A I bez lijekova zna biti interesantno, da ne kazem entertejning.

Moderator: Krokodil Behko
Ko tu sad koga vara, a ko sam sebe?Lebowski wrote:Osoba A više ne vara osobu C na način na koji je varala osobu A.
Bla wrote:Ko tu sad koga vara, a ko sam sebe?Lebowski wrote:Osoba A više ne vara osobu C na način na koji je varala osobu B.
Nije se osoba A promijenila, nego je osoba C to ponasanje prihvatila kao normalno.. znaci, nema lazi, nema prevare..Lebowski wrote:Tako sam i mislio.
Al evo primjer iz poznanstava.
1. Osoba A kaže da ima manu da flerta, povremeno da voli varati osobu B. Osoba B voli osobu A ali normalno ne može prihvatiti tu manu, može on al od toga nema ništa.
2. Osoba A nađe osobu C koja kao prihvaća osobu A "sa svim manama i vrlinama". Osoba A više ne vara osobu C na način na koji je varala osobu A. Osoba A kaže da ju je osoba C prihvatila a osoba B nije.
Je li tu riječ o prihvaćanju mana ili se osoba A promijenila?
Nadam se da si skontala.
Ne znam, ipak mislim da se i osoba A mora malo promijeniti jer joj je stalo do osobe C, znajući da je neće niko prihvatiti takvu.Luna. wrote:Nije se osoba A promijenila, nego je osoba C to ponasanje prihvatila kao normalno.. znaci, nema lazi, nema prevare..Lebowski wrote:Tako sam i mislio.
Al evo primjer iz poznanstava.
1. Osoba A kaže da ima manu da flerta, povremeno da voli varati osobu B. Osoba B voli osobu A ali normalno ne može prihvatiti tu manu, može on al od toga nema ništa.
2. Osoba A nađe osobu C koja kao prihvaća osobu A "sa svim manama i vrlinama". Osoba A više ne vara osobu C na način na koji je varala osobu B. Osoba A kaže da ju je osoba C prihvatila a osoba B nije.
Je li tu riječ o prihvaćanju mana ili se osoba A promijenila?
Nadam se da si skontala.
tako sam ja skontala
[ytube][/ytube]laganini wrote:nemam kurca ali imam dušu crnca
sve sto je brzo je i kusoBiba wrote:...ak osjetim da sam bocnuta, moram se obrušiti na dotičnu osobu...ponekad i ne budem u pravu jer prebrzo čitam...