Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mogu i žene ići na džumu, samo je razlika što muškima to obavezno, a nama nije.
Zizi nemoj me zajebavat
Nemres
Mores himber razmutit i vikat jest takoje
Dozvoljeno nam je ići i na Bajram namaz.
Druga je stvar što su kod nas muški zanemarivali ili zanemariju i danas prava žena koje im je Allah dželle šanuhu dao.
Samo kada se sjetim da su kid nas starije žene oslovljavali sa imenom muža, npr. Fudinica.
A Allah je propisao da udajom žena zadržava svoje ime i prezime, ne smije joj se zatirati identitet.
uglavnom, poslodavac ce muskom kolegi opravdati odsustvo za vrijeme dzume, i skroz je to ok da oni izlaze s posla, cak se ni ne vrate. i te sate definitivno ne nadoknade, jos pomjeraju poslovne stvari zbog toga.
mi jednom dobile mail (mailing lista samo zene) da mozemo ici kuci u 2, jer je sutra bajram. porucilo nam da idemo da kuhamo i cistimo kucu za bajram. poslije se izvinjavali, greska u koracima, misunderstanding, blabla. ...klizavo.
Zamisli kako je tek meni lijepo, u cetvrtak uplatio 40000km carine i pdv-a a u petak moram zatvoriti revolving kredit. U petak ujutro dolazi covjek po robu i da mi isplati novac, polozim pazar i zatvorim revolving. Za dan, dva mi ga opet puste. Odem po papire u podne, nema. Nema ko potpisat. Kaze dodji u ponedeljak. Covjek iz bihaca klepio, isplate nema bez papira, ja probio rok i to ce negdje pisati. Pustice mi opet al sa kasnjenjem a ja onda kasnim za ino placanje robe. Dnevni penal 50 eura po 1 autu a stoji ih 9.... Divno. Ukini onda radni petak i vozdra. Kad je bal nek je maskenbal..
A jesi li ti pitao zbog čega nema tog/tih koji bi ti trebali potpisati?
Ako nema njih, imaju njihovi nadleži.
Zizi nemoj me zajebavat
Nemres
Mores himber razmutit i vikat jest takoje
Druga je stvar što su kod nas muški zanemarivali ili zanemariju i danas prava žena koje im je Allah dželle šanuhu dao.
Samo kada se sjetim da su kid nas starije žene oslovljavali sa imenom muža, npr. Fudinica.
A Allah je propisao da udajom žena zadržava svoje ime i prezime, ne smije joj se zatirati identitet.
Nemres bona ici na Dzumu, Dzenazu i Bajram.
Fino pise u Ilmihalu.
Siris shirk okolo
Fino pise u Ilmihalu.
Siris shirk okolo
NeJmaš pojma, edukuj se, moogu.
Evo nam i u Sarajevu popušta IZ i za Bajrame imamo sada mogućnost i mi žene ići na Bajram namaz.
Doduše za sada nije tako u svim džamijama, međutim polako i to će biti.
Ništa nismo izmislile, tako je bilo u vrijeme poslanika Muhameda s.a.v.s.
Skin wrote: 11 Aug 2023, 08:47
porucilo nam da idemo da kuhamo i cistimo kucu za bajram. poslije se izvinjavali, greska u koracima, misunderstanding, blabla. ...klizavo.
Fino pise u Ilmihalu.
Siris shirk okolo
NeJmaš pojma, edukuj se, moogu.
Evo nam i u Sarajevu popušta IZ i za Bajrame imamo sada mogućnost i mi žene ići na Bajram namaz.
Doduše za sada nije tako u svim džamijama, međutim polako i to će biti.
Ništa nismo izmislile, tako je bilo u vrijeme poslanika Muhameda s.a.v.s.
Tako pricas zato sto nisi Fudinica
Sejtani te preuzeli
Zamisljam da dobijem poruku od jürgena u kojoj pise da idem kuci i da kuvam i cistim kucu za bozic wotever
Jaoooooo
Ali polako
Bice i na balkanu nekad normalno stanje. U nemackoj zena pre 60 godina mogla samo da polaze vozacki ili da otvori racun u banci ako joj muz potpise.
Jarane jesi naso grad za Dzumu
Isto da si napiso kod nas u Arandjelovcu
Mi smo profesionalci. Nema zloupotrebe džume
Bogami ne znam sto upirite ti i Zizi
Nije to ni neki aman zaman propast
Mislim, jest iz vjerskog ugla
Svi cete u dzehenem
Al posto ti ne vjerujes ni u sta
Tebe ce kupat dejmoni
Ne znam ni sta vas granatirali, kad ste svi svakako bili Srdjani
Morgen wrote: 11 Aug 2023, 09:36
Zamisljam da dobijem poruku od jürgena u kojoj pise da idem kuci i da kuvam i cistim kucu za bozic wotever
Jaoooooo
Ali polako
Bice i na balkanu nekad normalno stanje. U nemackoj zena pre 60 godina mogla samo da polaze vozacki ili da otvori racun u banci ako joj muz potpise.
Jaoooooo
Ali polako
Jaoooooo
Ali polako
Jaoooooo
Ali polako
Jaoooooo
Ali polako
Chan wrote: 11 Aug 2023, 09:35
Mi smo profesionalci. Nema zloupotrebe džume
Bogami ne znam sto upirite ti i Zizi
Nije to ni neki aman zaman propast
Mislim, jest iz vjerskog ugla
Svi cete u dzehenem
Al posto ti ne vjerujes ni u sta
Tebe ce kupat dejmoni
Ne znam ni sta vas granatirali, kad ste svi svakako bili Srdjani
Sta imas od dzenneta majke ti?
Sjedis na terasi punoj cvijeca i vices svima da ih volis.
Bizi