RS - all about
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: RS - all about
Ljudi smo dogovoricemo se
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41213 times
- Been thanked: 27885 times
- Status: Online
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26097 times
- Been thanked: 26724 times
Pa znas vec koje ime nosi bolnica u Bijeljini.seln wrote: 27 Jul 2023, 10:20Sorry, znam da je offtopic, ali potreban mi je protivotrov...spacebound wrote: 27 Jul 2023, 10:01
Ovo! Naravno da ne vjeruje. Ali zna sta glupom puku treba, sta ih lozi, sta ih opija i to im i daje.
Naumpade mi dok citam ovo gore.
dream of spring...
- ironman
- sirius

- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Debili jucer na obiljezavanju u Prijedoru koristili sliku iz Žepe
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- immuno
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 13314 times
- Been thanked: 14515 times
insomnia wrote: 06 Aug 2023, 12:18 Debili jucer na obiljezavanju u Prijedoru koristili sliku iz Žepe
E vidjoh I ja sad.... Pa imal ista da je istina sto pricaju
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9868 times
- Been thanked: 11663 times
Maloljetni Aco iz Bijeljine opet prijeti: Uživo na TikToku prijetio ubistvima

Maloljetni Aleksandar Đokić iz Bijeljine koji je nedavno prijetio i vrijeđao Bošnjake večeras je na TikToku uživo uputio brojne prijetnje onima koji se ne slažu s njegovim stavovima, koji su druge vjere, ali i policiji u Bijeljini.
"Dođite sutra u osam sati ispred opštine sve ću vas izrešetati", poručio je uz brojne psovke. Zatim je kazao da će već večeras napraviti incident.
Đokić je zaprijetio da će dovesti 250 ljudi koji će biti uz njega i da će srušiti sve pred sobom.
"Ima da vas nema. Sad mi je prekipilo", rekao je na profilu koji ima više od 3.500 pratitelja.
Tokom prijenosa uživo veličao je ratnog zločinca Ratka Mladića i negirao ratne zločine koji su dokazani.
Iako je vrijeđao Bošnjake i prijetio im uz upotrebu vatrenog oružja, institucije nisu uradile ništa konkretno. On je dao izjavu te je pušten na slobodu.
Do kada će "tempirane bombe" poput Aleksandra Đokića i drugih nasilnika, ubica, kriminalaca i monstruma slobodno hodati ulicama i "lajvati" na društvenim mrežama - pitanje je na koje institucije i dalje nemaju adekvatan odgovor.

Maloljetni Aleksandar Đokić iz Bijeljine koji je nedavno prijetio i vrijeđao Bošnjake večeras je na TikToku uživo uputio brojne prijetnje onima koji se ne slažu s njegovim stavovima, koji su druge vjere, ali i policiji u Bijeljini.
"Dođite sutra u osam sati ispred opštine sve ću vas izrešetati", poručio je uz brojne psovke. Zatim je kazao da će već večeras napraviti incident.
Đokić je zaprijetio da će dovesti 250 ljudi koji će biti uz njega i da će srušiti sve pred sobom.
"Ima da vas nema. Sad mi je prekipilo", rekao je na profilu koji ima više od 3.500 pratitelja.
Tokom prijenosa uživo veličao je ratnog zločinca Ratka Mladića i negirao ratne zločine koji su dokazani.
Iako je vrijeđao Bošnjake i prijetio im uz upotrebu vatrenog oružja, institucije nisu uradile ništa konkretno. On je dao izjavu te je pušten na slobodu.
Do kada će "tempirane bombe" poput Aleksandra Đokića i drugih nasilnika, ubica, kriminalaca i monstruma slobodno hodati ulicama i "lajvati" na društvenim mrežama - pitanje je na koje institucije i dalje nemaju adekvatan odgovor.
- ironman
- sirius

- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2752 times
- Been thanked: 8615 times
- ironman
- sirius

Kljucna rijec.
Odvajanje.
Nekako se uklapa ovdje na temu.
Uz pricu o tome da je Njemacka blokirala investicije u manji entitet zato jer je njemacka ekonomija u krizi.
Sto?
Ne vidis poveznicu..
dream of spring...
- Duminjo
- Urednik foruma

Pregledo Video do pola, nisam mogo dalje..
Ne vidim poveznicu jer ne vidim odvajanje manjeg entiteta. Burlino tarlahanje se samo povecava kako se njegova vladavina više urusava.
Njemu je incident jedini spas. Prethodnih mjeseci je Bio bas uporan i pokusavo iznuditi nemire. Pokusavace sve više i više.
Jos ako bude moro na sud..
Ne vidim poveznicu jer ne vidim odvajanje manjeg entiteta. Burlino tarlahanje se samo povecava kako se njegova vladavina više urusava.
Njemu je incident jedini spas. Prethodnih mjeseci je Bio bas uporan i pokusavo iznuditi nemire. Pokusavace sve više i više.
Jos ako bude moro na sud..
- ironman
- sirius

Upravo tako.
Otcijepit ce se isto onako kako ce i novonastali ocean odvojiti dio Afrike.
Otcijepit ce se isto onako kako ce i novonastali ocean odvojiti dio Afrike.
dream of spring...
- Duminjo
- Urednik foruma

E trebo sam onda.bolje pogledati Video.
Inace.. tamo nista novo
Inace.. tamo nista novo
"Nakon sramne optužnice Tužilaštva BiH planiram da obavijestim srpski narod šta mu se sprema i izvršit ću maksimalnu homogenizaciju srpskog naroda i Republike Srpske. Pozivam sve ljude da se okupe oko institucija Republike Srpske - predsjednika, Narodne skupštine i Vlade, jer se u njima brane RS, njena prava i imovina", poručio je Dodik.
- ironman
- sirius

Pokusace da ih galvanizuje sto reko pokojni Ciro.
Ovako slicno pade i sloba onomad.
Da sad ne pricam kako su prolazili vozdovi kroz historiju..
Ovako slicno pade i sloba onomad.
Da sad ne pricam kako su prolazili vozdovi kroz historiju..
dream of spring...
- Duminjo
- Urednik foruma

A jbga, malo je bitno sada kako ce tamo opozicija odigrati.
Jbeni SDS je haman uz Mileta.
Borenovic nije, mada mu slabo vjerujem jer ga je Mile vec navlacio.
Vukanovic i Trivicka 99% nece Mileta podrzati.
Jbeni SDS je haman uz Mileta.
Borenovic nije, mada mu slabo vjerujem jer ga je Mile vec navlacio.
Vukanovic i Trivicka 99% nece Mileta podrzati.
- BritkiMozak
- Osvježenje foruma

- Mood:
- Has thanked: 140 times
- Been thanked: 298 times
Gdje je tu pravna država! Strpat ga na dvije godine zatvora i to samice. da u samici ima rupu za posrat se, (oprostite na izrazu) i sa zida da mu visi crijevo da si može otvoriti samo hladnu vodu. I nek leži na nekoj prostirci. Davat mu dva obroka dnevno i nek ima Bibliju i knjige iz popularne psihologije. Strogo mu zabranit kontakt sa bilo kime osim sa stražarima i naravno najužom obitelji.Krokodil Behko wrote: 12 Aug 2023, 22:37 Maloljetni Aco iz Bijeljine opet prijeti: Uživo na TikToku prijetio ubistvima
Zimi mu odvrnut radijator da se grije ako bude bio dobar.
Do tad će biti punoljetan, a možda mu dvogodišnja izolacije i tu i tamo poneko čitanje knjige bar malo pomogne da ohladi usijanu glavu.
Stvarnost je katkada gora i od najcrnije mašte.
- baton
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 469 times
- Been thanked: 1061 times
Teško je osuditi ideju koja živi i funkcioniše u sistemu.
Promovisana Sanu zločinačka ideja iz 80 godina..ništa novo sve po starom.Ljudi žive po toj ideji to je to.U Srbiji pokušavaju demonstracijama stati u kraj tom nasilništvu i zločinima a u repovima ko zna kad će i to na tapet doći.
Promovisana Sanu zločinačka ideja iz 80 godina..ništa novo sve po starom.Ljudi žive po toj ideji to je to.U Srbiji pokušavaju demonstracijama stati u kraj tom nasilništvu i zločinima a u repovima ko zna kad će i to na tapet doći.
Sami ste krivi, slali ste nam vukove umjesto čobana.
- Sioux
- Inventar foruma

- Has thanked: 1384 times
- Been thanked: 1686 times
Re: Gradonačelnik Prijedora zabranio koncert rep grupe
Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, juče je izdao saopštenje povodom najavljenog nastupa kontoverznih izvođača Desingerice i Pljugice. On je rekao da ne podržava koncert reperskog dvojca koji je trebalo da se održi u Republici Srpskoj, rekavši da "događaji i manifestacije koje se ocene kao neprimjereni neće dobiti dozvole grada".
O svemu tome se sada oglasio Desingerica, na svom Instagram profilu i to skandaloznim videom koji je snimio i u kom nekontrolisano viče i krevelji se u kameru.
"Okej, kapiram bajo ovi pevači što se kače, ali političari da se kače na naša leđa, bajo, alo preko nas da skupljaju te političke poene - započeo je kontroverzni reper Desingerica i nekontrolisano počeo da viče u kameru: "Šta je Breskvica uradila bajo?! Šta ti je Breskvica uradila? Riba mleko, mleko, znači patrijahalna devojka, lepe pesme... Šta ti je skrivila?! Ne diraj Breskvicu! Ja kapiram što na mene ciljaš, ja sam kritičan, može neko da izgine od čarape... Nikad neću prestati bajo da šijem ljude patikom u glavu, nećete mi oduzeti to, nećete! Sabotaža, sabotaža, neću prestati bajo da šijem ljude patikom u glavu, neću prestati da mokrim čarapama da gađam ljude, nećuuu, sabotaža, sabotaža! Desinger je tata, broj 1. Nikad neće ljudi prestati da vole moje čarape i da ih jedu bajo, to se nikad neće desiti", ponavljao je kontroverzni reper.
Pogled Joca Vujičića