Do bajrama
Saudi Pro League
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2294 times
- Been thanked: 5556 times
- Status: Offline
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22298 times
- Been thanked: 20371 times
Re: Saudi Pro League
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Koraci_u_noci
- Penzioner

- Has thanked: 9308 times
- Been thanked: 10045 times
Mislim da im je prelazni rok negdje do 20.og septembra
Pobjeci sad od svega zelim
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2738 times
- Been thanked: 8571 times
Cristiano Ronaldo osvojio najmanje važan trofej u karijeri, ali mu se radovao kao malo dijete

Cristiano Ronaldo je s dva gola u finalu protiv Al-Hilala vodio svoj Al-Nassr do titule osvajača Arapskog kupa prvaka.
Nakon što u prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, drugo je otvoreno golom Michaela za vodstvo Al-Hilala rezultatom 1:0.
Štoper Al-Nassra Abdulelah Al Amri dobio crveni karton u 71. minuti, ali i s igračem manje su izjednačili kada je Ronaldo pogodio u 74. minuti. Susret je otišao u produžetke, a pogodak odluke za konačnih 2:1 postigao je Ronaldo u 98. minuti susreta.
Ovo je Ronaldu bio 31. klupski trofej u karijeri i sasvim sigurno namanje važan. Čudesni Portugalac je osvajao domaća prvenstva, kupove, superkupove, Ligu prvaka, no i pored toga ovom trofeju se radovao kao malo dijete.
"Iznimno sam ponosan što sam pomogao ekipi osvojiti ovaj važan trofej prvi put u historiji. Hvala svima u klubu koji su doprinijeli ovom velikom ostvarenju, mojoj porodici i prijateljima koji su uvijek bili uz mene. Podrška naših navijača je bila fantastična, ovo također pripada vama", poručio je Ronaldo.
Arapski kup prvaka je takmičenje koje je osnovano 1981. godine, a u njemu igraju najbolji klubovi isključivo iz arapskog svijeta.
Al-Nassr do sinoć nije nikada igrao ni finale, a Ronaldo je postao prvi nogometaš u historiji takmičenja koji je davao golove u grupnoj fazi, četvrtfinalu, polufinalu i finalu.
klix.ba

Cristiano Ronaldo je s dva gola u finalu protiv Al-Hilala vodio svoj Al-Nassr do titule osvajača Arapskog kupa prvaka.
Nakon što u prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, drugo je otvoreno golom Michaela za vodstvo Al-Hilala rezultatom 1:0.
Štoper Al-Nassra Abdulelah Al Amri dobio crveni karton u 71. minuti, ali i s igračem manje su izjednačili kada je Ronaldo pogodio u 74. minuti. Susret je otišao u produžetke, a pogodak odluke za konačnih 2:1 postigao je Ronaldo u 98. minuti susreta.
Ovo je Ronaldu bio 31. klupski trofej u karijeri i sasvim sigurno namanje važan. Čudesni Portugalac je osvajao domaća prvenstva, kupove, superkupove, Ligu prvaka, no i pored toga ovom trofeju se radovao kao malo dijete.
"Iznimno sam ponosan što sam pomogao ekipi osvojiti ovaj važan trofej prvi put u historiji. Hvala svima u klubu koji su doprinijeli ovom velikom ostvarenju, mojoj porodici i prijateljima koji su uvijek bili uz mene. Podrška naših navijača je bila fantastična, ovo također pripada vama", poručio je Ronaldo.
Arapski kup prvaka je takmičenje koje je osnovano 1981. godine, a u njemu igraju najbolji klubovi isključivo iz arapskog svijeta.
Al-Nassr do sinoć nije nikada igrao ni finale, a Ronaldo je postao prvi nogometaš u historiji takmičenja koji je davao golove u grupnoj fazi, četvrtfinalu, polufinalu i finalu.
klix.ba
- Duminjo
- Urednik foruma

Ubiše ga ovi, ništa mu. Kolko snage i zelje za igrom u ovim godinama na zalasku karijere i u tamo nekoj arapskih liGi 
Coek više trci i bori se nego pola nasih u reprezentaciji.
Coek više trci i bori se nego pola nasih u reprezentaciji.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Šta pola...
Više od 90%
Više od 90%
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Duminjo
- Urednik foruma

Pa eto.. nisam htio da pretjerujem 
Ne znam, svaka mu cast.. mogo je uzet lovu i trljat muda.
Ne znam, svaka mu cast.. mogo je uzet lovu i trljat muda.
- pizarro
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 6734 times
- Been thanked: 7931 times
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 27614 times
- Been thanked: 31587 times
Jest ali ogromne cifre su u pitanju
jedva čekan potvrdu
not
jedva čekan potvrdu
not
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- pizarro
- Forum [Bot]
not ironicno ili not jer smatras da ce evropski fudbal bit manje atraktivan bez neymara? 
- pizarro
- Forum [Bot]
- Zanki
- saudade

Not jer šta se mene tiće more ić prodavat mandarine na magistrali 
- pizarro
- Forum [Bot]
- Duminjo
- Urednik foruma

Tako smo došli do spiska kojeg čine Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Roberto Firmino, Marcelo Brozović, Neymar, N'Golo Kante, Sadio Mane, Riyad Mahrez, Kalidou Koulibaly, Sergej Milinković-Savić, Allan Saint-Maximin, Stefan Savić, Edouard Mendy, Fabinho, Alex Telles, Jordan Henderson, Ruben Neves, Jota, Seko Fofana, Malcolm, Franck Kessie... U pitanju su igrači koji su u 2023. godini odlučili stići u Saudijsku Arabiju.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Duminjo
- Urednik foruma

Bogami, ako se trend i sljedece godine nastavi, bice gusto.
A mogli bi biti i zanimljivo.
E jedino ako Nejmar ode, definitivno necu gledati arape. Taj mi je ogadio i evropski i brazilski i svaki fudbal.
A mogli bi biti i zanimljivo.
E jedino ako Nejmar ode, definitivno necu gledati arape. Taj mi je ogadio i evropski i brazilski i svaki fudbal.
- Zanki
- saudade

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Koraci_u_noci
- Penzioner

- Has thanked: 9308 times
- Been thanked: 10045 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9762 times
- Been thanked: 11493 times
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Kakve budalaštine jbt