Hvala ti
Laku noć
Moderator: VIP

Аha, samo sam potvrdilaArthur Dent wrote: 18 Jul 2023, 23:12pa zato ti i kazem.Morgen wrote: 18 Jul 2023, 23:11
Ma ja bi bankrotirala jer prijateljima ne bih mogla da naplacujem. Nit poznanivima, komdijama, ljude koje sam bar jednom videla u zivotu. Ja to odmah zavolim![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ako kazes da neces, onda i neces. jer to tako i manifestiras.Morgen wrote: 18 Jul 2023, 23:15Аha, samo sam potvrdila
Isto tako nikad necu imati puno novaca jer ga premalo cenim.
(Ali sam ipak bogata)

Prvo da skontam sta je to, pa mozda i ucinim toArthur Dent wrote: 18 Jul 2023, 23:18ako kazes da neces, onda i neces. jer to tako i manifestiras.Morgen wrote: 18 Jul 2023, 23:15
Аha, samo sam potvrdila
Isto tako nikad necu imati puno novaca jer ga premalo cenim.
(Ali sam ipak bogata)
![]()
uzmi par milja i ubaci u blue chip njemacki. bez zeze.![]()
invest u akcije al dosta sigurne. najjacih 20 germanskih firmi u jednom loncu. najjednostavnije receno. eh tako.Morgen wrote: 18 Jul 2023, 23:20Prvo da skontam sta je to, pa mozda i ucinim toArthur Dent wrote: 18 Jul 2023, 23:18
ako kazes da neces, onda i neces. jer to tako i manifestiras.![]()
uzmi par milja i ubaci u blue chip njemacki. bez zeze.![]()
Desi zizi![]()
Izdržavam tako što sam se prebacila da radim od kuće ili na vikendiciArthur Dent wrote: 18 Jul 2023, 23:20dje si zizantije!![]()
jesi dobro? kako ti izdrzis ove sunceve zrake sad?

a sta cu, umirem polako i radujem se...Zizi wrote: 18 Jul 2023, 23:23Izdržavam tako što sam se prebacila da radim od kuće ili na vikendiciArthur Dent wrote: 18 Jul 2023, 23:20
dje si zizantije!![]()
jesi dobro? kako ti izdrzis ove sunceve zrake sad?![]()
Volim ljeto, samo je ovo poteško izdržati u gradu.
Malo i godine sustižu![]()
Kako je tebi?
A jeste, trebamo se radovati i proživljenju.Arthur Dent wrote: 18 Jul 2023, 23:26a sta cu, umirem polako i radujem se...Zizi wrote: 18 Jul 2023, 23:23
Izdržavam tako što sam se prebacila da radim od kuće ili na vikendici![]()
Volim ljeto, samo je ovo poteško izdržati u gradu.
Malo i godine sustižu![]()
Kako je tebi?![]()
jer sto duze traje, nekako ce brze proci ono sto je ostalo. doduse ja bjezim u hladovinu, sumu, brda. a vikendom u vodu.a godine... eh godine.. nismo mi ostarili ziz, nego nam potezak rodni list.
![]()

velis nazad ka izvoru? a dobro, ne moramo odmah, neka nas jos malo. nismo jos sve pjesme otpjevali.Zizi wrote: 18 Jul 2023, 23:30A jeste, trebamo se radovati i proživljenju.Arthur Dent wrote: 18 Jul 2023, 23:26
a sta cu, umirem polako i radujem se...![]()
jer sto duze traje, nekako ce brze proci ono sto je ostalo. doduse ja bjezim u hladovinu, sumu, brda. a vikendom u vodu.a godine... eh godine.. nismo mi ostarili ziz, nego nam potezak rodni list.
![]()
![]()
Šta ti je još ostalo da otpjevaš?Arthur Dent wrote: 18 Jul 2023, 23:32velis nazad ka izvoru? a dobro, ne moramo odmah, neka nas jos malo. nismo jos sve pjesme otpjevali.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest