Imamo mi razno razne zakone. Pa cak i te koji ti spominjes. Ali se ne postuju jer mi NEMAMO DRZAVU !!! mi imamo zakone ali nemamo drzavu.Naseef Mushroom wrote: 24 Jul 2023, 08:49Ja bih to prvi potpisao, ali za početak dovoljni su zakoni da se za početak poštuju državna obilježja i zabrani govor mržnje, pogotovo na nacionalnoj osnovi.Kent wrote: 23 Jul 2023, 18:28
To ljudima izleti. To apsolutno nista ne znaci. Nekad zajebancija nekad izleti ali to je totlano benigno. Siptar i Cigan izleti i meni ali nisam nacionlista ni sovinista ni fasita. Ne dao Bog.
drugo
ja ne znam sta Niksic misli kada to kaze ali ja mogu reci za sebe.... sta je to . povratak na R BiH . gradjansku, sekularnu ,demokratku , pluralnu, ravnopravnu, povratk na sve sto bilo u R BiH jedan glas jedan covjek ,jedna zastava jedna himna , ukinuti konstitutivnost , jedan predsjednik, jedna vlada jedan Ustav , jedan premijer , unitrana i centralizovana i podjeljena na 110 opstina kakva je bila do 1992 !! nesto slicno kao Francuska ili Slovenija . To je To !!! Volim te Bosno moja domovino
sta ti kazes na to ?
Da Bošnjak iz Tešnja može živjeti i raditi u Doboju isto da ima iste šanse kao neki Zoran. Da poslodavac Jovan u sebi mu pljuje balinsku mater ali da to ne smije pokazati inače ga to udara po džepu.
kao u Matrixu. sta ce ti zakon o zastavi o drzavnim obiljezijima o sirenju mrznje , o,, balijama, turcima , djikanima, vlasima ....,, kada se to ne sprovodi. O kakvom ti pocetku govoris ???? CITIRAM TEBE - ;; Da se zabrani govor mrznje, pogotovo na nacinalnoj osnovi,,
Je si li svjestan sta pises ???
1 ) Ti bi tolerisao govor mrznje ali bi zabranio vrijedjanje na nacinalnoj osonovi !!??? Ti bi zabranio pljacku banke ali bi dozvolio da se karde iz budzeta. Ti bi zabranio maskiranim ljudima, sa duksericama da s pistoljima pljacaku benzinske pumpe ali bi ljudima sa odijeklima kojima znamo lice i ime dozvolio da kradu iz drzavne kase.
2 ) Ti bi zabranio govor mrznje a Reis Ul Ulema ef Kkavzovic kaze ,, Necemo halalit´ako vlah pobijedi i vlada u Srebrenici ,,
Ti bi zabranio govor mrznje a na TV Herceg Bosna koju je napravila SDA i koju ti placas Mario Karamatic kaze za Zeljka Komsica da je ,, mitski balija ,, hej susaj ovo .......u sred tvoje drzave drzavni sluzbenik , parlamenatrac clana predsjednistva javno prek kamerama zove BALIJOM !!! bez ikakvih posljedica a to je zakonom zabranjeno i te kako. Daleko najodvartnija i daleko najruznija rijec ovog svijeta je ,, balija ,,
To u Jugosalviji niko nije smio ni pomisliti jer bi zavrsio na hirurgiji sa polomljenim kostima. O cemu ti vazis? Taj Karamatic koji koristi rijec balija je od 1991 koalicioni, politicki, ljubavni , pozeljni , ekonomski, partnerski , jaranski i svaki drugi partner sa SDA.