Egzorcizam, salijevanje, zapisi
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20529 times
- Been thanked: 18537 times
- Status: Offline
- baton
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 413 times
- Been thanked: 882 times
Re: Egzorcizam, salijevanje, zapisi
Uvijek se išlo na saljevanje strave ili paljenje crvenog vjetra kod djece.Uglavnom se pomagalo tim načinom.
E sad što to nema veze sa vjerovanjem islamom pa valjda i ne treba da ima..znači ako neko igra šah ili sluša muziku nije islamski i treba to odbaciti..ili neke sportove.
E sad što to nema veze sa vjerovanjem islamom pa valjda i ne treba da ima..znači ako neko igra šah ili sluša muziku nije islamski i treba to odbaciti..ili neke sportove.
Sami ste krivi, slali ste nam vukove umjesto čobana.
-
- Na probnom
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time
Da li neko zna o cemu se ovdje radi - Dobio sam na papiru suru iz Kurana mislim. Ubacim je u par litara vode sa kojom cu sliku zeljene osobe i svoj odjevni predmet iducih 11 dana prskati i umivati se tom vodom. Mogu je malo i popiti. Jedanaestog dana poslije podne treba na livadi zakopati taj zapis i politi ostatkom vode?
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Kakve željene osobe?Ilija wrote: 09 Aug 2023, 08:00 Da li neko zna o cemu se ovdje radi - Dobio sam na papiru suru iz Kurana mislim. Ubacim je u par litara vode sa kojom cu sliku zeljene osobe i svoj odjevni predmet iducih 11 dana prskati i umivati se tom vodom. Mogu je malo i popiti. Jedanaestog dana poslije podne treba na livadi zakopati taj zapis i politi ostatkom vode?
Svi mi se morete obratit
-
- Na probnom
Osobe koju volis.Taare wrote: 09 Aug 2023, 08:20Kakve željene osobe?Ilija wrote: 09 Aug 2023, 08:00 Da li neko zna o cemu se ovdje radi - Dobio sam na papiru suru iz Kurana mislim. Ubacim je u par litara vode sa kojom cu sliku zeljene osobe i svoj odjevni predmet iducih 11 dana prskati i umivati se tom vodom. Mogu je malo i popiti. Jedanaestog dana poslije podne treba na livadi zakopati taj zapis i politi ostatkom vode?
- Taare
- greatest
Samo ti taj papirić zapali a vodu prospi.
Svi mi se morete obratit
- Taare
- greatest
Kad aBd dođem možeš sa mnom pa da "egzorcist" gledaš uživo.
Nakon toga ćeš znat hoćeš li vjerovat u to il ne.
Svi mi se morete obratit
- seln
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 256 times
- Been thanked: 560 times
Pojacaj dozu, ubaci dvije sure u vodu, bolje ce djelovati.Ilija wrote: 09 Aug 2023, 08:00 Da li neko zna o cemu se ovdje radi - Dobio sam na papiru suru iz Kurana mislim. Ubacim je u par litara vode sa kojom cu sliku zeljene osobe i svoj odjevni predmet iducih 11 dana prskati i umivati se tom vodom. Mogu je malo i popiti. Jedanaestog dana poslije podne treba na livadi zakopati taj zapis i politi ostatkom vode?
Za 3/5 spremni!
-
- Na probnom
- seln
- Osvježenje foruma
Doziranje i nacin upotrebe varira, zavisno od zeljenog efekta.
Ako hoces da te zavoli cura koja te ne moze smisliti, onda se umivas, pijes itd.
Ako hoces da poludi za tobom, onda zapalis (tzv. fire effect).
Ako hoces da pozeli dijete od tebe, zakopas pod kalemli drvo.
Za 3/5 spremni!
- Taare
- greatest
Nisam ja ovo ispod džaba stavio na temu o americi...
...i napisao da otkrivaju toplu vodu.
Ko je pomagao nijemcima da naprave silna čuda uoči i za vrijeme drugog svjetskog rata?
Bili pametni pa napravili? Hau jes no.
danas ne umiju napravit pušku a onomad došli do prototipa onog što narod naziva leteći tanjiri.
Nacisti furali okultizam.
Još puno prije njih pape proganjale templare sa optužbom za vještičarenje.
Zašto kad su to bili krstaški vitezovi par ekselans? Možda zato što su tražeći po starom jerusalemu pronašli neke knjige?
Ne znam, samo pitam.
ili još ranije ono što je ostalo zapisano u kur'anu:
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/jesm ... /230726006“Dobro je utvrđena činjenica, barem matematički i na temelju empirijskih promatranja i analiza, da najvjerojatnije postoje fizičke, dodatne prostorne dimenzije. I možete zamisliti, četverodimenzionalni i petodimenzionalni prostor gdje ono što doživljavamo je linearno vrijeme, završava kao fizička dimenzija u višedimenzionalnom prostoru u kojem ste vi tamo živjeli. Mogli biste prevesti ono što mi doživljavamo kao linearni tok. Dakle, postoji mogućnost da se ovdje radi o teoriji. Ne kažem da je to 100% slučaj, ali može biti da ovo nije nužno vanzemaljac, i da zapravo dolazi iz više dimenzionalnog fizičkog prostora koji bi mogao biti smješten upravo ovdje.”
...i napisao da otkrivaju toplu vodu.
Ko je pomagao nijemcima da naprave silna čuda uoči i za vrijeme drugog svjetskog rata?
Bili pametni pa napravili? Hau jes no.
danas ne umiju napravit pušku a onomad došli do prototipa onog što narod naziva leteći tanjiri.
Nacisti furali okultizam.
Zašto kad su to bili krstaški vitezovi par ekselans? Možda zato što su tražeći po starom jerusalemu pronašli neke knjige?
Ne znam, samo pitam.
ili još ranije ono što je ostalo zapisano u kur'anu:
O dostojanstvenici, ko će mi od vas donijeti njezin prijesto prije nego što oni dođu da mi se pokore?
Ja ću ti ga donijeti – reče Ifrit, jedan od džina – prije nego iz ove sjednice svoje ustaneš, ja sam za to snažan i pouzdan.
Što se tiče našeg vremena, dovoljno je otići kod nekog sihirbaza i on ti ispriča kamaru toga o tebi bez da te ikad vidio. Kako zna? Zna zato što surađuje sa džinima.A Sulejmanu – vjetar, ujutro je prevaljivao rastojanje od mjesec dana, a navečer rastojanje od mjesec dana; i učinili smo da mu iz izvora rastopljen bakar teče i da džini, voljom njegova Gospodara, pred njim rade; a kad bi neki od njih otkazao poslušnost naređenju Našem, učinili bismo da ognjenu patnju osjeti.
Svi mi se morete obratit
- Taare
- greatest
Zato što je u pitanju nešto što nisu praktikovali poslanik, s.a.v.s. i prve generacije.
To nema nikakvo uporište u islamu.
Svi mi se morete obratit
- seln
- Osvježenje foruma
Zato sto su postali previse jaki i uticajni, a bogami su skupili i lijepu gomilu zlata i dragulja, pa je papi (i Filipu IV) zinula guzica.Taare wrote: 09 Aug 2023, 09:17
Za 3/5 spremni!
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 8834 times
- Been thanked: 7647 times
Jesam, to ti je privremeno olakšanje koje će ti poslije donijeti još veće probleme.
Evo su ti i drugi forumaši na temi pisali o tome.
- Taare
- greatest
Što se tiče ajetul kursije, ostavljena je da se uči(što se mene tiče, najbolje u namazu), a ne da se potapa u vodu ili slične gluposti.
vrijednost ima kad je shvatiš.
Da li pomaže? Ukratko, pomaže Onaj koji ju je objavio.
učenjem iste, samo potvrđuješ šehadet i približavaš se Onome koji uistinu može pomoći.
vrijednost ima kad je shvatiš.
Da li pomaže? Ukratko, pomaže Onaj koji ju je objavio.
učenjem iste, samo potvrđuješ šehadet i približavaš se Onome koji uistinu može pomoći.
“Allah je – nema boga osim Njega – Živi i Vječni! Ne obuzima Ga ni drijemež ni san! Njegovo je ono što je na nebesima i ono što je na Zemlji! Ko se može pred Njim zauzimati za nekoga bez dopuštenja Njegova?! On zna šta je bilo i prije njih i šta će biti poslije njih, a od onoga što On zna – drugi znaju samo onoliko koliko On želi. Moć Njegova obuhvata i nebesa i Zemlju i Njemu ne dojadi održavanje njihovo; On je Svevišnji, Veličanstveni!”
Svi mi se morete obratit
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20529 times
- Been thanked: 18537 times
- Remzudin
- Inventar foruma
- Has thanked: 252 times
- Been thanked: 398 times
Ilija wrote: 09 Aug 2023, 08:00 Da li neko zna o cemu se ovdje radi - Dobio sam na papiru suru iz Kurana mislim. Ubacim je u par litara vode sa kojom cu sliku zeljene osobe i svoj odjevni predmet iducih 11 dana prskati i umivati se tom vodom. Mogu je malo i popiti. Jedanaestog dana poslije podne treba na livadi zakopati taj zapis i politi ostatkom vode?
znao bi,kad bi postavio sliku da vidim sta pise.
- Remzudin
- Inventar foruma
- Has thanked: 252 times
- Been thanked: 398 times
a to ti sigurno znas ?
Zabrane su postavljeni samo za djecu,i za one odrastle koje su u mozgu isto kao djeca.
Ko hoce da se igra sa vatrom,mora biti spreman trpiti bolove ako se isprzi.