Sve to košta. Može da se hoće. A znamo kako je država velikodušna kad treba socijalnim kategorijama pomagati.Lavlje_srce wrote: 15 Aug 2023, 14:35Sve se moze kad se mora. Nizamu AR bi samo sigurna lokacija i promjena identiteta zastitila od mostruma. Ovu zenu koju sam spomenula isto. Ne mogu se sad sjetiti je li bila u kontaktu s roditeljima, ali ime je promijenila. Za sve postoji nacin. S druge strane, svi znamo za slucajeve "ili moja ili nicija". Primitivci i mizoginija su prisutni sirom svijeta, slabici ne mogu prihvatiti da zensko moRe bez njega.Tierra Caliente wrote: 15 Aug 2023, 14:23 I šta promijeni identitet. Opet je u kontaktu sa roditeljima. Hop tamo vamo. Uprati roditelje i dodje do zrtve.
Pa od Ćele rahhmetli su bježali u Englesku zbog dugova. Pa ih je hvatao tako preko rodbine i porodice.
To ko pobjegne mora prekinuti odnos sa porodicom da niko bukvalno ne zna gdje si.
"Witness protection is expensive, however, and currently it's victims who usually bear the financial and emotional costs of removing themselves and their children from their lives as they seek new identities and security in new areas.
.
.
.
"A perpetrator will rarely stop," he says. "It's frequent that they do their time, do their punishment, and then they'll start again. So victims can be victims for a very long time."
https://www.theguardian.com/social-care ... protection
Crna hronika
Moderator: Krokodil Behko
- Tierra Caliente
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 797 times
- Been thanked: 285 times
- Status: Offline
Re: Crna hronika
{code}
- Duh
- Inventar foruma

- Has thanked: 1707 times
- Been thanked: 2324 times
Kad bi kojim slučajem Bosancima dao švabice za zene, bar bi se uduplo broj, jer ne znaju razvit pitu.
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma

- Has thanked: 4298 times
- Been thanked: 2112 times
Da li kod nas policija polaze zakletvu kad se prihvaaju posla ? na profesionalnost i cuvanje podataka, trebalo bi i da potpisu ugovor da ce biti krivicno gonjeni ako odaju podatke radi licnog interesa. pa da vidimo kome ce onda odavati sta se desava
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?
- Duh
- Inventar foruma

Neki da...
A neki će služiti babinim sinovima, dilerima i onima koji galame-znas li ti ko smo mi!!!
A neki će služiti babinim sinovima, dilerima i onima koji galame-znas li ti ko smo mi!!!
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4123 times
- Been thanked: 3091 times
Zensko je sigurno - pa nigdje na svijetu. Ono sto se razlikuje je koliko su zene nesigurne u pojedinim dijelovima svijeta. I kaze 2023, napredak, tehnologija, civilizacija. Suplja prica, mozgovi su jos uvijek na nivou Dark Ages.

Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3844 times
- Been thanked: 7079 times
Nista nije objasnjeno..
Koliko zena je procentualno ubijeno u Austriji, uredjenoj drzavi naspram neuredjene BIH..
pa ces vdijeti da je opet procentualno veci broj u Austriji..
a to sa strancima, govori da svugdje su pocinitelji isti profil, patrijahalni govnari..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Duh
- Inventar foruma

Postoje brojke.Matan wrote: 15 Aug 2023, 15:46Nista nije objasnjeno..Duh wrote: 15 Aug 2023, 14:46
Koliko stanovnika ima Austrija, koliko Bih?
Koliko je stranaca u Austriji medju pociniteljima ?
Edit
Vidim da ti je objasnjeno
Koliko zena je procentualno ubijeno u Austriji, uredjenoj drzavi naspram neuredjene BIH..
a to sa strancima, govori da svugdje su pocinitelji isti profil, patrijahalni govnari..
o uredjenosti države bi sad trebali ići u smijeru-sto uređenja to gora?
Ili da je u Austriji više patrijarhalne govnara?
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41242 times
- Been thanked: 27948 times
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3844 times
- Been thanked: 7079 times
Malo Austrijanaca, plus stranci i dodje se do strasni brojki..Duh wrote: 15 Aug 2023, 15:52Postoje brojke.Matan wrote: 15 Aug 2023, 15:46
Nista nije objasnjeno..
o uredjenosti države bi sad trebali ići u smijeru-sto uređenja to gora?
Ili da je u Austriji više patrijarhalne govnara?
poenta je da drzava kako god bila uredjena, ubistva se dogadjaju..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Mene interesuje nešto u vezi te policije.
pa majku mu, nije nizama pobjegla od nekog profe koji sa krevetom nema 40 kila.
Pobjegla je od siledžije od kojeg je strepio grad. Pobjegla je od narko dilera koji je hapšen sa osam stotina kila droge. Pobjegla je od člana tuzlanske narko mafije.
Policija je to znala.
Majku mu, ako to nije razlog da joj se po automatizmu da zaštita a siledžiji izrekne mjera zabrane, onda stvarno ne znam kakav razlog treba.
ili da policija i sud nisu u talu sa mafijom. Ako je vjerovati medijima, izgleda da jesu.
Ako se dokaže da jesu, samo dugogodišnja robija može suzbiti takvo nešto.
Pobjegla je od siledžije od kojeg je strepio grad. Pobjegla je od narko dilera koji je hapšen sa osam stotina kila droge. Pobjegla je od člana tuzlanske narko mafije.
Policija je to znala.
Majku mu, ako to nije razlog da joj se po automatizmu da zaštita a siledžiji izrekne mjera zabrane, onda stvarno ne znam kakav razlog treba.
ili da policija i sud nisu u talu sa mafijom. Ako je vjerovati medijima, izgleda da jesu.
Svi mi se morete obratit
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53541 times
- Been thanked: 9531 times
Bolje da ih malo u zatvor metnu nego da im rulja presudi 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 969 times
- Been thanked: 6931 times
pa svakodnevno gledamo haman iste stvari. clanovi kojekakvih narko mafija se bahate nad obicnim svijetom. tuku i zlostavljaju, muce, siluju i ubijaju. policija i tuzilastvo, takodjer sudije, suradjuju sa njima.Taare wrote: 15 Aug 2023, 17:11 Mene interesuje nešto u vezi te policije.
Policija je to znala.
zapravo potpuno su isti. vodjeni totalnom okrutoscu, bez imalo milosti ili obzira ispunjavaju samo svoje potrebe.
vecina policajaca je koruptna. od komandira, inspektora pa do lojavih prasinara. bijesni od puke pozude i bolesne pohlepe za novcem i nadmoci....
a sto se tice odnosa "balkanskih pastuva" prema zenama, to je bolest za sebe.
dovoljno je koliko samo ovdje mozes procitati odvratnosti od pojedinih "muskarcina". nista ne moramo dalje ici. da ti muka dodje...
izjave tipa:
"jedva ceka da joj se metne", "vid picoke", "iz oka joj viri"
"kako bi je rascerupo" i slicne bljuvotine su opsteprihvacene fraze medju svima kada se prica o zenskom insanu...
nece tu nikakve robije biti. kakva crna robija u zemlji gdje politicari mlate zene i svi za njih glasaju. kaze muskarcina, nije papucar..
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 166 times
- Been thanked: 372 times
Ima neka statistika ubojstava,premlacivanja i zlostavljanja muskaraca od strane nasilnika?Il to ne postoji,samo zene?Lavlje_srce wrote: 15 Aug 2023, 15:22 Zensko je sigurno - pa nigdje na svijetu. Ono sto se razlikuje je koliko su zene nesigurne u pojedinim dijelovima svijeta. I kaze 2023, napredak, tehnologija, civilizacija. Suplja prica, mozgovi su jos uvijek na nivou Dark Ages.
![]()
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 166 times
- Been thanked: 372 times
Dragi moj Tare,ako ja mogu za 20 maraka kupit policajca,sta mislis koliko ih mogu kupit ovi ovako sto vrte milione.Taare wrote: 15 Aug 2023, 17:11 Mene interesuje nešto u vezi te policije.
Policija je to znala.
Policija cuva takve ljude,cuva njihove objekte po gradu,paze da ih ne zaustave slucajno,ak imaju problem neki da im rijese taj problem,da im sjebu konkurenciju.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14308 times
- Been thanked: 23835 times
- Duh
- Inventar foruma

Yes
Cak ne moraju ni identitet promjeniti.
Nit ih možeš naći, nit poznati.
Ja još nisam čuo da zenuneko trazi na Grenlandu.
A i ne razumijem one koje pobjegnu od nasilnika 500 m.
Cak ne moraju ni identitet promjeniti.
Nit ih možeš naći, nit poznati.
Ja još nisam čuo da zenuneko trazi na Grenlandu.
A i ne razumijem one koje pobjegnu od nasilnika 500 m.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14308 times
- Been thanked: 23835 times
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 969 times
- Been thanked: 6931 times
ima, da bog sacuva..harlekin wrote: 15 Aug 2023, 18:26
Ima neka statistika ubojstava,premlacivanja i zlostavljanja muskaraca od strane nasilnika?Il to ne postoji,samo zene?
ubijene zene cine oko 10% ovakvih ubistava. ostalo 90% su zlostavljani i ubijeni muskarci.
istina, takodjer je 90% muskaraca koji su ubice.
svaka druga zena koja je planirano ubijena, poznavala je ubicu. bili su bliski. ma koliko cudno zvucalo, ali je za zenu kuca najopasnija lokacija po zivot...
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Javio se i poludebilko. Starletan u pokusaju. Poslije ce kad ga ljudi pocnu podjebavati kmeziti kako seljacine ne razumiju nauku

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22564 times
- Been thanked: 20707 times
Šta je problem u njegovoj poruci?
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.