Ruana wrote:Uglavnom sam pisala ono sto mislim.
I Dalia zasluzujn cestitke.
Hvala Ruana
Maja wrote:Pa čekaj...ti si očekivala pobjedu nakon 3 posta, koliko li? Ne znam jesi li pratila stare debate ali pobjednici su ostavljali znoj, krv i suze na temi. Ovog puta se niko nije pretjerano trudio, raspravljao dugo i sa žarom. Ovako kad su svi otprilike isti onda se svako može proglasiti pobjednikom i kako odabrati ako su svi otprilike isti. Ja sam trebala birati pobjednika afirmacijske ekipe, malo su se istakli Dalia i fruit, al ne dovoljno. Isto tako i u drugoj.
Dešavalo se i prije da niko ne pobijedi i biće još tema...više sreće drugi put.
Ma iskreno da ti kažem malo je tema čudno bila koncipirana na početku, i ja sam je htjela promatrat na način da pod emocije samo svrstavamo ljubav, a onda su iz suprotne ekipe počeli gradit argumente na osnovu toga da je svaki seks sa emocijama....vidjela sam da si pred kraj pojasnila naslov ali sinoć nisam mogla na net.
Ruana wrote:Krokodil Behko wrote:Manje ili više, iznio sam svoj pravi stav na debati. Za dobar seks, emocije nisu potrebne. Nema tu ko šta da mi dokazuje suprotno kad ja imam milion iskustava i znam to dobro. Nemam ništa protiv emotivnog seksa ali i ovom bez ljubavi, ne fali ama baš ništa. Ne mjeri se seks sa ljubavlju niti je ista potrebna za to. Čak šta više, ljubav može i da pokvari nešto što je započeto bez nekih većih obećanja. Kao što je već rečeno na debati, može se krenuti i od seksa pa stići do nečeg jačeg. Jbt, pa više puta čitam da se prostitutka udala za nekog od svojih mušterija. Nema dalje.

Sve je to tako ali ja ne bih mogla.
Ovo je i moje iskreno mišljenje...svakom svaka čast, ima ljudi koji to mogu, ja ne bih mogla...osjećala bih se jeftino ( ne smatram one koje to rade jeftinim, ovo je kako mislim da bih se ja osjećala).
Nadam se da će nam neka sljedeća debata biti uspješnija, vidjela sam temu, bit će krvi.