Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Jel' se vama dešavalo, ako ste imali neki nadimak, kada vas strožiji roditelj zove nadimkom onda je sve OK, a ako izgovori ime, onda ste najebali(zvjezdica). 

ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:

- Peggy Sue
- Aktivni forumaš
iako je ovo samo neki jadni pokusaj skretanja s teme, ipak cu mu dati dovoljno paznje da prkomentarisem da imamo posebnu temu s naslovom Samo da pitam...Bla wrote:Jel' se vama dešavalo, ako ste imali neki nadimak, kada vas strožiji roditelj zove nadimkom onda je sve OK, a ako izgovori ime, onda ste najebali(zvjezdica).

- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Hajde, ovaj put ću ti objasniti da se ne ljutiš, al' ubuduće nema objašnjenja. Znaj da nema nikakve zle namjere.Peggy Sue wrote:ma gdje bi ti....Bla wrote:Bože sačuvaj. Pa Peggy Sue, opet si sve pogrešno skontala.

Zijevanje je zarazno. Mnogi si ne mogu pomoći, kada vide nekoga da zijeva, pa moraju i oni. Meni se to isto dešava (ubio sam se zijevajući dok sam tražio odgovarajuću sliku, a i sad počesto razjapim čeljusti).

I onda mi pade na pamet kako bi mi bilo smiješno kad bi mogao posmatrati ljude koji surfaju ovim forumom i konstantno zijevaju, pogotovo još ako ne skontaju zbog čega.

ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:

- Peggy Sue
- Aktivni forumaš
Bla wrote:Hajde, ovaj put ću ti objasniti da se ne ljutiš, al' ubuduće nema objašnjenja. Znaj da nema nikakve zle namjere.Peggy Sue wrote:ma gdje bi ti....Bla wrote:Bože sačuvaj. Pa Peggy Sue, opet si sve pogrešno skontala.![]()
Zijevanje je zarazno. Mnogi si ne mogu pomoći, kada vide nekoga da zijeva, pa moraju i oni. Meni se to isto dešava (ubio sam se zijevajući dok sam tražio odgovarajuću sliku, a i sad počesto razjapim čeljusti).![]()
I onda mi pade na pamet kako bi mi bilo smiješno kad bi mogao posmatrati ljude koji surfaju ovim forumom i konstantno zijevaju, pogotovo još ako ne skontaju zbog čega.
E vala, zanimljivija je moja teorija (tvoje) urote.. Bolje da si je priznao...

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7783 times
- Been thanked: 18306 times
A ja sam nekako skontala da roditelji djecu uvijek zovu imenom (osim ako mu oni nisu dali nadimak). Koliko znam ljudi koji imaju nadimak ili ih svi zovu skraćeno, samo majke punim imenom.Bla wrote:Jel' se vama dešavalo, ako ste imali neki nadimak, kada vas strožiji roditelj zove nadimkom onda je sve OK, a ako izgovori ime, onda ste najebali(zvjezdica).
-
Kod mene je i danas tako. Imam nadimak (glup totalno, nidje veze sa imenom) rahmetli tata mi dao. Svi me tako zovu, i ima naroda sto misli da mi je to pravo ime, ali kad bi me roditelji zovnuli pravim imenom znala sam da sam nesto uradila. I danas kad me muz zovne pravim imenom znam da je nesto ozbiljno.Bla wrote:Jel' se vama dešavalo, ako ste imali neki nadimak, kada vas strožiji roditelj zove nadimkom onda je sve OK, a ako izgovori ime, onda ste najebali(zvjezdica).
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14350 times
- Been thanked: 9946 times
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40544 times
- Been thanked: 26855 times
- Status: Online
Nekim ljudima je stvarno tesko ugoditi. Primijetiete ih kako ljeti kukaju da im je vruce.To su isti oni koji zimi kukaju da je hladno...Julia-Klara wrote:hladno zorom ranom ...
"Ti sa svakim - lijepo! i traži da se čine dobra djela, a neznalica se kloni!"
- Ledena
- Ange Ou Demon
- Mood:
- Has thanked: 1365 times
- Been thanked: 4682 times
Ja bi samo da pozdravim sve forumase, opet cu bit odsutna neko vrijeme,
danas selimo kod mame, i pocinju uveliko pripreme za bebu, usla sam u 9. mjesec tako da ce valjda to brzo proletit.
Eto pa se cujemo nekom drugom prilikom. Veeeeeliki poljubac

danas selimo kod mame, i pocinju uveliko pripreme za bebu, usla sam u 9. mjesec tako da ce valjda to brzo proletit.
Eto pa se cujemo nekom drugom prilikom. Veeeeeliki poljubac

Nikad ne dozvoli da budeš nekome trn u oku.
Budi ekser!
Budi ekser!
-
- Inventar foruma
Sretno i čuvaj se, nedostajat ćeš namLedena wrote:Ja bi samo da pozdravim sve forumase, opet cu bit odsutna neko vrijeme,
Eto pa se cujemo nekom drugom prilikom. Veeeeeliki poljubac![]()

- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
ledena sretno 

"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"
Stvarno me sramota da obučem zimsku jaknu večeras, a jedino bi me ona ugrijala koliko je hladno.
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 

@dalia, shal neki ponesi, oni salovi sto na deku podsjecaju i samo se ogrni njime ako ti bude hladno. Ovdje se uveliko jakne nose 

"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"
Ponijet ću, i obući ću džemperBonaqua wrote:@dalia, shal neki ponesi, oni salovi sto na deku podsjecaju i samo se ogrni njime ako ti bude hladno. Ovdje se uveliko jakne nose

Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14350 times
- Been thanked: 9946 times
Rum wrote:Nekim ljudima je stvarno tesko ugoditi. Primijetiete ih kako ljeti kukaju da im je vruce.To su isti oni koji zimi kukaju da je hladno...Julia-Klara wrote:hladno zorom ranom ...

neka zime, neka hladnoce...samo se lijepo obucem i rijesen problem
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
Sta ce ti jakna povedi mene da te grijem zagrljajemDalia wrote:Stvarno me sramota da obučem zimsku jaknu večeras, a jedino bi me ona ugrijala koliko je hladno.