Jesil ti gore postavio profil forumasa Insomnie ili nekog drugog francuza? Pitah fino sta je jer ne vidim.
Ako je neki lijevu Francuz, zaboli me isto ko i za tog svedjanina. Ako je Insomnia, briši.
Valjda se sad razumijemo
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Jesil ti gore postavio profil forumasa Insomnie ili nekog drugog francuza? Pitah fino sta je jer ne vidim.
Razumijemo se.Duminjo wrote: 10 Aug 2023, 15:55Jesil ti gore postavio profil forumasa Insomnie ili nekog drugog francuza? Pitah fino sta je jer ne vidim.seln wrote: 10 Aug 2023, 15:37
OK, nema problema...
sta je s profilom onog svedskog jugonostalgicara, kojeg je postavio fudo?
Ako je neki lijevu Francuz, zaboli me isto ko i za tog svedjanina. Ako je Insomnia, briši.
Valjda se sad razumijemo
Ma sve ce to narod pozlatit..mishic wrote: 10 Aug 2023, 16:31 Ne bi bilo bez razloga jer promovira do kraja neprihvatljive stavove.
Pa sve radi sto su radili njegovi prethodnici iz sda, i gore.
Znas koliko ne volim SDA al mi je ovo cirkus.
Hajmo ovako. Stvari koje je mandic zapoceo i uradio i stvari koje su zapoceli i uradili njegovi prethodnici. Pri tome se cak slazem da se uporedi citav njihov mandat sa ovo malo njegovog. Moze to bolje, uvijek moze bolje ali meni licno je cudo i ovo sto on i steta uradise.Nisam naviko na to. Hoces ti poceti? Slike, projekti, bilo sta...?Fuddo wrote: 10 Aug 2023, 17:09Pa sve radi sto su radili njegovi prethodnici iz sda, i gore.
Lako je prodavati ublehe iz opozicije i vikat treba vako treba nako, a kad dobije sansu da nesto uradi onda vidis da je debil koji veze o zivotu nema. A sda koristi i najmanju gresku da im se krvi napije.
Tuzno je sto se taj kao liberalni, lijevi dio politicke scene sveo na nekoliko budala koje ce ga sahraniti za sva vremena.
Kombinacija gluposti, ignorancije, samozaljubljenosti, iskljucivosti, i imas sta imas, tj. onog coru konceptualnog kao sliku i priliku uhljupa.
NistaHAVANA wrote: 10 Aug 2023, 18:17Hajmo ovako. Stvari koje je mandic zapoceo i uradio i stvari koje su zapoceli i uradili njegovi prethodnici. Pri tome se cak slazem da se uporedi citav njihov mandat sa ovo malo njegovog. Moze to bolje, uvijek moze bolje ali meni licno je cudo i ovo sto on i steta uradise.Nisam naviko na to. Hoces ti poceti? Slike, projekti, bilo sta...?Fuddo wrote: 10 Aug 2023, 17:09
Pa sve radi sto su radili njegovi prethodnici iz sda, i gore.
Lako je prodavati ublehe iz opozicije i vikat treba vako treba nako, a kad dobije sansu da nesto uradi onda vidis da je debil koji veze o zivotu nema. A sda koristi i najmanju gresku da im se krvi napije.
Tuzno je sto se taj kao liberalni, lijevi dio politicke scene sveo na nekoliko budala koje ce ga sahraniti za sva vremena.
Kombinacija gluposti, ignorancije, samozaljubljenosti, iskljucivosti, i imas sta imas, tj. onog coru konceptualnog kao sliku i priliku uhljupa.
Steta i mandic su odlicni u poredjenju sa onim na sta smo navikli i to mozes jednostavno vidjeti. Obidji lokacije ili posto nisi u mogucnosti udji na njihove profile imas slikovni prikaz. Da ne idem dalje i objasnjavam ti zasto je ovo sve i ko su akteri svega... Pa do nebuloza da jedan dzeka muminovic ikako razgovara i sukobljava misljenja sa jednim doktorom, za kojeg mi nije jasno zasto se uopste spusta na taj nivo obzirom na ratne zasluge i stepen obrazovanja... Ako znas ko je muminovic sve bi ti trebalo biti jasno... Jos samo hatic fali.Samo mali dio jednog od njih, za kratak period...I sto je meni najljepse jako mnogo fokusa na djeci...A ne petljaju se u politiku i poganstine...Fuddo wrote: 10 Aug 2023, 19:04NistaHAVANA wrote: 10 Aug 2023, 18:17
Hajmo ovako. Stvari koje je mandic zapoceo i uradio i stvari koje su zapoceli i uradili njegovi prethodnici. Pri tome se cak slazem da se uporedi citav njihov mandat sa ovo malo njegovog. Moze to bolje, uvijek moze bolje ali meni licno je cudo i ovo sto on i steta uradise.Nisam naviko na to. Hoces ti poceti? Slike, projekti, bilo sta...?
Sve je u najboljem redu.
Sve ide kako je i planirano da ide.
Ako je vama to dobro, i meni je.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest