Crna hronika
Moderator: Krokodil Behko
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13598 times
- Been thanked: 22390 times
- Status: Online
Re: Crna hronika
Najgore u svemu je sto reaguju tek kad se zlo desi, onda pokazu da mogu. Kao sa onom curicom sto su je ona dva manijaka ubila i bacili niz stijene, cini mi se da je u Varesu bilo, i poslije otisli u kafanu lokat za ono para sto su joj oteli, isto ko da su mrava zgazili. Ekspresno su ih uhapsili i sprangijali.
A mogli su ih komotno skloniti prije nego sto su hajvani napravili belaj, imali su prijava i dosije ko biblija. Nemoj ga, nece, promijenece se…hoce al ukurcu. To samo paliju po ledjima priznaje.
A vala, mogu ih pocet i ubijat.
Opiro se hapsenju, napad na organe reda, fasovo devetak u prsa, pisajga.
A mogli su ih komotno skloniti prije nego sto su hajvani napravili belaj, imali su prijava i dosije ko biblija. Nemoj ga, nece, promijenece se…hoce al ukurcu. To samo paliju po ledjima priznaje.
Dozvolite da se obratimo
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 47130 times
- Been thanked: 8428 times
- Status: Offline
Sistem zakazo. Treba malo one odgovorne na robiju, deset godina malo da se rehabilituju.Fuddo wrote: 13 Aug 2023, 22:51 Najgore u svemu je sto reaguju tek kad se zlo desi, onda pokazu da mogu. Kao sa onom curicom sto su je ona dva manijaka ubila i bacili niz stijene, cini mi se da je u Varesu bilo, i poslije otisli u kafanu lokat za ono para sto su joj oteli, isto ko da su mrava zgazili. Ekspresno su ih uhapsili i sprangijali.
Svaki slucaj ima pisani trag, ko sta kako. Isto kad se mecu cjevi pod zemlju, dodje firma radi poso skidanja asfalta. Dodje druga firma iskopa rov. Dodje treca firma metnu i skopcaju cjevi. Dodje cetvrta zagrne i asfaltira. Svi potpisu da su dobili poso i da su odradili.
Prodje tri mjeseca, izbilo cjevi, potop. Onda se uzme papir i vidi ko je sta radio. Ko je bio nadzor i ko se potpiso da je poso odradjen kako treba. Malo se propita, otkopa i vidi. E onda ko je zajebo odgovara. Ne more odgovarat onaj sto je skido asfalt da ga jebes.
E isto je tako ovdje. Imas pajkane, kae uhapsi ga. Uhapse ga i onda treba neko drugi da radi poso. Ovaj drugi ne odradi, ne more pajkan bit kriv
Treba odgovorni odgovarat, ha ja.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Fuddo
- Maliciozni seronja
I mene budale, ubilo dvojicu policajaca u sred Sarajeva u autu, slucaj se rzvlaci godinama, a svi znaju ko ih je ubio.
I da tebe ili mene zastite?
Skolni se, ne petljaj sa budalama, ne izlazi gdje se okupljaju, a kamo li ulazit u romanticne veze sa njima. Cim ga vidis na ulici, okreni se, idi kuci.
Skolni se, ne petljaj sa budalama, ne izlazi gdje se okupljaju, a kamo li ulazit u romanticne veze sa njima. Cim ga vidis na ulici, okreni se, idi kuci.
Dozvolite da se obratimo
- Tierra Caliente
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 797 times
- Been thanked: 285 times
Na Vratniku su ubili momka, narkomana, šatro bježo, roknuli ga. I da se familija nije žalila nije dala saglasnost da se ukopa dok se drugo vještačenja ne uradi nisu ga mogli zakopati i zataškati. U ovome slučaju ovaj levat nije imao nikoga, nema mater, oca. Izvor prihoda... Došao do malo para prevarom i krađom preko one curice što joj je oca ubio i brata i što se sa njima po sudovima ganjao.Fuddo wrote: 13 Aug 2023, 22:51 Najgore u svemu je sto reaguju tek kad se zlo desi, onda pokazu da mogu. Kao sa onom curicom sto su je ona dva manijaka ubila i bacili niz stijene, cini mi se da je u Varesu bilo, i poslije otisli u kafanu lokat za ono para sto su joj oteli, isto ko da su mrava zgazili. Ekspresno su ih uhapsili i sprangijali.
Samo duge cijevi poslije 20:00 sati. Mrak, ne vidi se šta je držao u rukama.
{code}
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 47130 times
- Been thanked: 8428 times
Cim neka cura ide oko mafije treba je izbjegavat. Bolje sakica nego glavom platitFuddo wrote: 13 Aug 2023, 23:02 I mene budale, ubilo dvojicu policajaca u sred Sarajeva u autu, slucaj se rzvlaci godinama, a svi znaju ko ih je ubio.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

- Tierra Caliente
- Aktivni forumaš
Najpametnije. Ako te rokne ne valja, ako rokneš govna opet ne valja. Treba čovjek sadake redovno davati.Fuddo wrote: 13 Aug 2023, 23:02 I mene budale, ubilo dvojicu policajaca u sred Sarajeva u autu, slucaj se rzvlaci godinama, a svi znaju ko ih je ubio.
{code}
- Skin
- Inventar foruma
- Has thanked: 2887 times
- Been thanked: 3260 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Nemas ti sta traziti po tim objektima gdje se okupljaju, tu nista neces nauciti, nece ti biti fino, mozes samo belaj isposlovat.Tierra Caliente wrote: 13 Aug 2023, 23:05Najpametnije. Ako te rokne ne valja, ako rokneš govna opet ne valja. Treba čovjek sadake redovno davati.Fuddo wrote: 13 Aug 2023, 23:02 I mene budale, ubilo dvojicu policajaca u sred Sarajeva u autu, slucaj se rzvlaci godinama, a svi znaju ko ih je ubio.
A pogotovo zensko.
Ja gledam, ona sjedi, pije pice, okolo vukovi sikire im iz ociju vire, pa stas bona ne bila tu? Et, stas? Idi nedje na bozu, dje sve svijetli, medju onu pedercad sto slusaju bjanse, popij sokic i kuci u deset, gledaj netflix ako ti je dosadno.
Dozvolite da se obratimo
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Sad cu se jos rascmoljiti, ovaj slucaj me stvarno potresao. Hvala tebi na lijepim rijecima.

Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Lavlje_srce
- Alienka
Ma ja, samo u dzamiju i kuci. Sta ce zensko na ulici?Fuddo wrote: 13 Aug 2023, 23:02 I mene budale, ubilo dvojicu policajaca u sred Sarajeva u autu, slucaj se rzvlaci godinama, a svi znaju ko ih je ubio.

Oni uprate curu na putu od fakulteta do kuce. Nije rjesenje u izbjegavanju manijaka, rjesenje je u drustvenoj kontroli manijaka snagom zakona. Ili da se svi naoruzamo, pa ko prezivi, pricace.

Memento Mori
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Pa et, naoruzaj se i cekaj da te onaj sest kila s tregerima forto zastiti. I nemoj ih izbjegavat. Ispravljaj krive drine.Lavlje_srce wrote: 13 Aug 2023, 23:19Ma ja, samo u dzamiju i kuci. Sta ce zensko na ulici?Fuddo wrote: 13 Aug 2023, 23:02 I mene budale, ubilo dvojicu policajaca u sred Sarajeva u autu, slucaj se rzvlaci godinama, a svi znaju ko ih je ubio.
Skolni se, ne petljaj sa budalama, ne izlazi gdje se okupljaju, a kamo li ulazit u romanticne veze sa njima. Cim ga vidis na ulici, okreni se, idi kuci.![]()
Oni uprate curu na putu od fakulteta do kuce. Nije rjesenje u izbjegavanju manijaka, rjesenje je u drustvenoj kontroli manijaka snagom zakona. Ili da se svi naoruzamo, pa ko prezivi, pricace.![]()
Dok ne izadjes u avazu, nedobog.
Dozvolite da se obratimo
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 4905 times
- Been thanked: 6455 times
Kod nas je dosta zastupljen i problem suti, sta ce mahala reci. Vidis, ni radne kolegice joj nisu znale da trpi nasilje. To je taj nas mentalitet. Suti i trpi.
Pa evo, sad more drustvenih mreza, objavi, trazi pomoc ako nista. Koliko god da su drustvene mreze zlo, toliko ima i nesto dobro u njima.
Takodjer, opce poznato je da smo mi merhametli narod, prilicno. Neko bi se nasao da i finansijski obezbjedi bijeg, zastitu.
Mislim da je kod nas kljucni problem to sto sam navela na pocetku posta.
Suti, bruka, promijenit' ce se, trpi, svi nesto trpe,....isl.
Pa evo, sad more drustvenih mreza, objavi, trazi pomoc ako nista. Koliko god da su drustvene mreze zlo, toliko ima i nesto dobro u njima.
Takodjer, opce poznato je da smo mi merhametli narod, prilicno. Neko bi se nasao da i finansijski obezbjedi bijeg, zastitu.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- Tierra Caliente
- Aktivni forumaš
Mislim ovo je životna škola sve koja se već negdje sa 14-19 godina prođe. U ovome slučaju malo kasnije. Poceci, izlasci, curice, sredjivanje, alkohol folovi golovi, droga. Lično mislim da je ovo jedno od najopasnijih godina, pubertet. Ja sam u tim godinama sve odjebao od sebe i jarane, i društvo, i curice...sve...izolivao se, inače bih i ja dobro najebao. Najbolje se samo sebi posvetiti, raditi na sebi, školovati se, učiti, držati se porodice, ganjati neki posao karijeru, a ne čekati da ti neki bogati muškarac ili žena nešto stvori u životu. Jedem li govna, neka jedem ali ono što ja poserem, a ne drugi što mi posere. To je i do mentaliteta daj šta guzovače preko žene muža. Da se ne mučim i ne borim u životu. On ona je sposoban sposobna ima samopouzdanja. Nešto će ti žena muž pomoći u životu da preko njih postigneš. I pogibija preko šatrologa manipulatora, nasjednu na laži i muljanja. I desi se ovo što se desi kad sa budalama petljaš.Fuddo wrote: 13 Aug 2023, 23:09Nemas ti sta traziti po tim objektima gdje se okupljaju, tu nista neces nauciti, nece ti biti fino, mozes samo belaj isposlovat.Tierra Caliente wrote: 13 Aug 2023, 23:05
Najpametnije. Ako te rokne ne valja, ako rokneš govna opet ne valja. Treba čovjek sadake redovno davati.
A pogotovo zensko.
Ja gledam, ona sjedi, pije pice, okolo vukovi sikire im iz ociju vire, pa stas bona ne bila tu? Et, stas? Idi nedje na bozu, dje sve svijetli, medju onu pedercad sto slusaju bjanse, popij sokic i kuci u deset, gledaj netflix ako ti je dosadno.
{code}
- Lavlje_srce
- Alienka
Nista, stavicemo sve nikabe, mozda onda budemo sigurne? Aha, kako da ne. Kao sto su sigurne Afganistanke. Ima krimosa svuda, od teretane do ulice. Ima ih i u dzamijama btw. Oni su refleksija duboko korumpiranog drustva. Osim toga, ne zlostavljaju zene samo kockaste glave. Zlostavljanja ima i u kuci intelektualaca. Mozda da se potpuno odvojimo u zenski dio gradova?Fuddo wrote: 13 Aug 2023, 23:22Pa et, naoruzaj se i cekaj da te onaj sest kila s tregerima forto zastiti. I nemoj ih izbjegavat. Ispravljaj krive drine.
Pricas gluposti. Ne dizem revoluciju, ali ova zvjerstva svakom normalnom podizu zeludac i rjesenje sigurno nije "izbjegavajte opasne tipove".
Last edited by Lavlje_srce on 13 Aug 2023, 23:34, edited 1 time in total.
Memento Mori
- Fuddo
- Maliciozni seronja
PajestTierra Caliente wrote: 13 Aug 2023, 23:29Mislim ovo je životna škola sve koja se već negdje sa 14-19 godina prođe. U ovome slučaju malo kasnije. Poceci, izlasci, curice, sredjivanje, alkohol folovi golovi, droga. Lično mislim da je ovo jedno od najopasnijih godina, pubertet. Ja sam u tim godinama sve odjebao od sebe i jarane, i društvo, i curice...sve...izolivao se, inače bih i ja dobro najebao. Najbolje se samo sebi posvetiti, raditi na sebi, školovati se, učiti, držati se porodice, ganjati neki posao karijeru, a ne čekati da ti neki bogati muškarac ili žena nešto stvori u životu. Jedem li govna, neka jedem ali ono što ja poserem, a ne drugi što mi posere. To je i do mentaliteta daj šta guzovače preko žene muža. Da se ne mučim i ne borim u životu. On ona je sposoban sposobna ima samopouzdanja. Nešto će ti žena muž pomoći u životu da preko njih postigneš. I pogibija preko šatrologa manipulatora, nasjednu na laži i muljanja. I desi se ovo što se desi kad sa budalama petljaš.Fuddo wrote: 13 Aug 2023, 23:09
Nemas ti sta traziti po tim objektima gdje se okupljaju, tu nista neces nauciti, nece ti biti fino, mozes samo belaj isposlovat.
A pogotovo zensko.
Da mi je ova pamet bila ne bih nikad u kafanu zavirio.
Idi u skolu, bavi se sportom, suzi krug ljudi na minimalan broj, budale odmah prekrizi, nikakav kontakt, i polako.
Bolje gledat kako se zirafe jebu na diskaveri nego neku sisatu micu trofrtaljku kako bali mikrofon, a skoro su sve mice nezavisno od zanra.
Dozvolite da se obratimo
- Koraci_u_noci
- Penzioner
- Has thanked: 9011 times
- Been thanked: 9691 times
Pa cim je prvi put zatrazila pomoc, ovaj skroz odlijepio. Tim zlostavljacima i jest najveci problem i sramota kad se neko umijesa.Vanilla wrote: 13 Aug 2023, 23:27 Kod nas je dosta zastupljen i problem suti, sta ce mahala reci. Vidis, ni radne kolegice joj nisu znale da trpi nasilje. To je taj nas mentalitet. Suti i trpi.
U nasem, uslovno receno, normalnom svijetu, 99% ljudi shvata sve to i najlogicnije je, al ovaj 1% ludjaka funkcionise na sasvim drugim principima i to vjerovatno niko ne moze ni shvatit ko se ne nadje u takvoj situaciji. U velikom broju slucajeve tu su i djeca i onda je jos veca briga i problem
Pobjeci sad od svega zelim
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Kad shvatis jednog dana da nikog za tobom ne bolikurac sem roditelja i blize rodbine, par dobrih jarana ako ih imas, bice ti lakse da premostis nedoumice oko belaja u drustvu i smisla postojanja tamo neke banana drzave. Gledaces svoja posla i bice ti fino.Lavlje_srce wrote: 13 Aug 2023, 23:32Nista, stavicemo sve nikabe, mozda onda budemo sigurne? Aha, kako da ne. Kao sto su sigurne Afganistanke. Ima krimosa svuda, od teretane do ulice. Ima ih i u dzamijama btw. Oni su refleksija duboko korumpiranog drustva. Osim toga, ne zlostavljaju zene samo kockaste glave. Zlostavljanja ima i u kuci intelektualaca. Mozda da se potpuno odvojimo u zenski dio gradova?Fuddo wrote: 13 Aug 2023, 23:22Pa et, naoruzaj se i cekaj da te onaj sest kila s tregerima forto zastiti. I nemoj ih izbjegavat. Ispravljaj krive drine.
Pricas gluposti. Ne dizem revoluciju, ali ova zvjerstva svakom normalnom podizu zeludac i rjesenje sigurno nije "izbjegavajte opasne tipove".
Dozvolite da se obratimo
- Tierra Caliente
- Aktivni forumaš
O čemu ti pričaš? Iz čijih cipela? Pojedinca ili društva? Iskreno jebeš društvo od toga nema ništa. Za ovim nastradalim samo će najbliži plakati i sjećat ih se. Ići na mezare, učiti fatihe i jasine.Lavlje_srce wrote: 13 Aug 2023, 23:32Nista, stavicemo sve nikabe, mozda onda budemo sigurne? Aha, kako da ne. Kao sto su sigurne Afganistanke. Ima krimosa svuda, od teretane do ulice. Ima ih i u dzamijama btw. Oni su refleksija duboko korumpiranog drustva. Osim toga, ne zlostavljaju zene samo kockaste glave. Zlostavljanja ima i u kuci intelektualaca. Mozda da se potpuno odvojimo u zenski dio gradova?Fuddo wrote: 13 Aug 2023, 23:22Pa et, naoruzaj se i cekaj da te onaj sest kila s tregerima forto zastiti. I nemoj ih izbjegavat. Ispravljaj krive drine.
{code}
- Koraci_u_noci
- Penzioner
- Has thanked: 9011 times
- Been thanked: 9691 times
Lako je ba sjedit za racunarom i pametovat, al realnost je nesto sasvim drugo
Pobjeci sad od svega zelim
- Lavlje_srce
- Alienka
Nedavno slucajno upoznam lika koji izgleda da se hljeba ne zna najesti. Mic po mic otkrijem da je lezao u zatvoru za teski zlocin. Educated, "pristojan", blabla.
Memento Mori