Edine, pusis, ok, ali molim te nemoj preko medicine pokusavati opravdati svoj tinejdzerski hir.
Moderator: Krokodil Behko
Mala gdje ti nabavljas u Blatusi jelPeggy Sue wrote:Joj kad mi neko spomene Holandiju kao idelanu zemlju demokratije i svih (poganih) ljudskih prava....
Edine, pusis, ok, ali molim te nemoj preko medicine pokusavati opravdati svoj tinejdzerski hir.
Sad ti tvrdiš da ja imam neki hir ? Ovdje ne pričamo o meni nego o marihuani.Peggy Sue wrote:Joj kad mi neko spomene Holandiju kao idelanu zemlju demokratije i svih (poganih) ljudskih prava....
Slažem se ,pušenjem se ne ljieči naravno,pa naravno pod kontrolom se drži sve što je legalno,sve se može zloupotrijebiti pa i to.kanabisovo ulje se moze kupiti, u Austriji se vec razradjuje citava taktika oko upotrebe kanabisa u razlicite svrhe,ali NE i pusenje, plus sto se ne radi o istoj biljci nego o drugoj vrsti, ali ce i uzgajanje ove "zdrave" biti pod kontrolom radi moguce zloupotrebe
Ma cini mi se da i na trafici moze kupiti ovdje kod nas...Rum wrote:Mala gdje ti nabavljas u Blatusi jelPeggy Sue wrote:Joj kad mi neko spomene Holandiju kao idelanu zemlju demokratije i svih (poganih) ljudskih prava....
I šta je tu novost?Julia-Klara wrote:lijecen mozda, ali izlijecen sigurno ne
kanabisovo ulje se moze kupiti, u Austriji se vec razradjuje citava taktika oko upotrebe kanabisa u razlicite svrhe,ali NE i pusenje, plus sto se ne radi o istoj biljci nego o drugoj vrsti, ali ce i uzgajanje ove "zdrave" biti pod kontrolom radi moguce zloupotrebe
Koji rezultati?moje misljenje o svemu? posto spada u opijate koji su protivzakoniti, mozes ti trubiti koliko hoces kako je zdrava, i kako ne steti, ali rezultati na terenu pokazuju drugacije
Tako što je ipak manje dostupna populaciji.Katja wrote:tako da ne vidim kako bi se povećalo korištenje njenom legalizacijom.
CAJ leci iliti lijeci RAK?Edin' wrote:Zar sumnjaš da liječi ? Pretraži onda malo po internetu.
Mooooožda...Bla wrote:Tako što je ipak manje dostupna populaciji.Katja wrote:tako da ne vidim kako bi se povećalo korištenje njenom legalizacijom.
Zašto se zabranjuje mlađima od 18 ili 21 godine da kupuju cigarete ili alkohol? Da bi im bile teže dostupne, ne zato što će ih spriječiti, ali će dio njih jednostavno tako nešto odbiti.
Iz istog razloga sam ja i protiv legalizacije u rekreativne svrhe. Njenom legalizacijom bi bila lakše dostupna i sigurno bi se povećalo korištenje. A kome se puši, nek' puši, njegova stvar.
Na ulici je to "paketić" ima malo više od jednog grama,dovoljno za dva dobra jointa ili jedan jači. Kako koji grad,10 KM ,na veliko kad se uzima dosta jeftinije..Heidi wrote:Koliko kosta gram marihuane u Bosni?