Pa eno vicu da ga daju njima malo. I njega i ove sto su mu lajkali postove
Crna hronika
Moderator: Krokodil Behko
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10013 times
- Status: Offline
Re: Crna hronika
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 61922 times
- Been thanked: 11303 times
Na internetu sve intelektualci i mafijasi, a u rl kad mu skakavac skoci na njega krisci ko curica kakva
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

pa da sletim curici na usta
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4519 times
- Been thanked: 3316 times
Znala je ona da ce je ubiti, tugo moja.
"Dana 07.08.2023. godine prilikom davanja izjave u prostorijam PU Gradačac, Hećimović Nizama je koristila blagodat Zakona član 97. ZKP-a FBiH, nevjenčana supruga ne želi davati izjavu u vezi događaja koji je prijavila iz razloga što pogoršava nastalu situaciju sa nevjenčanim suprugom Sulejmanović Nerminom, kojeg, imajući u vidu da je osoba nasilna, spremna da je ponovo fizički napadne ako je sretne, ali ista podržava izricanja zaštitnih mjera "Zabrana približavanja žrtvi nasilja, uznemiravanja, uhođenja osobe izloženih nasilju", navodi se u dokumentu Općinskog suda u Gradačcu."
https://source.ba/clanak/BiH/653031/Niz ... itne-mjere
Ovoj Lejli Numanovic koja je zaustavila proces treba oduzeti licencu za rad. Prebio je i prosli mjesec i to njoj nije dovoljan razlog da mu izrekne mjeru Zabrane prilaska. Ni to njega ne bi sprijecilo, ali nije poenta u tome.
I ako se pitate zasto zene ne prijavljuju nasilje, evo zbog ovoga.
"Dana 07.08.2023. godine prilikom davanja izjave u prostorijam PU Gradačac, Hećimović Nizama je koristila blagodat Zakona član 97. ZKP-a FBiH, nevjenčana supruga ne želi davati izjavu u vezi događaja koji je prijavila iz razloga što pogoršava nastalu situaciju sa nevjenčanim suprugom Sulejmanović Nerminom, kojeg, imajući u vidu da je osoba nasilna, spremna da je ponovo fizički napadne ako je sretne, ali ista podržava izricanja zaštitnih mjera "Zabrana približavanja žrtvi nasilja, uznemiravanja, uhođenja osobe izloženih nasilju", navodi se u dokumentu Općinskog suda u Gradačcu."
https://source.ba/clanak/BiH/653031/Niz ... itne-mjere
Ovoj Lejli Numanovic koja je zaustavila proces treba oduzeti licencu za rad. Prebio je i prosli mjesec i to njoj nije dovoljan razlog da mu izrekne mjeru Zabrane prilaska. Ni to njega ne bi sprijecilo, ali nije poenta u tome.
I ako se pitate zasto zene ne prijavljuju nasilje, evo zbog ovoga.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
I don't need nobody
And I don't fear nobody
I don't call nobody but you
My One & Only.
I don't need nobody
And I don't fear nobody
My One & Only.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4414 times
Tako nekako. Još ako je tačno da je radio sa kodžom, onda znaš da se radi o skroz zajebanim likovima koji žive u paralelnom univerzumu u kojem ne važe nikakvi zakoni osim njihovih.insomnia wrote: 11 Aug 2023, 23:07 Joj sad pun tviter ovih naknadnih pametologa i osvetnika “samo da kazem…”, “samo da j.... mater…”, “toliko”… da stanu pred njeg u pod bi gledali
To su ljudi s kojima se normalan insan ne kači. Jer ako se zakačiš, moraš ga ubit. Ako ga ne ubiješ, on će sigurno ići na to da tebe ubije.
Zato normalan svijet okreće glavu, a zakon šuti. Sve je do zakona.
Svi mi se morete obratit
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14952 times
- Been thanked: 10480 times
Prijavila sam postove, molim moderatore da brisu video u kojem se pojavljuje ubica.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4519 times
- Been thanked: 3316 times
Pogledala sam i ja. On je nju samo dokrajcio metkom, ona je vec bila napola mrtva od udaraca u glavu, vjerovatno je vec imala krvarenje u mozgu i pitanje je da li bi prezivjela. Ona se vec nije mogla pomjeriti, potpuno izoblicena. Psihopatu ne zanima ni dijete, kaze "dodjite spasite dijete" koje lezi na plocicama. Bitno je samo sto ga je prijavila policiji i bitan je samo monstrum on.greeneyes wrote: 11 Aug 2023, 20:22 Gledao sam snimak i nisam mogao vjerovati da je ono istina. Krv po cijelom podu, kao da je je u pitanju najprljavija klaonica, a dijete lezi sa strane na istom tom podu, zena sve deformisana.. Jednostavno ne moze mozak da procesuira to
Rahmet joj napacenoj dusi, sabur porodici.
Memento Mori
I don't need nobody
And I don't fear nobody
My One & Only.
I don't need nobody
And I don't fear nobody
My One & Only.
- Tierra Caliente
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 797 times
- Been thanked: 285 times
Kakvi impulsi. Odrastao bez majke, sa ocem ne prica 20 godina. Impulsi klošara...ulicara...bez roditelja...nikakvog autoriteta i uzora u životu... Društvo lažni jarani folovi golovi...droga...kriminal...Veca wrote: 11 Aug 2023, 22:53Tierra Caliente wrote: 11 Aug 2023, 22:08
Nije stvar u ubistvima. Stvar je u nekom moralnom i ljudskom stanju, odgoju. Tako kažu sociolozi doktori...To se formira dok je čovjek još dijete do neke godine 5-6-7 tako nekako...
Može svako ubiti, ali ubiti bez razloga što se kaže na pravdi Boga bilo koga, e to ti je to kad neko nema nikakvog ljudskog i moralnog u sebi.![]()
...a sta cemo za muske impulse?!...na njima se slabo radi (svi su sami odgovorni za svoje impulse i trebaju na njima raditi) ................mnogi su jos uvijek lovci na zivotinje, da se prehrane?!
![]()
{code}
- Tierra Caliente
- Aktivni forumaš

Tema je crna hronika. Kome se ne gleda ne mora na temu nk da ulazi, a nk da klikce play button. HvalaJulia-Klara wrote: 12 Aug 2023, 00:01 Prijavila sam postove, molim moderatore da brisu video u kojem se pojavljuje ubica.
{code}
- Tierra Caliente
- Aktivni forumaš

Ma ona od straha i šoka nije ni znala za sebe. Ovdje adrenalin radi 1000 na sat.Lavlje_srce wrote: 12 Aug 2023, 00:26Pogledala sam i ja. On je nju samo dokrajcio metkom, ona je vec bila napola mrtva od udaraca u glavu, vjerovatno je vec imala krvarenje u mozgu i pitanje je da li bi prezivjela. Ona se vec nije mogla pomjeriti, potpuno izoblicena. Psihopatu ne zanima ni dijete, kaze "dodjite spasite dijete" koje lezi na plocicama. Bitno je samo sto ga je prijavila policiji i bitan je samo monstrum on.greeneyes wrote: 11 Aug 2023, 20:22 Gledao sam snimak i nisam mogao vjerovati da je ono istina. Krv po cijelom podu, kao da je je u pitanju najprljavija klaonica, a dijete lezi sa strane na istom tom podu, zena sve deformisana.. Jednostavno ne moze mozak da procesuira to
Rahmet joj napacenoj dusi, sabur porodici.
Ma i on p....cka...prijavila ga pa prijavila...pa šta...nije znao komunicirati sa policijom....vucarati se po sudovima...Vidi se na slikama koliko je on sebi posvećen. Vidi se da je iskompleksiran.. narcis...
Rahmet se ne predaje dok se ne obavi dzenaza.(samo napomena).
{code}
- Tierra Caliente
- Aktivni forumaš

Ma ja sve mislim da ga je nešto oko toga droge ošmekala i uvalila. Nije to tek tako prijava neka policija kao što se pretpostavlja i piše.Taare wrote: 11 Aug 2023, 23:59Tako nekako. Još ako je tačno da je radio sa kodžom, onda znaš da se radi o skroz zajebanim likovima koji žive u paralelnom univerzumu u kojem ne važe nikakvi zakoni osim njihovih.insomnia wrote: 11 Aug 2023, 23:07 Joj sad pun tviter ovih naknadnih pametologa i osvetnika “samo da kazem…”, “samo da j.... mater…”, “toliko”… da stanu pred njeg u pod bi gledali
To su ljudi s kojima se normalan insan ne kači. Jer ako se zakačiš, moraš ga ubit. Ako ga ne ubiješ, on će sigurno ići na to da tebe ubije.
{code}
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10970 times
- Been thanked: 12867 times
Tierra Caliente wrote: 12 Aug 2023, 00:50Tema je crna hronika. Kome se ne gleda ne mora na temu nk da ulazi, a nk da klikce play button. HvalaJulia-Klara wrote: 12 Aug 2023, 00:01 Prijavila sam postove, molim moderatore da brisu video u kojem se pojavljuje ubica.
Ako je crna hronika, nismo crne duše. Brisano, Hvala i tebi.
- Tierra Caliente
- Aktivni forumaš

Reci to onima na TikToku FaceTV profilu koji dijeli video po PP.Krokodil Behko wrote: 12 Aug 2023, 01:03Tierra Caliente wrote: 12 Aug 2023, 00:50
Tema je crna hronika. Kome se ne gleda ne mora na temu nk da ulazi, a nk da klikce play button. Hvala
{code}
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4414 times
Može i to bit.Tierra Caliente wrote: 12 Aug 2023, 01:02Ma ja sve mislim da ga je nešto oko toga droge ošmekala i uvalila. Nije to tek tako prijava neka policija kao što se pretpostavlja i piše.Taare wrote: 11 Aug 2023, 23:59
Tako nekako. Još ako je tačno da je radio sa kodžom, onda znaš da se radi o skroz zajebanim likovima koji žive u paralelnom univerzumu u kojem ne važe nikakvi zakoni osim njihovih.
uglavnom, opasni da opasniji ne mogu bit. Nije se u tz gram mogo prodat dok oni ne bi aminovali.
Ni naser i srebreničani im nisu mogli ništa.
Pa jbte, taj kodžo je bio zvijer u ljudskom tijelu. Jak ko zemlja a naoružan. Onaj mirel bokser kobejagi neka mafija, a pred kodžom stoji mirno ko vojnik.
U tz su bila dvojica braće, alen i amir akm. Ovaj amir je imo preko 140 kila. I on se povlačio po crnim hronikama jer je ubio lika u po tuzle i mrtvog ga tuko drškom od pištolja.
dakle, zajebana bagra.
njega je taj kodžo nokautiro nogom. I eto, kažu da je ovaj kreten radio sa kodžom. Dakle, sve samo nije bezopasan lik.
Svi mi se morete obratit
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Tierra Caliente wrote: 12 Aug 2023, 01:06Reci to onima na TikToku FaceTV profilu koji dijeli video po PP.Krokodil Behko wrote: 12 Aug 2023, 01:03
Diskusija završena, ne pravi se blesav, jedno je pp a drugo je ovo ovako.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10624 times
- Been thanked: 18206 times
VIDEO) POTRESNA ISPOVIJEST: EMINU PRETUKAO MOMAK U SARAJEVU, PIŠTOLJEM JOJ SLOMIO RUKU
11/08/2023 21:00
Od 2021. godine svaka treća žena je žrtva nasilja a svaka druga starija od 15. godina doživjela je neki oblik psihičkog, ekonomskog ili fizičkog maltretiranja. Svaka peta odrasla osoba tokom svog života, bar jednom bude žrtva fizičkog nasilja, dok svaka deseta žena bude žrtva sekualnog nasilja piše Crna-Hronika.
Nažalost fizičko nasilje na svojoj koži pretrpjela je i Emina Krličbegović koja ovim video snimkom želi ohrabriti sve žene da progovore, da se ne sakrivaju te da budu jače.
Sve je počelo 23.7.2023. godine iza ponoći, svađom sa bivšim momkom u stanu u kojem smo zajedno živjeli. Mislila sam da će se svađa završiti samo na riječima, na uvredama ali nije.
Nakon bezbroj šamara, uhvatio me za ramena, gurno me je na sečiju, repetirao pištolj u pravcu mom vrata sa konstantnim prijetnjama da će mi oduzeti život. Ja u šoku u kojem sam i dan danas, mislila sam da je sve to san. Kada je krenuo pištoljem da me udari po glavi, mahinalno sam postavila ruku koja mi je već bila stradala u saobraćajnoj nesreći.
Njegovo opravdanje bilo je da se sve desilo u neznanju i da je popio šaku tableta da smiri svoju ludu glavu.
Međutim nanošenje teških tjelesnih povreda nije bila dovoljna tužiocu za određivanje mjera pritvora nego je nasilnik pušten na slobodu. Bezobzira na moju prijavu da dotični gospodin ima ključeve od mog stana u kojem se nalaze sve lične moje stvari, policija MUP-a Kantona Sarajeva mi je rekla da uđem u stan i da uzmem svoje stvari.
Uzeo je moju ruku i krenuo da spava. 2 sata sam trpila bolove a nisam smjela da zucnem, ne smijem uzeti telefon, ne smijem nazvati ni policiju ni nazvati majku. Jedino rješenje u tom trenutku mi je palo na pamet, da mi je bilo bolje da skočim kroz prozor i da se na taj način pokušam spasiti.
Uznemiravanje moje majke
13 dana sam se skrivala kod prijatelja. Dok nisam dovoljno ohrabrena psihopatu da prijavim. Danas je čekao moju majku ispred zgrade u vozilu Žutog taksija broj 086 i nasrnuo na nju, upućivao razne prijetnje. I današnji slučaj prijavljen policiji a obavijesteni su i u Žutom taxiju, policija sačinjila službenu zabilješku. Molim Tužilaštvo BiH da radi svoj posao. Pustiti nasilnika na slobodu je praksa ili je dedo načelnik policije urgirao za unuka. Kasno je da rade kada žena žrtva nasilja u porodici podlegne.
Svaki put kad prođen naseljenjem sjetim se svega. Na njegovo ime opet zadrhtim. Kao što sam rekla ime i prezime žrtva i nasilnik ima ime i prezime. Selim Hadžić, vozač Žutog taksija.
11/08/2023 21:00
Od 2021. godine svaka treća žena je žrtva nasilja a svaka druga starija od 15. godina doživjela je neki oblik psihičkog, ekonomskog ili fizičkog maltretiranja. Svaka peta odrasla osoba tokom svog života, bar jednom bude žrtva fizičkog nasilja, dok svaka deseta žena bude žrtva sekualnog nasilja piše Crna-Hronika.
Nažalost fizičko nasilje na svojoj koži pretrpjela je i Emina Krličbegović koja ovim video snimkom želi ohrabriti sve žene da progovore, da se ne sakrivaju te da budu jače.
Sve je počelo 23.7.2023. godine iza ponoći, svađom sa bivšim momkom u stanu u kojem smo zajedno živjeli. Mislila sam da će se svađa završiti samo na riječima, na uvredama ali nije.
Nakon bezbroj šamara, uhvatio me za ramena, gurno me je na sečiju, repetirao pištolj u pravcu mom vrata sa konstantnim prijetnjama da će mi oduzeti život. Ja u šoku u kojem sam i dan danas, mislila sam da je sve to san. Kada je krenuo pištoljem da me udari po glavi, mahinalno sam postavila ruku koja mi je već bila stradala u saobraćajnoj nesreći.
Njegovo opravdanje bilo je da se sve desilo u neznanju i da je popio šaku tableta da smiri svoju ludu glavu.
Međutim nanošenje teških tjelesnih povreda nije bila dovoljna tužiocu za određivanje mjera pritvora nego je nasilnik pušten na slobodu. Bezobzira na moju prijavu da dotični gospodin ima ključeve od mog stana u kojem se nalaze sve lične moje stvari, policija MUP-a Kantona Sarajeva mi je rekla da uđem u stan i da uzmem svoje stvari.
Uzeo je moju ruku i krenuo da spava. 2 sata sam trpila bolove a nisam smjela da zucnem, ne smijem uzeti telefon, ne smijem nazvati ni policiju ni nazvati majku. Jedino rješenje u tom trenutku mi je palo na pamet, da mi je bilo bolje da skočim kroz prozor i da se na taj način pokušam spasiti.
Uznemiravanje moje majke
13 dana sam se skrivala kod prijatelja. Dok nisam dovoljno ohrabrena psihopatu da prijavim. Danas je čekao moju majku ispred zgrade u vozilu Žutog taksija broj 086 i nasrnuo na nju, upućivao razne prijetnje. I današnji slučaj prijavljen policiji a obavijesteni su i u Žutom taxiju, policija sačinjila službenu zabilješku. Molim Tužilaštvo BiH da radi svoj posao. Pustiti nasilnika na slobodu je praksa ili je dedo načelnik policije urgirao za unuka. Kasno je da rade kada žena žrtva nasilja u porodici podlegne.
Svaki put kad prođen naseljenjem sjetim se svega. Na njegovo ime opet zadrhtim. Kao što sam rekla ime i prezime žrtva i nasilnik ima ime i prezime. Selim Hadžić, vozač Žutog taksija.
...take me to Golden Gate, I will assimilate 

- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 25167 times
- Been thanked: 23147 times
Neka je i ime objavljeno. Samo treba objavljivati imena i prezimena nasilnika i da se to malo uozbilji. Neki registar da se napravi i slično. Slično kao i za pedofile što postoji u svijetu.
A djed načelnik policije...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10624 times
- Been thanked: 18206 times
I zamisli djed ga stiti, umjesto da mu on prvi odrzi lekciju.Chan wrote: 12 Aug 2023, 09:10 Neka je i ime objavljeno. Samo treba objavljivati imena i prezimena nasilnika i da se to malo uozbilji. Neki registar da se napravi i slično. Slično kao i za pedofile što postoji u svijetu.
Kazem mojima meni dodje kad ovo sve citam da vas ja sad preventivno nalupam da vam nikad ne bi na pamet palo da dignete ruku na zensko.
Uopste mi ne ide u glavu da te takvog nakaradnog tvoji stite i cuvaju. Jedino se namece zakljucak da je iz takve kuce i to im je prihvatljivo ponasanje.
Bas jucer kazem muzu, kad bi doslo nekad do toga da nase dijete udari, istuce zenu prvo bi mu letvu od ledja slomila. Onda bih ti rekla da ti mene dobro nasamaras, pa bi onda ti meni pustio da ja tebe dobro nasamaram kad smo takvog odgojili.
...take me to Golden Gate, I will assimilate 

- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 25167 times
- Been thanked: 23147 times
- pizarro
- sportski urednik

- Has thanked: 8120 times
- Been thanked: 9914 times
- Status: Online
nisam u toku vezano za ovu tragediju.
uprato sam samo da je zenu ubio zbog prijave, zbog cega su oni turci stradali?
uprato sam samo da je zenu ubio zbog prijave, zbog cega su oni turci stradali?