Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
au hu. trenirala sam kosarku malo, ali sad uglavnom samo volim taj sport. nisam igrala basketa godinama. jedva cekam da mi dijete poraste da idemo na kos.
Meni se rasula raja sa košarke po svijetu ima već par godina, pa gotovo da više ne igram.
Mi smo prije visili na rekreaciji u Tuzli i igrali smo sa bratom od Damira Mršića redovno. Jednom je i sam Damir došao iz Turske u posjetu pa nam se malo priključio što je baš bio pravi doživljaj.
Sad samo basket povremeno ak se uspijemo dogovoriti mada je rijetkost zbog djece i drugih obaveza.
fino su slozili film, inspirativan je i vrijedi ga pogledati. omiljeni filmovi ove tematike su mi meru i free solo, tako da ovako nesto uvijek mogu gledati, cak i ako nije vrhunski uradjeno.
ali posebno me dojmila sinocnja premijera filma zbog atmosfere, pozitive, ljepote sarajeva, predivnih ljudi operisanih od gluposti kojima nas se svakodnevno truje...jednostavno bio je to bijeg u pozitivu kakvu poznajemo, a mozda joj nismo dugo svjedocili. lijepo je bilo radovati se sinoc sa pola sarajeva tominih prijatelja, svi su dosli da proslave postignuce jednog covjeka, ali tako fina energija..bas ce me to drzati nekoliko dana, i mimo motivirajuce tematike filma.
trebao mi je i podsjetnik da je sarajevo posebno mjesto na svijetu.
fino su slozili film, inspirativan je i vrijedi ga pogledati. omiljeni filmovi ove tematike su mi meru i free solo, tako da ovako nesto uvijek mogu gledati, cak i ako nije vrhunski uradjeno.
ali posebno me dojmila sinocnja premijera filma zbog atmosfere, pozitive, ljepote sarajeva, predivnih ljudi operisanih od gluposti kojima nas se svakodnevno truje...jednostavno bio je to bijeg u pozitivu kakvu poznajemo, a mozda joj nismo dugo svjedocili. lijepo je bilo radovati se sinoc sa pola sarajeva tominih prijatelja, svi su dosli da proslave postignuce jednog covjeka, ali tako fina energija..bas ce me to drzati nekoliko dana, i mimo motivirajuce tematike filma.
trebao mi je i podsjetnik da je sarajevo posebno mjesto na svijetu.
Skin... Gdje se tačno može pogledati nešto opširnije?