Jel kakva nako?
Crna hronika
Moderator: Krokodil Behko
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 46198 times
- Been thanked: 8264 times
- Status: Offline
Re: Crna hronika
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Tierra Caliente
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 797 times
- Been thanked: 285 times
Starija žena...a cerka mi se nekad svidjala...

{code}
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13451 times
- Been thanked: 22076 times
- Status: Online
Duminjo wrote: 14 Aug 2023, 00:21Ima pravo da se petlja sa kim hoce, da radi sta hoce, da izlazi gdje hoce, do kad hoce i kako hoce.
I Niko zbog toga nema pravo da je ubije. I ako se desi ubistvo kao ovo, Niko nema pravo nju kritikovati zasto se petljala s kim se petljala, izlazila, hodala i zivjela.
Fino od tebe sto savjetujes, ako savjetujes. Ali ovo nije tema za to. Tu je on kriv i svaka druga prica, uperena ka njenoj odgovornosti nije uredu.
Laku noc![]()
Ja napiso da nema pravo na sve to?
Pa mene sto se tice neka dubi po vazdan na glavi, bas me briga, neka radi sta god ko hoce, sebi se, nece meni.
Pricamo o stanju ummeta nam u nas, koji je blago receno oso u trikurca, i sta je po meni najpametnije za sebe uraditi u datim okolnostima.
Dusis bezveze
Nesjebat
Dozvolite da se obratimo
- Tierra Caliente
- Aktivni forumaš
Eno ummeta na SFF, gole hodaju, baš onakve kakve opisujemo i o kojim pričamo.Fuddo wrote: 14 Aug 2023, 00:32Duminjo wrote: 14 Aug 2023, 00:21
Ima pravo da se petlja sa kim hoce, da radi sta hoce, da izlazi gdje hoce, do kad hoce i kako hoce.
I Niko zbog toga nema pravo da je ubije. I ako se desi ubistvo kao ovo, Niko nema pravo nju kritikovati zasto se petljala s kim se petljala, izlazila, hodala i zivjela.
Fino od tebe sto savjetujes, ako savjetujes. Ali ovo nije tema za to. Tu je on kriv i svaka druga prica, uperena ka njenoj odgovornosti nije uredu.
Laku noc![]()
Ja napiso da nema pravo na sve to?
Pa mene sto se tice neka dubi po vazdan na glavi, bas me briga, neka radi sta god ko hoce, sebi se, nece meni.
Pricamo o stanju ummeta nam u nas, koji je blago receno oso u trikurca, i sta je po meni najpametnije za sebe uraditi u datim okolnostima.
Dusis bezveze
Nesjebat
Ja kako sam skontao on je preko jedne došao do para. Ovi pobijeni brat i otac?
A Nizamu je zavodio i prodavao priču kako je uspješan (od ukradenih para od ovih gore) ima dobro auto BMW, klinci palci. Eh poslije kad je dijete došlo i kad je skontala da je on kokuz i klošar. Tu su belaji nastali.
Tako je to puklo.
{code}
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 4905 times
- Been thanked: 6454 times
Jao, jao, jao 
De bolan, pusti mrtvu zenu i ta nagadjanja o njenome zivotu. Sve da i jeste to tako, kakve su to price i pretresanje? De malo postovanja, pobogu.
De bolan, pusti mrtvu zenu i ta nagadjanja o njenome zivotu. Sve da i jeste to tako, kakve su to price i pretresanje? De malo postovanja, pobogu.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- Tierra Caliente
- Aktivni forumaš
Priče iz medija. Nije ništa moja priča na ovaj komentar.Vanilla wrote: 14 Aug 2023, 00:56 Jao, jao, jao
{code}
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 4905 times
- Been thanked: 6454 times
Iz onih istih medija koji su danima zrtvino ima pisali pod Nevzeta umjesto Nizama?Tierra Caliente wrote: 14 Aug 2023, 00:58Priče iz medija. Nije ništa moja priča na ovaj komentar.Vanilla wrote: 14 Aug 2023, 00:56 Jao, jao, jao
Neka, dobro je vise. Offline.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- Tierra Caliente
- Aktivni forumaš
Pa ne pišem ja za pare i nemam ja ništa od toga. Znam za to vidio sam na profilu Aličkovića. Jad i bijeda novinara u BiH.Vanilla wrote: 14 Aug 2023, 01:00Iz onih istih medija koji su danima zrtvino ima pisali pod Nevzeta umjesto Nizama?
Neka, dobro je vise. Offline.
Ove druge slabo ko spominje. Da je skoro još jedna porodica skoro pobijena brat, otac, majka ranjena, s ona cura kćerka sa kojom je petljao udala se u Novom Pazaru.
{code}
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 21892 times
- Been thanked: 5871 times
Fudo nayeba, a covjek pise opcenito, nije mislio direkt na zrtvu!
...i Lavlje je u pravu, pa yebem ti zivot ako nemam slobodu da idem kud ja hocu i kako hocu, dokle ja hocu, pa i sama ako mi je ceif! ...samo pravna drzava i zakon! ...oni su preuzeli drzavu!
...i Lavlje je u pravu, pa yebem ti zivot ako nemam slobodu da idem kud ja hocu i kako hocu, dokle ja hocu, pa i sama ako mi je ceif! ...samo pravna drzava i zakon! ...oni su preuzeli drzavu!
Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13451 times
- Been thanked: 22076 times
- Status: Online
Ama sta cu pisat o ovoj nesretnoj zeni, nedobog nikom takvu sudbinu. Pa ono sto je manijak uradio moze za najludji horor, krv da ti se zaledi. Onako hladno mrcvariti, na kraju ubiti, svoje vlastito dijete gledati u lokvi krvi, i sve to uzivo prenositi na internetu…zablokiras. Da je kojim slucajem prezivio i treba dobrovoljac da izvrsi egzekuciju, hladno bih ga mogo sikirom istriscat bez ikakve grize savjesti, i nikad mi ne bi pao na pamet. I to s bismilom, to je veliki sevap i uradit. Ukines smece da vise nikad nikom ne smeta i ne zagorcava zivot.Veca wrote: 14 Aug 2023, 01:08 Fudo nayeba, a covjek pise opcenito, nije mislio direkt na zrtvu!
Dozvolite da se obratimo
- Duh
- Inventar foruma
- Has thanked: 1707 times
- Been thanked: 2324 times
Da. Meni nije problem i da mi zensko kaze-odlazim, jer zivot sa tobom mi je tezak...hocu, novo...da pijem, da se drogiram.
Idi i pazi na sebe.
Ah ja, ja takav frajer pa da ode od mene...ma ne.
Uvijek mogu kresnuti joj neku prijateljicu ili rodicu, pa da popizdi.
Mogu i cekati 100 godina, kad ce reci-pogrijesila sam.
To je sve samo tok zivota i treba samo sve to primiti....
Medjutim, ocekivati od svih da se isto ponasaju u istim situacijama je bezveze.
Neko gleda utakmicu i podje psovati, hoce ubiti sudiju....
Borba protiv svega ovog se svede samo na dreku-nema niko pravo ubiti...ovo ono...
Niko da kaze konketno kako sprijeciti.
Idi i pazi na sebe.
Ah ja, ja takav frajer pa da ode od mene...ma ne.
Uvijek mogu kresnuti joj neku prijateljicu ili rodicu, pa da popizdi.
Mogu i cekati 100 godina, kad ce reci-pogrijesila sam.
To je sve samo tok zivota i treba samo sve to primiti....
Medjutim, ocekivati od svih da se isto ponasaju u istim situacijama je bezveze.
Neko gleda utakmicu i podje psovati, hoce ubiti sudiju....
Borba protiv svega ovog se svede samo na dreku-nema niko pravo ubiti...ovo ono...
Niko da kaze konketno kako sprijeciti.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20961 times
- Been thanked: 18917 times
Ne treba temu ni 1% okretati ka onome "ona je kriva zato što...", "išla za parama pa je bila s njim" i sve ostalo što ima veze sa tim pričama. Čak i kad prepričavate šta je pisalo u nekim člancima sa portala. Jebeš portale, jer žive od clickova i sličnog.
Daj jednom skontajte u vašim jebenim glavama da nije zločin da zavoliš osobu, a koja se ispostavi da je neki krimos i sve slično tome. Ima tu obično i hejbet manipulacija, laži i svega ostalog na šta ljudi jednostavno padaju.
Sva sreća pa ima forumaša i forumašica koji održavaju temu na pravi način... prije svih lavlje bez sumnje.
Daj jednom skontajte u vašim jebenim glavama da nije zločin da zavoliš osobu, a koja se ispostavi da je neki krimos i sve slično tome. Ima tu obično i hejbet manipulacija, laži i svega ostalog na šta ljudi jednostavno padaju.
Sva sreća pa ima forumaša i forumašica koji održavaju temu na pravi način... prije svih lavlje bez sumnje.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
https://crna-hronika.info/otkrivamo-je- ... ama/527210
Evo malo više detalja. Navodno je policajka monstrumu otkrila lokaciju žene i gdje se krila, a bila je u vezi s njim.
Evo malo više detalja. Navodno je policajka monstrumu otkrila lokaciju žene i gdje se krila, a bila je u vezi s njim.
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Standardno, muskarci pricaju realno i pravo, a zene i oni sto im se dodvoravaju nesto furaju na emocije
Samo sabura
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Kakve ba manipulacije, pricamo o velikim ribama. Evo ovog muflona je znao citav Gradacac i okolina ko je i sta je, lik ufacen sa 800 kila droge ledteneyebo, ne mozes tu pricati o manipulacijama.
Samo sabura
- Duh
- Inventar foruma
Oni i uzbrdo koce...greeneyes wrote: 14 Aug 2023, 08:03 Standardno, muskarci pricaju realno i pravo, a zene i oni sto im se dodvoravaju nesto furaju na emocije
A da li je policajka isto iz emocija uradila?!
Pitanje je sad.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Duh
- Inventar foruma