Kakve su cijene cigareta u Sloveniji?
TROSJED
Moderator: VIP
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8220 times
- Been thanked: 19340 times
- Status: Offline
Re: TROSJED
Vidim u zadnje vrijeme svi nešto motaju. I ja motam sarmu 
sarmaMaja wrote:Vidim u zadnje vrijeme svi nešto motaju. I ja motam sarmu
marlboro ti je 3.60 a west, boss mislim da oko 3.20-3,30 €
i non stop u dizanju cijene...neće stat dok ne bude 5€ sve....
i tu je sve živo počelo nešto motati, pa je duhan za motanje poskupio 100% u zadnjoj godini...vidjeli da ide, pa dižu cijene...dok je meni bh jebemi se, nek samo dižu
Habibti, ya nour el - ain... 
- Maja
- Administrator

Pa naravno da će podići cijenu duhanu, samo čekaju da cijene cigareta krenu još gore. Na kraju će se duhan skoro izjednačiti s cigaretama. I kod nas će poskupiti od Nove 35 feninga.
Ali nije ti to loše, živiš po slovenskim standardima, a nabavljaš duhan kod nas
Ali nije ti to loše, živiš po slovenskim standardima, a nabavljaš duhan kod nas
pa zašto ne, kad svako malo ja ili neko od mojih idemo...fine lovice se uštedi
a slovenski standard je postao obično njesra...prije, možda 5 godia teško ti je neko išao raditi ispod 1000€ neki posao za puno radno vrijeme...danas bi za 600-700€ kopali i nogama i rukama...s tim da nema naznaka, da bi moglo uskoro krenuti na bolje, a vlada ne prestaje s rezenjem prava i dizanjem stalno nekih novih poreza...koji je peder taj vlado
a slovenski standard je postao obično njesra...prije, možda 5 godia teško ti je neko išao raditi ispod 1000€ neki posao za puno radno vrijeme...danas bi za 600-700€ kopali i nogama i rukama...s tim da nema naznaka, da bi moglo uskoro krenuti na bolje, a vlada ne prestaje s rezenjem prava i dizanjem stalno nekih novih poreza...koji je peder taj vlado
- Maja
- Administrator

Ma ne znam. Mi stalno nešto kukamo (s razlogom) ali kako da se nadamo nekom pozitivnom pomaku kad čitav svijet nazaduje.
baš ovo nazaduje...primječujem tu okoo mene neke stvari ii trendove koji su već dugo napušteni...npr da si prije 10 godina doma pravio zimnicu, sredio si negdje povrtaljku, pa čak i odnjeo neki komad odječe na popravak- ljudi bii ti rekli da si ispizdio, koji ti je kukiMaja wrote:Ma ne znam. Mi stalno nešto kukamo (s razlogom) ali kako da se nadamo nekom pozitivnom pomaku kad čitav svijet nazaduje.
dok danas skoro pa i neznam nikoga ko sve to i ne radi...popili smo žestoki šamar, na onaj dvadesetogodišnji konzumerizam, komoditet...kupuj-bacaj...konobar je donijeo račun, izvolite platiti
- Maja
- Administrator

celje...tu sam i rođen...nikad nisam ni živio u bih, stari su mi početkom 70ih doselili i tako...rođeni janezMaja wrote:Šta ono reče u kojem si gradu i koje godine si otišao tamo?
- Maja
- Administrator

Aaaaaaahaaaa zato ti je nadimak Celjski. Znači Slovenac.
Šta misliš je li Borut Pahor zaljubljen u Jacu ili su to novinari napuhali
Šalim se. Da preoblikujem pitanje... Jesu li i slovenski mediji pisali o tome kako između njih svoje postoje neke simpatije kao što su to radili Hrvati?
Šalim se. Da preoblikujem pitanje... Jesu li i slovenski mediji pisali o tome kako između njih svoje postoje neke simpatije kao što su to radili Hrvati?
nečemo se sad vrijeđati ( odnosi se na ovo boldanoMaja wrote:Aaaaaaahaaaa zato ti je nadimak Celjski. Znači Slovenac.
sad kakv su odnos zbilja imali, tko zna, ali su se neprestano sastajali i kad treba i kad ne treba...a pahora su svi napadali da je masu ustupaka, napravio upravo radi nje
mah, po meni su si bili simpa, a sve ostalo su dnevno-političke-žute gluposti, da se neuka raja zabavi...i nek su si bili...šta fali
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9981 times
- Been thanked: 11862 times
- Status: Online
Jbt, Hrvat iz Slovenije. Zadnji takav za kojeg znam, nosio je čin maršalastorm wrote:celje...tu sam i rođen...nikad nisam ni živio u bih, stari su mi početkom 70ih doselili i tako...rođeni janezMaja wrote:Šta ono reče u kojem si gradu i koje godine si otišao tamo?
Krokodil Behko wrote: Jbt, Hrvat iz Slovenije. Zadnji takav za kojeg znam, nosio je čin maršala
- Maja
- Administrator

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9981 times
- Been thanked: 11862 times
- Status: Online
Ama mi ćemo insistirati da te proglase za maršala Dinamovih navijača.storm wrote:Krokodil Behko wrote: Jbt, Hrvat iz Slovenije. Zadnji takav za kojeg znam, nosio je čin maršalanisam sad siguran, jel to dobro ili nije ...
Samo staneš pred govornicu i naređuješ:
"Mamić mora pasti"
"Samirra nećemo Halilovića nedamo"
etc..etc...
bolje nemojte...na spomen maršala, nebitno u kojem kontekstu...otišli bi i ja i govornica u tiftikeKrokodil Behko wrote:
Ama mi ćemo insistirati da te proglase za maršala Dinamovih navijača.
Samo staneš pred govornicu i naređuješ:
"Mamić mora pasti"
"Samirra nećemo Halilovića nedamo"
etc..etc...
- Maja
- Administrator

hvalaMaja wrote:storm wrote:
nisam više hebena šljiva
![]()
![]()
Čestitam
a šta je to zapravo karma...to nisam do sad vidio, doduše nisam sad neki teški forumski ratnik, koji je sve prošao...tko, kome, kad zašto....vjerujem da piše u pravilima gore, al ako može u kratkim crtama... i ja sam ti vratio, maja
- Maja
- Administrator

Da ne bih ponovo pisala pročitaj prvi post na ovoj temi. Nije predug...hajde...ti to možeš..
http://bosanski-forum.com/viewtopic.php?f=68&t=2094
aha, zahvaljujem....neloša opcija, za 7 dana opet šaljemMaja wrote:Da ne bih ponovo pisala pročitaj prvi post na ovoj temi. Nije predug...hajde...ti to možeš..
jedino znam da nesmijem spominjati muške torbice i sve će biti u redu
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)