hladni ali nismo jedini znak koji je emocionalno hladan. Možda je tvoja majka bila hladna prema vama djeci. Ali nemoj sudit po jedinom jarcu kojeg poznaješ.
Zanki
saudade
saudade

Post by Zanki »

Nie bila hladna dapače i danas nas tretira ka da smo mala dica, s puno pažnje i ljubavi...
Nema filozofije ne znan što nagađaš kad san napisala odmah o ćem se radi kad san rekla da su teški...
Eto i od ove komunikacije se vidi😁

Teški ste sve znate i uvik ste u pravu, dosta više 🤫😁
Vanilla
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 5118 times
Been thanked: 6646 times

Post by Vanilla »

Je l' lav opet najbolji? Da ne citam :kafa
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Zanki
saudade
saudade

Post by Zanki »

IMG_20230716_174516.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Post Reply

Return to “Astrologija, testovi, mozgalice”