Šalim se, na avataru sam zamalo ja, računaj da sam ti je poslala.

A ti ne moraš ništa da mi šibneš, volim da živim u iluziji da si neodoljiv.

Moderator: Krokodil Behko
Slab sam s računanjem,tako daKornelija wrote: Šalim se, na avataru sam zamalo ja, računaj da sam ti je poslala.![]()
A ti ne moraš ništa da mi šibneš, volim da živim u iluziji da si neodoljiv.
Kornelija wrote:Kornelija, drago mi je.
Ispred teatra BaljšojKornelija wrote:@greeneyes
Upisala sam se u spomenar, dovoljno.
@Rum
Još te nije izdao glas. Hajde još malo, al' daj drugu.
Kunem ti se sreco, promenicu seKornelija wrote:Opčinjena sam.
S 50 postova postaješ sitna buranija. Tek ćeš s 500 postova imati normalan statusDokle će mi pisati iznad "ljepote" "Ne yebemo ga ni za suhu šljivu"?
Hvla Maja, bolje vas našla.Maja wrote:Kornelija dobro nam došla![]()
S 50 postova postaješ sitna buranija. Tek ćeš s 500 postova imati normalan statusDokle će mi pisati iznad "ljepote" "Ne yebemo ga ni za suhu šljivu"?![]()
Bla šta to ti čekaš?
ja tamam napisa, napisi jos koji post, pa cemo pocet da te yebemoMaja wrote:Kornelija dobro nam došla![]()
S 50 postova postaješ sitna buranija. Tek ćeš s 500 postova imati normalan statusDokle će mi pisati iznad "ljepote" "Ne yebemo ga ni za suhu šljivu"?![]()
Bla šta to ti čekaš?
Sto tamniji volim , bez brige nece te baniratiKornelija wrote:Rum, voliš li rum i ako da, koje boje.
A da mi ne spamujemo na temi. Nemoj da mi puknu ban a ja tek došla.
Još 23 posta, ne mogu pa taman bilo kako piše.Luna. wrote: ja tamam napisa, napisi jos koji post, pa cemo pocet da te yebemo
Rum je forumska luda. Bilda, ali je u granicama normale, nije napuhan. Imaš u tajnom dijelu njegove slike u gaćama al tu ulaze forumaši tek nakon mjesec dana staža. Iz Zenice je, 32 godine čini mi se, ima brata u Švicarskoj koju mu šalje lovu i čokolade, voli slatko, škembiće, voli lizati pupak. Zavodi sve žene (upozorenje).Kornelija wrote:
Htela bih znati nešto više o članu Rum. Ima li negde njegova biografija ili slično?
Maja wrote:Rum je forumska luda. Bilda, ali je u granicama normale, nije napuhan. Imaš u tajnom dijelu njegove slike u gaćama al tu ulaze forumaši tek nakon mjesec dana staža. Iz Zenice je, 32 godine čini mi se, ima brata u Švicarskoj koju mu šalje lovu i čokolade, voli slatko, škembiće, voli lizati pupak. Zavodi sve žene (upozorenje).Kornelija wrote:
Htela bih znati nešto više o članu Rum. Ima li negde njegova biografija ili slično?
Fin dečkić samo alčak hebo sebe.
Kornelija wrote:Hvala ti Majo, dobro si me upozorila iako imamo prilično dodirnih tačaka. Ali to što voli da zavodi žene, nikako mi ne paše. Mada, kod jedne se mora zaustaviti, odnosno jedna će ga zaustaviti i to ona koju će on hteti preskočiti.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests