moglo bi da se kaze da ja crtam krug.... zapravo to uvek budu dva kruga jedan uz drugi a u svakom po jedna tacka...Krug
Da li znate...
Re: Zbog čega ljudi prčkaju po papiru?
Oči? 

Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7815 times
- Been thanked: 18413 times
- Status: Offline
Eto ja se potpisujem, crtam cvjetiće, kuće i srca, a značenje niđe veze.
Ali najdraže mi je ovo. Nacrtam veliki trougao i onda unutar njega povlačim crte i tako u njemu napravim milion malih trouglova.
Ali najdraže mi je ovo. Nacrtam veliki trougao i onda unutar njega povlačim crte i tako u njemu napravim milion malih trouglova.
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Kutije
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
-
- Inventar foruma
Petokrake, kvadratiće,
, neke nedinisane figure, deformisane zvijezde. Oko svega napravim okvir.
A prije smo u školi po sveskama pisali samo ime omiljenog kluba nekim moćnim slovima, postave, igrače, crtali formacije.

A prije smo u školi po sveskama pisali samo ime omiljenog kluba nekim moćnim slovima, postave, igrače, crtali formacije.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
I ja često crtam oči

-
- Inventar foruma
Ma ne vjerujem ja u to
mislim ne vjerujem da takve gluposti mogu imati neko bitno značenje.

-
- Inventar foruma
ma ni ja, samo sam mislio da ce naci neki vrag da mi kaze ko sam i sta sam po tome sta skrabam po papiricima a to mi je pravo zanimljivo 

- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40706 times
- Been thanked: 27105 times
Re: Da li ste znali da...
Burek pojeden za doručak biće potpuno svaren i izlučen iz organizma tek sutradan ujutro
Vjeruje se da čovjek u prosjeku ima 1460 snova godišnje
Skolinofobija je strah od škole
Da bi spriječili kašljanje za vrijeme koncerata, uprava Amsterdamske opere prije svake predstave svim posjetiocima razdjeli određen broj bombona od limuna i eukaliptusa koje sakupljaju nadraženo grlo
Statistika kaže da se, od svih hobija na svijetu, najviše novca troši na baštovanstvo
Puno ime poznatog španskog slikara Pabla Pikasa (1881–1973) glasilo je Pablo Diego Jose Francisco de Paula Juan Nepomuceno Maria de los Remedios Cipriano de la Santisima Martyr Patricio Clito Ruiz y Picasso
Najčešće ime i prezime u Italiji je Mario Rosi
Kečap je nastao u Kini
Roland Garros, jedan od najčuvenijih teniskih turnira, kao i dio Pariza gdje se održava, dobio je ime po francuskom avijatičaru Roland Garrosu (1888–1918) koji nikada tenis nije igrao
U zapadnoj Sahari razlike između noćne i dnevne temperature veoma su velike i iznose do 45 stepeni Celzijusa
U Norveškoj, na njenoj najsevernijoj tački, North Cape-u, sunce ne zalazi od maja do kraja jula. Čak ni na jugu nema prave noći od kraja aprila do sredine augusta
Leonardo da Vinči je otkrio makaze
Čovjek u toku života u prosjeku pojede 1,75 tona šećera, što je jednako težini automobila srednje veličine
Kućna muha živi samo 14 dana
Mesožderi ne jedu životinje uginule od udara groma
Avionima je zabranjeno da lete iznad čuvenog indijskog hrama Tadž Mahal
Grožđe eksplodira ako se zagrije u mikrotalasnoj rerni
Odrasle žabe dišu preko kože jer su im pluća slabo razvijena
Grad Pripyat, na sjeveru Ukrajine, poslije nuklearne katastrofe u obližnjem Černobilju (26. aprila 1986) potpuno je napušten u krugu prečnika 30 kilometara i za stanovanje neće biti bezbjedan još 600 godina
Vjeruje se da čovjek u prosjeku ima 1460 snova godišnje
Skolinofobija je strah od škole
Da bi spriječili kašljanje za vrijeme koncerata, uprava Amsterdamske opere prije svake predstave svim posjetiocima razdjeli određen broj bombona od limuna i eukaliptusa koje sakupljaju nadraženo grlo
Statistika kaže da se, od svih hobija na svijetu, najviše novca troši na baštovanstvo
Puno ime poznatog španskog slikara Pabla Pikasa (1881–1973) glasilo je Pablo Diego Jose Francisco de Paula Juan Nepomuceno Maria de los Remedios Cipriano de la Santisima Martyr Patricio Clito Ruiz y Picasso
Najčešće ime i prezime u Italiji je Mario Rosi
Kečap je nastao u Kini
Roland Garros, jedan od najčuvenijih teniskih turnira, kao i dio Pariza gdje se održava, dobio je ime po francuskom avijatičaru Roland Garrosu (1888–1918) koji nikada tenis nije igrao
U zapadnoj Sahari razlike između noćne i dnevne temperature veoma su velike i iznose do 45 stepeni Celzijusa
U Norveškoj, na njenoj najsevernijoj tački, North Cape-u, sunce ne zalazi od maja do kraja jula. Čak ni na jugu nema prave noći od kraja aprila do sredine augusta
Leonardo da Vinči je otkrio makaze
Čovjek u toku života u prosjeku pojede 1,75 tona šećera, što je jednako težini automobila srednje veličine
Kućna muha živi samo 14 dana
Mesožderi ne jedu životinje uginule od udara groma
Avionima je zabranjeno da lete iznad čuvenog indijskog hrama Tadž Mahal
Grožđe eksplodira ako se zagrije u mikrotalasnoj rerni
Odrasle žabe dišu preko kože jer su im pluća slabo razvijena
Grad Pripyat, na sjeveru Ukrajine, poslije nuklearne katastrofe u obližnjem Černobilju (26. aprila 1986) potpuno je napušten u krugu prečnika 30 kilometara i za stanovanje neće biti bezbjedan još 600 godina
Ne traži savjet od zavidnika, niti pomoć od škrtice, niti obećanje od lažljivca.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9622 times
- Been thanked: 11368 times
Da li je ovo stvarno moguće/istinito?
Ovdje se možete raspitati, ako ste u nedoumici, da li je nešto itinito i koliko.
Divi ovaj trik
[ytube][/ytube]
Divi ovaj trik

[ytube][/ytube]
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23593 times
- Been thanked: 6201 times
Re: Da li je ovo stvarno moguće/istinito?
...eto,Behko,pa jos jednom reci da ti je zima ili struja skupa! 

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Šta i kako je to urađeno, to je zagonetka al da on tobože napuni neki produžetak i to preko uzemljenja, pa to se i iz aviona vidi da je uigrana ekipa spremna na zezanje.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM

Ja sam ovaj klip gledala davno i naravno, odmah pokusala, ma nigdje veze.
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9622 times
- Been thanked: 11368 times
Nisam znao da Omar Šarif, nije rođen kao musliman.
Taman pročitam i doznam to i pomislim, da je bio neki jenki, kad ono ipak je bio otuder, iz Egipta, samo što se zaljubio u neku glumicu, pa zbog nje promijenio vjeru
Taman pročitam i doznam to i pomislim, da je bio neki jenki, kad ono ipak je bio otuder, iz Egipta, samo što se zaljubio u neku glumicu, pa zbog nje promijenio vjeru

Jeste li znali da ako ubiju maticu pcela ..da ostali nece znati ata treba raditi.Nije bitno koliko je ona daleko, bitno je da je ziva i izdavat ce naredbe. Sad se pise da je DNK preciznija od kompjutora i da svaki covjek moze utjecati na svoje zdravlje i mnogosta samo smo zaboravili da imamo tu moc.Kazu da intuicija i nije nista drugo nego moc primanja informacija s viseg nivoa a ne saamo s pet cula.Kazu da je Tartini tako i napisao svoj onaj dzavolji sonet a neki med. tehnicar je stalno sanjao i pamtio znanja iz snova tj. primao informacije s viseg nivoa..Ma i Tesla je primao signale..a mohao je ubsvakom ttenutku visjeti sta se dogadza na udaljenwim mjestima...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim.