Ima li kod vas zime? Ja sam se smrzla

Moderator: VIP
zavisi nasto je naviknes.. Pusti joj neku lijepu pjesmu ili muziku dok sa njom radis nesto lijepo, da u podsvijesti slusa tu pjesmu.. Zapamtit ce zvuk te pjesme uz tu radost koju imala stobom i onda kad je ponovo cuje bice vesela, jer ce je pjesma podsjecat na lijepo..Bahra wrote:Ama da hoće šta normalno da sluša a ne tandrkanje fena i usisivaca, lakše bi mi bilo. Mogu ja muzikevjeruj da bi i na Sinana pristala da slušam umjesto fena. Izludjujuce, ali samo da vidite tu blazenu facu...
Majo pocecu jos jače da placem od nje da je nadjacam
[ytube][/ytube]Lebowski wrote:Dobro jutro svima. Baš je ugrijalo, ovo miholjsko ljeto lijepše nego ono pravo.
Neka je vala...još nisam dobila ugalj.Lebowski wrote:Dobro jutro svima. Baš je ugrijalo, ovo miholjsko ljeto lijepše nego ono pravo.
Spanac_113 wrote:Dobar vam dan i nadam se da vam je svima bolje nego meni
Iz ove pjesme mi leži samo refren i to početak.Peggy Sue wrote:[ytube][/ytube]Lebowski wrote:Dobro jutro svima. Baš je ugrijalo, ovo miholjsko ljeto lijepše nego ono pravo.
Ma neka, i ja kažem samo da ne bude kakvih naglih promjena, ne odgovara mi.Fatma wrote:Neka je vala...još nisam dobila ugalj.Lebowski wrote:Dobro jutro svima. Baš je ugrijalo, ovo miholjsko ljeto lijepše nego ono pravo.
A moglo bi se i kupati na termama,taman imam društvo....
de,de... i ja ga volim,ali se ne moze stalno slusat...utice na psihuPeggy Sue wrote:Lebowski wrote: Muzika mi nešto depresivna, čak i za Balaševića.
Jesam Klara, hvalaJulia-Klara wrote:Spanac_113 wrote:Dobar vam dan i nadam se da vam je svima bolje nego menibice bolje...jesi na poslu?
:dacaJulia-Klara wrote:de,de... i ja ga volim,ali se ne moze stalno slusat...utice na psihuPeggy Sue wrote:Lebowski wrote: Muzika mi nešto depresivna, čak i za Balaševića.