Moderator: Krokodil Behko
Pogodila si.Maja wrote:Preko 170
lavlje srce
storm wrote:čekam treču kategoriju, pošto nisam žena, a ni muškarac izgleda
aha...e vidiš to nisam pratio...nemam još sve posloženo tudacina_curica wrote:Pa vi ste se izjasnili, ovo je sad nagadjanje.
Majo zaboravila si Aleksa, nemoj Katja da vidi
vid' udice...Maja wrote:
Alex ispod 180.
jel ima kakva sklopiva prenosna? nikad nezna covek kad ce da zatreba..dacina_curica wrote:Pa nabavi stokrlu brate dragi, ne pravi od svega nauku
Sad će katja pogrešno glasati i propade moja statistikaAlexandar wrote:to znaci da zensko ne sme da bude ispod 175
Pridružujem se. Ni mene nema.storm wrote:čekam treču kategoriju, pošto nisam žena, a ni muškarac izgleda
Ma baš te briga bolan. Bitno je da si zgodangreeneyes wrote:Nisam ja ispod,ja sam tamaM,na medžial' ja sam bar lijep
a možda još narastem
Alexandar wrote:jel ima kakva sklopiva prenosna? nikad nezna covek kad ce da zatreba..dacina_curica wrote:Pa nabavi stokrlu brate dragi, ne pravi od svega nauku
Preko 180Maja wrote:Ja mislim da su DO 170cm
bambi
katja
dalia
gejsha
nela
Preko 170
fatma
imex
lanci
lavlje srce
ruana
morena
tigris
neka, sad kad je daca nabavila stokrlu nece da je spasi sta god da upise, moze slobodno da ne laze.Maja wrote:Sad će katja pogrešno glasati i propade moja statistikaAlexandar wrote:to znaci da zensko ne sme da bude ispod 175
Znala sam da ces pogadjati, i da neces pogoditi.Krokodil Behko wrote:
Majo, piši lavlje srce - 184
Lavlje_srce wrote:Znala sam da ces pogadjati, i da neces pogoditi.Krokodil Behko wrote:
Majo, piši lavlje srce - 184
Users browsing this forum: ElTriconi and 6 guests