gejsha wrote:Dugi šupljikavi džemper bež boje, crna majica, crne pantale, smeđe plitke čizme sa cirkonima, i tašna neodređene boje kao nešto smećkasto i rozo.

gejsha wrote:Dugi šupljikavi džemper bež boje, crna majica, crne pantale, smeđe plitke čizme sa cirkonima, i tašna neodređene boje kao nešto smećkasto i rozo.
dacina_curica wrote:Bijela kosulja, tamnoplavi dzemper na V, crna suknja, crne strample, crne cipeJice (na stiklu, ne znam sta mi je, navadila se), crni topli mantil i belo s(h)alce oko vrata....Zima brate, trebala sam i rukavice navuci.
dacina_curica wrote:Tamne farmerice, crvena majica na tregere, tanka bijela majica dugih rukava preko, crveno-bijeli sal, kajs!, bEle starke, sivo-crno-crvene carape....necemo dalje
Gdje si mala kad si to stiglaHeidi wrote:Lingerie!
Rume, izgubit ces tecnost
i Kak je bilo na SaviHeidi wrote:Jutros. Izgubljena u vremenu i prostoru.
Pokusavam da savldam tugu glupostima na forumu.![]()
To mi bar dobro ide, mada i vi sa mnom patite ali u drugom smislu.
shpaga oko vrata i na njoj zakacen telefondacina_curica wrote:Plavi kaput, bijela kosulja, plava suknja, kerana samija oko vrata (sta cu, volim), strample, tamnoplave cipelice (evo me k'o Alisa u zemlji cuda
- bring on the hallucinations!) i mrak pred ocima....jesam sta zaboravila?
eee,taj je dobar... ja imam svoj u njakoj tasnici, znas one, ko novcanici na spagama, pa ga oko vrata noHamdacina_curica wrote:Neeeeeeeee.....telefon mi je srastao uz ruku, ne treba spaga