Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Zagorka wrote:Vrlo moguće.Čak štoviše rekla bih da je to jedina mogućnost koja se desila,jer je apsolutno i posve nemoguće da se u ovoj zemlji desi silovanje.
Pogotovo je nemoguće da već ranije osuđivani silovatelj opet nekog siluje.
Pa da. A čistačica je zvala policiju jer nema s kim popit kavu...
ja ne mogu da shvatim zenu koja je u braku sa silovateljem i jos zna kakav je i ostavi jadnu zenu s njim samu u stanu. Ovom, kako ga Julija nazva - govedu, treba odsijeci javno onu stvar a i zeni mu suditi jednako kao i njemu.
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
on je kaznu odradio znaci pusten je na odgovornost drzave i sudstva a sem toga je punoljetan i njegova zena nema obavezu da pazi na njega
optuziti nju bi bio pravi debilizam
Alexandar wrote:on je kaznu odradio znaci pusten je na odgovornost drzave i sudstva a sem toga je punoljetan i njegova zena nema obavezu da pazi na njega
optuziti nju bi bio pravi debilizam
pa sta ako je odsluzio svoju kaznu? to ne brise stvar koju je uradio. Pa dok god se radikalnije ne krene sa osudama i bice nam ovako kako jeste.
pa kad nema veze zasto ga onda brani? sto nije ostavila majku ili sestru sa njim? Bas se pitam sta bi rekao ti i tebi slicni da je umjesto te jadne zene neko tebi blizak
kakvi su to meni slicni? oni koji nisu dovoljno glupi da zenu strpaju u zatvor za nesta sta je napravio njen muz i za sta su eventualno odgovorne institucije koje su ga nerehabilitovanog pustile?
Da, ja radim s djecom, a vidis ja tebi ne bih dala ni dvije ovce na papiru da ih cuvas.
Ona je svjesna kakav je njen muz i opet je gurnula nekoga njemu u kandze.
Niko nije kriv, dok se ne dokaze. Ovdje samo njena rijec protiv njegove. U bolnici se moze utvrditi da li je silovana ili je dobrovoljno pristala. Ako je silovana on treba da odgovara i obratno. Njegova zena nema nista sa ovim osim sto joj je potrebna strucna pomoc jer da je normalna ne bi zivjela sa njim.
Ruana wrote:Niko nije kriv, dok se ne dokaze. Ovdje samo njena rijec protiv njegove. U bolnici se moze utvrditi da li je silovana ili je dobrovoljno pristala. Ako je silovana on treba da odgovara i obratno. Njegova zena nema nista sa ovim osim sto joj je potrebna strucna pomoc jer da je normalna ne bi zivjela sa njim.
Imaš pravo.
Zapravo, trebala bi prestati ta praksa novinara da izlaze sa imenima i prezimenima osoba optuženih za nešto a kojima se još nije dokazala krivnja.
Nela wrote:Da, ja radim s djecom, a vidis ja tebi ne bih dala ni dvije ovce na papiru da ih cuvas.
Ona je svjesna kakav je njen muz i opet je gurnula nekoga njemu u kandze.
Kao žena ženi, morala je upozoriti jadnicu šta bi moglo da joj se desi. To bi bio ljudski gest da se izbjegne zločin (po mom mišljenju jedan od težih). Ovako je ostalo samo na tome hoće li se kretenu dignuti ili neće. Hemijska kastracija i silovateljima i pedofilima!!!