Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Zanki wrote: 04 Aug 2023, 12:09
Ma koi e ovaj što si poderala sve
Odličan je najbolji okus do sad, danas uzela ovi iz znatiželje, al mie čeri bolji mucho
Hajde provirim ima li kod nas.
Sad sam dva sladoleda pojela, Snjeguljicu i onaj Fruits, vanilija i sumsko voce. Danas je pretoplo ali ne bih priznala da je i meni
Kupila na akciji dvi kutie kingova ajme
Čiz i čokolada...
Danas nema mjesta za to, muči
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Pretjerala sam danas sa sladoledima i hladnom lubenicom. Sad se zamotala u deku, tacno me od toga stomak boli. Osjecam se k'o Djulba