A ne moraš mi davati svako 7 dana, ne brini, nećeš dobiti ban
Daješ kad zaslužim/o.
Evo zapalih, tek drugi...podbacila sam večeras.
Pa kad ispušim idem spavati.
Moderator: VIP

Krokodil Behko wrote:
- Rođen sam 18. marta, 32 minute prije izlaska sunca u naselju Rudnik u Bugojnu, 92 metra od desne obale Vrbasa, po meridijanima na 43,09 stepeni sjeverne geografske dužine, a 17,51 stepeni sjeverne geografske širine. Do danas sam proživio 21.768 dana i noći života, 7.400 dana i noći sam paraplegičar, u braku sam 13.361 dan, u novu kuću uselio sam se prije 3.016 dana. Po zanimanju sam bio šumar-lugar, u julu 1993. sam ranjen, kada mi je poginuo i otac Halid i od tada sam paraplegičar, a otad do danas je prošlo 20 godina, 3 mjeseca i tri dana. Popio sam čajeva 12.820 litara, bacio duhan od 13. juna 2002. godine - govori Tajar.
Dodaje da je veliki obožavalac radioemisija te da se od rata naovamo javljao telefonom na 92 radija i 11 TV stanica.
- Obavio sam 18.916 telefonskih razgovora, preslušao 49.714 emisija. U tim radiostanicama i emisijama bila su 21.683 gosta, u arhiv sam snimio i upisao 3.734.381 slušaoca, kontaktirao sa 521 slušaocem, 107 ih je umrlo, nećete vjerovati, danas mi se javlja svega 16 njih. Snimio sam razgovora i emisija na 8.823 komada kaseta potrošio 17 bočica tinte, 136 pakovanja po 4 komada flomastera, promijenio 23 kasetofona, četiri radioaparata i 11 tranzistora - iznosi svoje statističke podatke Tajar.

Kinesko smećepromijenio 23 kasetofona, četiri radioaparata i 11 tranzistora

...de ba Majo....smanji ribu...Maja wrote:Čita Avaz, pa zamisli koliko onda ima pogrešnih informacija pohranjenih u memoriji.

...dobro...had....Maja wrote:Pa šta ako preuzme, ne mora značiti da je tačno

Onakvi tipovi su uobicajeni za nase krajeve.Ruana wrote:I sta zasta ce mu svi ovi podatci. Sta me briga po kome sam se merdijanu rodila.

Ovakvi mogu da budu od velike koristi i pomoci drustvu,ali drustvo ne pokazuje interes za njih.Ruana wrote:To je tacno ali vjerovatno zbog situacije u kojoj se nalazi sve svoje "snage" je usmjerio na ovo. Ali neka kupi kompjuter i moze nauciti vise. Umjesto havaza neka cita nesto korisno moze mu bolje i vise pomoci.