Sad me navede da se pokusam sjetiti drugih foruma gdje me je bilo, trokira mozak... onaj zvornicki, onda saX, Tuzlarije, pa Zid

Moderator: Krokodil Behko
a ništa osmijeh....Maja wrote:Bla wrote:zar ima i manjih
mrki62 wrote:JBT, sad se sjeti i da je bilo par Krajiških
@mrki, iz kojeg si grada, ako nije tajna, može i na ppmrki62 wrote:Da, ovdje sam najaktivniji
Mada imaju još 2 slovenačka, gdje sam isto aktivan, malo manje nego ovdje a opet više, jer su dva a ovaj sam
Evo avatar sa irmina , ja sam dosljedan svom nicku![]()
mrki62 wrote:Kamnik, ne krijem se ja
Ti si Štajerc , kajneda
Behko, nije bez veze, ljudi su se tamo poneki i u živo viđali al poslije tog ubojstva se je baš nekako počeo osipati narod a sve ima svoje.Sad sam otišao da vidim. Bzvz forum a čini mi se i da se desilo neko ubistvo.
teško mrdam iz grada zbog posla, a ako moram, opet je zbog posla...nenormalno je ove jeseni, što je u neku ruku i dobro za posaomrki62 wrote:storm,....... ja sam lutalica i drugi tjedan ću vjerovatno u Velenje, pa se možemo naći negdje oko titovog trga u Velenju ili crvene dvorane , jezera il bilo gdje
Toliko ti zlatan i fin? Ili možda samo glumiš kao i obično?mrki62 wrote:Behko, nije bez veze, ljudi su se tamo poneki i u živo viđali al poslije tog ubojstva se je baš nekako počeo osipati narod a sve ima svoje.Sad sam otišao da vidim. Bzvz forum a čini mi se i da se desilo neko ubistvo.
Napisao sam da se polako gasi i meni je žao a bezveze nikako nije, da si bio na forumu, drugačije bi zborio.
Ni jedan forum do sada nisam tako označio.
laganini wrote:pa si mrkia naša..he,he,.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests