Ponos ili ljubav
Moderator: spacebound
- komsija
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Ponos ili ljubav
Na facebook-u je moja i prijateljica od Sancezo Sladja Zubcevic otvorila zanimljivu temu:ponos i ljubav, sta je jace
Odgovori su odlicni pa eto otvaram tu temu i ja ovdje kod nas da vidimo sta mislite
Odgovori su odlicni pa eto otvaram tu temu i ja ovdje kod nas da vidimo sta mislite
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
I, obratno!
Re: Ponos ili ljubav
P ja vazda kazem hebes ponos drzi se ljubavi, ponos ubija dok pored tebe prolaze voljene osobe

- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8220 times
- Been thanked: 19340 times
Ponos...sta rekoh.ne porekoh
pa,kako god...
pa,kako god...
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
- Sanjarko
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Nekad sam i ja tvrdila drzi do svog ponosa...ne vrijedi to...
Biram ljubav al sta mi vrijedi...
Ne gledamo crte sa dlana netko zivi zivot a netko ga sanja
e.....vidis.....Sanjarko wrote:Nekad sam i ja tvrdila drzi do svog ponosa...ne vrijedi to...
Ponos......ne boli.....
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
- Sanjarko
- Aktivni forumaš

Ne boli san al se bijedno osjecas...ipak boli jer si se odrakao ljubavi(boli i to)
Ne gledamo crte sa dlana netko zivi zivot a netko ga sanja
Zbog sebe se odrices.........zbog.....mnogo cega...
a na kraju ZASTO?......NIJE VRIJEDNO.TE.LJUBAVI...TVOJE...
ako te nezna prepoznati.ako nezna,al nezna onda nije...LJUBAV..zato..PONOS...
glavu gore..bolje sam,....nego........////
a na kraju ZASTO?......NIJE VRIJEDNO.TE.LJUBAVI...TVOJE...
ako te nezna prepoznati.ako nezna,al nezna onda nije...LJUBAV..zato..PONOS...
glavu gore..bolje sam,....nego........////
- vučica
- Aktivni forumaš

postoji jedna stara izreka "Znat ćes šta je ljubav,tek kad zaboraviš šta je ponos"
ovisi o situaciji,ja nikad nisam bila primorana da biram između ljubavi ili ponosa pa neznam što bi napisala...ali iz par primjera oko mene znam da ljudi često ostanu bez svoje životne ljubavi baš zbog toga što su preponosni priznati neke stvari...
ovisi o situaciji,ja nikad nisam bila primorana da biram između ljubavi ili ponosa pa neznam što bi napisala...ali iz par primjera oko mene znam da ljudi često ostanu bez svoje životne ljubavi baš zbog toga što su preponosni priznati neke stvari...
***Ja sam ja,uvijek UNIKAT,nikad DUPLIKAT***
...Moja se radost čuje u tišini,
a ljubav udiše svakim dahom....

...Moja se radost čuje u tišini,
a ljubav udiše svakim dahom....

biram ljubav ... jer ako nekog iskreno volis vrijedi ....
Onima koji su mi se smijali,hvala... Bez njih ne bih plakala... Onima koji me nisu mogli voljeti,hvala... Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav... Onima koji su povrjedili moja osjecanja,hvala... Bez njih ne bih znala da ih imam... Onima koji su me ostavili,hvala... Bez njih ne bih otkrila sebe.... Ali onima koji su mislili da necu uspeti- Njima najvise zahvaljujem, jer bez njih ne bih ni pokusala....
/bila jednom jedna ljubav...Cici wrote:biram ljubav ... jer ako nekog iskreno volis vrijedi ....
BILA.....
zato kazem ponos,jer nije vrijedilo....Iskreno Voljeti....
Ili.........bi pogresna osoba....
ostajem pri tome..
- gejsha
- Inventar foruma

- Been thanked: 4 times
Nije strašno kada zbog ljubavi izgubimo ponos,ali jeste kada zbog ponosa izgubimo ljubav!
Ne treba pretjerivati,prkositi i biti puno ponosan.Ne treba ni dozvoliti da neko pravi budalu od tebe,ali ako se dvoje voli,mislim da previše ponosa može uništiti tu vezu..Zato sve u granicama..
Ne treba pretjerivati,prkositi i biti puno ponosan.Ne treba ni dozvoliti da neko pravi budalu od tebe,ali ako se dvoje voli,mislim da previše ponosa može uništiti tu vezu..Zato sve u granicama..
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
Potrebno je ponekad da ponos....pobjedi,jer..jel jest..
cak sta vise,volim sto sam ;postala ovakva....
ne dozvoljavam....ljubavi,da me uzme pod svoje..
cak sta vise,volim sto sam ;postala ovakva....
ne dozvoljavam....ljubavi,da me uzme pod svoje..
Sve.do...jednom....mandibulas wrote:ja nemam potrebe da idem toliko duboko - nit se zaljubljujem nit ostajem "tu" dovoljno dugo da bih imao razloga biti ponosan
u stvari ponosan sam na to
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8220 times
- Been thanked: 19340 times
mandibulas wrote:eee marinac - mlad si pa ne-upznat da je ova tema vec bila (mozda je Sladja Zubcevic prepisala odavdje
gdje je druga tema, jel ima baš da ih spojimo
- komsija
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
Eh mandibulas, hvala ti sto mi rece da sam mladeee marinac - mlad si pa ne-upznat da je ova tema vec bila (mozda je Sladja Zubcevic prepisala odavdje.
Da li uopste znas ko je Sladja Zubcevic
Ipak da kazem ovu temu sam ja davno otvorio na jednom forumu na kojem imam uticaja cccc ali sam uvazene dame spomenuo jer smo se dotakli iste teme a dame su poznate pjesnikinje u BiH
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!
I, obratno!