Zašto za ženu uvijek mora biti neki mali autić?Pasaga wrote:Morao bih naci neki drugi mali autic za zenu.
O čemu trenutno razmišljate?
Moderator: VIP
Re: O čemu trenutno razmišljate?
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24171 times
- Been thanked: 6290 times
- Status: Offline
...Pasaga,ficu joj kupi! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
...fiat ovdje kotira jako lose....soryyyyy..Veca wrote:...Pasaga,ficu joj kupi!
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

fićo nije fiat, fićo je Zastava. :555
Evo ovaj peugeot 206 pravo dobar, eto sivo metalic boja, da ne kažu žene nama samo nude crvenu ili rozu.
Last edited by Tempy on 10 Oct 2013, 19:46, edited 1 time in total.
Taman htjela ovo isto napisati...Katja wrote:Zašto za ženu uvijek mora biti neki mali autić?Pasaga wrote:Morao bih naci neki drugi mali autic za zenu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zato ja ne volim mala auta,samo velike limuzine...
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Žene su u prosjeku male pa im trebaju i mali auti 
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
-
Ciklama
I ja volim velik auto i to što stariji i ružniji, tako da uvijek imam prednost na cesti (svi ti se miču jer pretpostavljaju da te nije briga hoćeš li ogrebati tu staru kantu).Fatma wrote:
Katja wrote:I ja volim velik auto i to što stariji i ružniji, tako da uvijek imam prednost na cesti (svi ti se miču jer pretpostavljaju da te nije briga hoćeš li ogrebati tu staru kantu).Fatma wrote:
Baš tako....u mene nije baš stara kanta,ali definitvno se bolje i sigurnije osjećam u većem autu.U firmi imam "puntija" i vozim ga samo kad moram...
-
Bambi
- Inventar foruma

O tome kako se na svakom dijelu Zenice čuje slavlje i pripreme za utakmicu 
- crni_vilenjak
- Sitna buranija

Jel ja imam neku energiju ili sta?? naime o cemu je rijec evo dole sto krace sam mogao skratio sam 
skakao ja po nekim forumima,chatovima itd itd i upoznavao razne likove zene djevojke itd itd. Upoznao izmedju ostalog 2 udate ( u braku zapostavljene zene) jedna vec 8 god udata druga 9 , obe bez dijece.. Kukaju one nemogu vise rastave slijede,pobjecice,lose im traze srecu na drugim mjestima itd itd.. sa prvom se sreo upoznali se, malo tamo vamo,nista konkretno da kazem prevarile muza samnom, ali eto gledali se, malo tako odmakne vrijeme kad ona javlja trudna
rodila kcerkicu Aferim.. reko ajde nafakali sam bio ako nista.. I polako ja sve zaboravio opet ja tako drugu upoznam scenario kao kod prve preslikan skoro isto sve, nemoze vise, ide, ubice se, voli mene itd itd, malo je ja uhavizam par savjeta ( mozete mislit od mene savjet ) opet nista konkretno , gledao se i sa ovom
i opet malo odmkne vremena kad et i ove javlja nedavno trudna u januaru ceka bebu
kaze i ona kcerka
JESAM JA LJUDI NEKI GURU?? O tome ja razmisljam ba ima 7 dana
ne zamjerite sto ja ovako, al reko mozda ima ko ovdje sa konkretnim odgovorom
Pozz
skakao ja po nekim forumima,chatovima itd itd i upoznavao razne likove zene djevojke itd itd. Upoznao izmedju ostalog 2 udate ( u braku zapostavljene zene) jedna vec 8 god udata druga 9 , obe bez dijece.. Kukaju one nemogu vise rastave slijede,pobjecice,lose im traze srecu na drugim mjestima itd itd.. sa prvom se sreo upoznali se, malo tamo vamo,nista konkretno da kazem prevarile muza samnom, ali eto gledali se, malo tako odmakne vrijeme kad ona javlja trudna
ne zamjerite sto ja ovako, al reko mozda ima ko ovdje sa konkretnim odgovorom
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Evo ukratko ću ja odgovoriti na to jednom vic pitalicom.
Kako se zove kad čovjek padne sa 1000 metara i preživi?
- Slučajnost.
A kada mu se to opet desi?
- Sreća.
A ako treći put padne sa 1000 metara i preživi onda je to navika.
Znači, moraš još jednom da bi prešlo u naviku.
Kako se zove kad čovjek padne sa 1000 metara i preživi?
- Slučajnost.
A kada mu se to opet desi?
- Sreća.
A ako treći put padne sa 1000 metara i preživi onda je to navika.
Znači, moraš još jednom da bi prešlo u naviku.
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24171 times
- Been thanked: 6290 times
...idi podmiri jos koju,pa ako se i ona javi sa bebom,ondaK ces dobiti odgovor!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7994 times
- Been thanked: 18921 times
Naravoučenije:
Ako neka žena ne može da zatrudni nek se samo gleda s Vilenjakom i sigurno će ostati trudna.
Ako neka žena rađa sinove, a želi curicu nek se samo gleda s Vilenjakom i sigurno će dobiti curicu.
Ako vam se Vilenjak svidi, a ne želite ostati trudni, bježite od njega.
Ako neka žena ne može da zatrudni nek se samo gleda s Vilenjakom i sigurno će ostati trudna.
Ako neka žena rađa sinove, a želi curicu nek se samo gleda s Vilenjakom i sigurno će dobiti curicu.
Ako vam se Vilenjak svidi, a ne želite ostati trudni, bježite od njega.
- crni_vilenjak
- Sitna buranija

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9820 times
- Been thanked: 11549 times
Možda ti je to bolan, neka kurtoazna noga.crni_vilenjak wrote:Jel ja imam neku energiju ili sta?? naime o cemu je rijec evo dole sto krace sam mogao skratio sam
skakao ja po nekim forumima,chatovima itd itd i upoznavao razne likove zene djevojke itd itd. Upoznao izmedju ostalog 2 udate ( u braku zapostavljene zene) jedna vec 8 god udata druga 9 , obe bez dijece.. Kukaju one nemogu vise rastave slijede,pobjecice,lose im traze srecu na drugim mjestima itd itd.. sa prvom se sreo upoznali se, malo tamo vamo,nista konkretno da kazem prevarile muza samnom, ali eto gledali se, malo tako odmakne vrijeme kad ona javlja trudnarodila kcerkicu Aferim.. reko ajde nafakali sam bio ako nista.. I polako ja sve zaboravio opet ja tako drugu upoznam scenario kao kod prve preslikan skoro isto sve, nemoze vise, ide, ubice se, voli mene itd itd, malo je ja uhavizam par savjeta ( mozete mislit od mene savjet ) opet nista konkretno , gledao se i sa ovom
i opet malo odmkne vremena kad et i ove javlja nedavno trudna u januaru ceka bebu
kaze i ona kcerka
JESAM JA LJUDI NEKI GURU?? O tome ja razmisljam ba ima 7 dana
![]()
ne zamjerite sto ja ovako, al reko mozda ima ko ovdje sa konkretnim odgovoromPozz
Ako ti kažu da su trudne, to znači da ih više nećeš tražiti.