halali immunski. nesto me bijahu pritislo.
eto vidis, nista mi ni za one gljive nisi rekla. ha ja. a jos bi da me bijes ovdinaka.
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
halali immunski. nesto me bijahu pritislo.
evo friske info tafkapTAFKAP wrote: 14 Jul 2023, 20:04 Evo i ovdje da priupitam: Ima li kakav autobus iz Jelaha za Sarajevo?
Koji si ti meni kraljArthur Dent wrote: 14 Jul 2023, 21:44evo friske info tafkapTAFKAP wrote: 14 Jul 2023, 20:04 Evo i ovdje da priupitam: Ima li kakav autobus iz Jelaha za Sarajevo?
imaju neki kombiji koji voze iz jelaha, ne znam vozni red. kantic je vozio sa velikim prije. mora se telefonski provjeriti.
inace..
ima bus svakodnevno iz tesnja krece u 15:30 u sarajevu je 19:05
imas voz iz doboja
a taxo je iz jelaha 160 km![]()
iz doboja ima 4 autobusa u 2:00, 8:30, 11:30 i 18:30
eh et.
Vidio sam da ima iz Doboja al voze do Istočnog Sarajeva.spacebound wrote: 14 Jul 2023, 20:31Jelah kod Tesnja? Ne znam, ali nije Doboj daleko ili s Karusa.TAFKAP wrote: 14 Jul 2023, 20:04 Evo i ovdje da priupitam: Ima li kakav autobus iz Jelaha za Sarajevo?

Ma mora bit za Sarajevo, godinama, 20 sigurno Biss tours vozi.

Staceti ona

Sta bi dao da si covjeculjakFuddo wrote: 21 Jul 2023, 20:39 Hodala okolo pola dana
I kae, sjela da doruckujem
A sta ti je sisama?

Jesi usisala kucu?Maja wrote: 21 Jul 2023, 20:35 Pa bio je zemljotres, sta.
Dje cu biti. Ne znam kud gonim ovih dana. Svasta se nesto sastalo.
Jutros ustala u 7, otisla izvadila nalaze krvi i mokrace, nisam od korone, sve u referentnim vrijednostima osim sto mi je natrij nizak.
Onda onim nesposobnim zubarima, ispao mi lijek, stavili ponovo.
Onda otisla po smrtni list za komsiju, predala papire da se prebaci hebeni ugovor za eronet na zenu mu. Trazili cak rjesenje o nasljedjivanju
Poslije toga u banku, prepuna a 1 salter radi, ja bila br 51 a na redu bio 33pa dok je doslo do mene otisla na postu, pa kupila cigara od svercera, pa u poreznu, vratila se u banku, pedeseti na redu
Na kraju sjela uz bregavu da doruckujem i zapalim.
Dosla sestra po mene, otisla na prvu mamografiju pa UZ dojki. Sve ok. Na mamografiji bio neki mali covjeculjak, sve mi uzima sisu i stavlja na onu presu, jest muka/smijesno bilo al haj. Srecom na UZ potrefio dr koji je proglasen najbolji u federaciji po izboru pacijenata a i strucnjak parekselans...
Onda se zakazala opet za 2 god. Pa otisla kupiti hrpu stvari u vise radnji, pa koni u apoteku i na kraju sjele da jedemo i da se malo ohladimo. Przilo ko u smederevcu. Jos kad udjes u auto, ima da te nema.
I evo sad pravim 3 torte za sutra. Bice mi ga guzve bar do utorka, mozda cetvrtka.
Eto, malo sam se izjadala.

Nije to toliko bitno ko nesto spremit na kasiku