Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Chan wrote: 11 Aug 2023, 18:36
Tačno. Nisam kvalifikovan. Međutim, ipak sebi uzimam za pravo da tako nešto govorim kad su u pitanju ekstremi poput ovog. U najblažem slučaju, u životu bih se apsolutno klonio ljudi koji su znatiželjni po pitanju ovog. Ovo se, naravno, ne odnosi na ljude kojima to struka nalaže što sam obrazložio u narednom postu.
Vidis, ja se uzasavam horora i nikad ih ne gledam. O Srpskom filmu da ne govorim (procitala sam sinopsis), ne postoji ni teorijska sansa da pogledam tu BOLEST. Ovo bih pogledala zbog monstruma, da se potsjetim kakvim hodajucim zvjerima sam okruzena. Zanima me i ton njegovog glasa. Istovremeno je bolje sto nisam pogledala, jer bi se 100% istraumirala. Uz to dijelim misljenje Zelenog, opasna je moda dijeljenja "psihijatrijskih dijagnoza" sakom i kapom po drustvenim mrezama od strane laika. Normalna osoba se moze samo prestraviti. Ubica je sigurno imao psihopatski poremecaj licnosti. Uz izrazeni narcizam. Pazi, dok ubija zenu on se sjetio Instagrama. E to jeste bolest.
Nejse.
U vezi ubice se apsolutno slažem, ali ono što zabrinjava je podrška njemu tokom tog čina od onih koji su gledali i lajkali.
...potencijalne ubice smo mi svi, on je vec ubijao, tako sam shvatila, ali mu nisu vjerovali ...sto ljudska rasa moze uraditi, ni zvijeri ne mogu! ...nikad ne znas 100% s kim imas posla i kako ce u napetim situacijama reagirati, zato, u reali, nikad ne idi predaleko, budi uvijek mudar!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Jedno je sigurno, ovo ne vodi nicemu dobrom.
Ili cemo nesto mijenjati u drustvu, edukaciji, medjusobnim odnosima, ili ce ovo sve otici u tri krasne pickematerine.
Ovo sto zivimo danas je zesca bolest, ljudi pucaju ko kokice na sve strane. Na jednu lijepu vijest imas pedeset katastrofa od kojih mozak staje. I svaki dan je sve gore i gore, isto zombi apokalipsa.
Ljudi vole ovo belaj de sta kako ta su vremena , evo forum vazdan svi su tu drobi se na ovoj temi vazdan 1000 postova , jucer obican dan nigdje insana dosada , svi smo zarazeni svi priznajte
Ne traži savjet od zavidnika, niti pomoć od škrtice, niti obećanje od lažljivca.
Rum wrote: 11 Aug 2023, 21:48
Ljudi vole ovo belaj de sta kako ta su vremena , evo forum vazdan svi su tu drobi se na ovoj temi vazdan 1000 postova , jucer obican dan nigdje insana dosada , svi smo zarazeni svi priznajte
Pajdo mene je proslo interesovanje za takvim stvarima prije 10 godina kad sam naso stranicu nesto gore i pregledo sve objave.
Vise me ne interesuje
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Vidis, ja se uzasavam horora i nikad ih ne gledam. O Srpskom filmu da ne govorim (procitala sam sinopsis), ne postoji ni teorijska sansa da pogledam tu BOLEST. Ovo bih pogledala zbog monstruma, da se potsjetim kakvim hodajucim zvjerima sam okruzena. Zanima me i ton njegovog glasa. Istovremeno je bolje sto nisam pogledala, jer bi se 100% istraumirala. Uz to dijelim misljenje Zelenog, opasna je moda dijeljenja "psihijatrijskih dijagnoza" sakom i kapom po drustvenim mrezama od strane laika. Normalna osoba se moze samo prestraviti. Ubica je sigurno imao psihopatski poremecaj licnosti. Uz izrazeni narcizam. Pazi, dok ubija zenu on se sjetio Instagrama. E to jeste bolest.
Nejse.
U vezi ubice se apsolutno slažem, ali ono što zabrinjava je podrška njemu tokom tog čina od onih koji su gledali i lajkali.
Pa naravno. O tom nema diskusije. To mogu uraditi samo psihopati slicni njemu, ali ako pogledas ovaj TikTok video, vise ljudi ga osudjuje na svu srecu.
Rum wrote: 11 Aug 2023, 21:48
I VECINA JE BACILA oko na instagram i trazila profil
...nit sam bacila oko a niti ga imam, niti cu ga ikad imati, tikataka, isto ...uhvatim sebe da se cudom cudim sta sve cujem da ima na tom tikutaki, tbj. ...ima hefta da razmisljam, da ugasim fb, mada tamo u prijateljima imam samo 33 persone, ne radi se o njima, nego mi idu na ganglije oni sto stavljaju onog sto se od smijeha valja, a kad procitas prilog, sve je zalosno ili neka katastrofa, pa sta ce meni to?!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
insomnia wrote: 11 Aug 2023, 21:55
Jedino se Bendzi nije pojavila za razliku od ovih licemjernih pizdurina
Benjamina je prije svega insan, i to svaki dan svojim postupcima dokazuje.
Zenu treba naksimalno podrzavati i gurati.
Rijetko pozitivna osoba na toj turobnoj politickoj sceni.
Trebalo bi je postaviti za predsjednicu SDP-a
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Napisao sam vec na njenoj temi sve mi je draza
Ne traži savjet od zavidnika, niti pomoć od škrtice, niti obećanje od lažljivca.
Ima, itekako
Plus video igrice
Dzaba oni mecu upozorenja na njih, do koje dobi se mogu igrati
Mali Hamo u GTA upada u prodavnicu, ukrade cekic, rascopa bakici glavu, i dobije poene za to.
Ja vicem jaranu, bolan jesi normalan djes mu to dat da igra
Vice, ma igrica, nije to za prave, neka malo igra
I onda po svunoc skace u snu, ne znaju sta mu je
Daj bolan, kad je Junuz Keco ubio zenu prije interneta..uvijek je toga bilo..
Ima, itekako
Plus video igrice
Dzaba oni mecu upozorenja na njih, do koje dobi se mogu igrati
Mali Hamo u GTA upada u prodavnicu, ukrade cekic, rascopa bakici glavu, i dobije poene za to.
Ja vicem jaranu, bolan jesi normalan djes mu to dat da igra
Vice, ma igrica, nije to za prave, neka malo igra
I onda po svunoc skace u snu, ne znaju sta mu je
Daj bolan, kad je Junuz Keco ubio zenu prije interneta..uvijek je toga bilo..
Nije, bar ne u ovolikoj mjeri.
Plus sto nije bilo interneta i socijalnih platformi da se to siri i lajka medju bolesnicima koji nicu kao gljive poslije kise.
Nemoj da mislis da tamo neki junac vec ne planira napraviti isto sranje i pokupiti pet minuta “slave” na instagramu.
Ovo se siri ko kuga.
Veca wrote: 11 Aug 2023, 21:45
...potencijalne ubice smo mi svi, on je vec ubijao, tako sam shvatila, ali mu nisu vjerovali ...sto ljudska rasa moze uraditi, ni zvijeri ne mogu! ...nikad ne znas 100% s kim imas posla i kako ce u napetim situacijama reagirati, zato, u reali, nikad ne idi predaleko, budi uvijek mudar!
Nije stvar u ubistvima. Stvar je u nekom moralnom i ljudskom stanju, odgoju. Tako kažu sociolozi doktori...To se formira dok je čovjek još dijete do neke godine 5-6-7 tako nekako...
Može svako ubiti, ali ubiti bez razloga što se kaže na pravdi Boga bilo koga, e to ti je to kad neko nema nikakvog ljudskog i moralnog u sebi.