Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Tokmak wrote: 07 Aug 2023, 00:03Kosovari valjda sa svojim tablama,papirima ne mogu putovati preko Srbije, zato svi idu preko Hrvatske i česte su prometne nezgode u kojima sudjeluju.
Jučer također kod izlaza sa AC kod Ravče,prema Vrgorcu poginule majka i kći sa Kosova,i jedan Zadranin , a otac i i sin su u bolnici završili.
Koraci_u_noci wrote: 05 Aug 2023, 16:52
Citam nas covjek poginu na prosirenju uz cestu kod Ploca. Stao da se odmori i neki izgubio kontrolu bas tu i udario ga.
A podsjeti me kako se nama nesto slicno desilo kad sam dijete bio. Samo sto smo jos bili u autu i udario nas s sledja. Sreca pa je malo ispred bio neki nasip, inace bi nas u provaliju gurnuo.
Ne d'o Bog nikom pa et. Ostade zena i maloljetno dijete
stao jadan da ustedi na prosirenju umjesto ko cojk na benzinskoj
taki ti je bosnjo pisaj u zbun sta fali neces valjda placat jos za to
Zar se plaća na pumpama u Hr?
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Kad vidim novi post na ovoj temi, poletim da vidim je l o lavlje.
kako je krenula na ovoj temi, ubijeđen sam da će otići u jablanicu, izudarat ovog kretena i izaći u crnoj hronici.
Vidis moj druze,oni postovi u temi "bosna sapatom pade" su samo onako pametovanje i laprdanje,dodik ovo dodik ono,ova tema puno bolje dočarava taj pad,tamo kmece o rusenju kao neki institucija a ovdje fino vidis da tu nema sta rusit,nema tog nikako to hrpa govana,ko to rascera treba mu platit kafu.
U Gradačcu pucnjava, a nema nikakvih informacija još nigdje na vijestima.
Pucao lik iz auta, nadam se da nema poginulih i povrijeđenih.
Još im je danas pijačni dan, pun grad ljudi.
Zizi wrote: 11 Aug 2023, 11:39
Ubio suprugu neki
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.