[ytube][/ytube]
1. Hrvatska nogometna liga
Re: Nogomet u Hrvatskoj
ovo mi se dopada...čista esencija navijaštva....skoro da osjetim miris zapaljene baklje kad ovo gledam
[ytube][/ytube]
[ytube][/ytube]
Habibti, ya nour el - ain... 
istakli pobijede protiv ajaduka..torcida se spominje odma na početku...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
...a protiv koga će pobjede isticati...pomorca iz kostrene i orijenta s krimeje...jeote vi uvijek sve neke komplekse vidite u svemu....normalno da sam nabrijan na torcidu jer mi je dostojan protivnik na tribini i na ulici...neću valjda brijat na gademze karlovac,koje bi ti i ja sami rastjerali da se zaletimolaganini wrote:istakli pobijede protiv ajaduka..torcida se spominje odma na početku...
pa vas iznabijaju tu i tamo...s nama pak nemaju te srećelaganini wrote:da u pravu si di bi na dinamo...
ne sviđa mi se ova njihova..jel himna..teško mi je priznat ali daleko mi je najbolja dinamije...s riperom..the best..
aj nemoj se jidit...volim ja vas...bilo bi tužno da vas nema
evo da te malo oraspoložim [ytube][/ytube]
čak mi i ime tu spominju u pjesmi
evo da te malo oraspoložim [ytube][/ytube]
čak mi i ime tu spominju u pjesmi
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9742 times
- Been thanked: 11480 times
- Status: Offline
I još da u Dinamu, nisu fulili oko Džeke.. ih gdje bi Mamiću bio kraj. 
Ali pomalo ih razumijem.. Nije ličilo da će nešto biti od njega u to doba.
Jbt, nisam znao da je Toure bio na probi u Želji. Rekli mu da nema talenta
modrić,skoblar..dovoljno..e da najveći grijeh boban...
bobanu su u hajduku rekli da ima tanke nogeKrokodil Behko wrote:I još da u Dinamu, nisu fulili oko Džeke.. ih gdje bi Mamiću bio kraj.
a čiro je obečao poderati trenersku diplomu ako prosinečki ikad postaneigrač...da bi sa zvezdom nakon dvije godine postao prvak europe
a za luku da mu je ćaća mal pa ko nema ništa od njega...grgurević dobio prednost..ili grgurinović--
zato sad zdravko sve trpa u svoju štalu, pa ko prođe-prođelaganini wrote:a za luku da mu je ćaća mal pa ko nema ništa od njega...grgurević dobio prednost..ili grgurinović--
- Rockefeller
- Aktivni forumaš

- Status: Offline
Navijaci Dinama bi trebali Mamicu biti zahvalni. Da nije njega vjerovatno bi Saraba biio najveca zvijezda Dinama. Cuj krade, a isti taj DZ ima najbolju akademiju na exYu prostorima, najveci budzet i dovodi najbolje igrace. Ja ih (storm ima li tebe tu?) ne razumijem nikako.
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place
..ne poznaš materiju bolje rečeno površno gledaš..Rockefeller wrote:Navijaci Dinama bi trebali Mamicu biti zahvalni. Da nije njega vjerovatno bi Saraba biio najveca zvijezda Dinama. Cuj krade, a isti taj DZ ima najbolju akademiju na exYu prostorima, najveci budzet i dovodi najbolje igrace. Ja ih (storm ima li tebe tu?) ne razumijem nikako.
zato što samo površno izdaleka promatrate stvari, moglo bi se reći površno...i to kako mediji serviraju...eto laganini je malo više u materiji , pa neka ti on kaže, ne moram ja...a naveo sam u kratkom vremenu sve točke optužnice, tako da sam si već dopizdio s tim, a kamoli nekome drugome...ima mene tu itekako i neću nikada odustati, da se klub vrati navijačima...klub kojiumilionskom zagrebu slavi 8 naslov pred 2000 gledatelja, nije klub već privatna firma...i da opetponovim...možda smo mi bbb glupi, a dal su ostali navijači dinama glupi pa neidu na utakmice???Rockefeller wrote:Navijaci Dinama bi trebali Mamicu biti zahvalni. Da nije njega vjerovatno bi Saraba biio najveca zvijezda Dinama. Cuj krade, a isti taj DZ ima najbolju akademiju na exYu prostorima, najveci budzet i dovodi najbolje igrace. Ja ih (storm ima li tebe tu?) ne razumijem nikako.
hahahahahhahha laganini.....ovo je telepatski bilo .....
jebiga...nek maminjo uzme lokose i sretno omu bilo..
volio bi to vidjeti...kad ne bi bilo izdašnih injekcija od grada, uhodane omladinske škole, kojoj gravitira pola hrvatske, kad ne bi klub bio u europi svake sezone...kako bi onda bio sposoban menadžer i trgovac...trgovaao bi sa tšk topolovec i nk vinogradar...a najgore mi je kad čujem...pa ko će umjesto njegalaganini wrote:jebiga...nek maminjo uzme lokose i sretno omu bilo..