Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ja kupujem ovaj ko u Maje na pijaci ili onaj talijanski "rispen Tomaten" u prevodu grozdovi paradajza na jednoj peteljki 5-6 paradajza srednje velicine, oni fino mirisu I dobri su za supe, sosove, variva a i salate
U marketu ne kupujem nista od voca ,povrca sve smece ,nedavno u bingo luk uzas 2.50 km necu ga da kaze nosi ,odem do robota isto sranje u mamu vam zato markett cao
Ne vjeruj čovjeku koji ti govori o sreći a njegovo lice ispisuje tužne redove nezadovoljstva i nesreće.
Hoš da dođem pa da vidim hoćeš li razbit?
Nemaš ti pojma. Sad kad sam bio donijeli mi iz čelića. Što se tiče voća i povrća, čelić je za vas real madrid.
Dobar sam sa likom. Dakle, neće mi slagat. Domaći paradajz. Ugojio za sebe. Nije prskan. Kad probaš, ništa. Nema one slatkoće nema onog karakterističnog mirisa.
Bolan jel te sramota meni pametovati o kavadama. Samo sto se nisam rodila u njima. To je isto ko da ja tebe uvjeravam da je brzi nas dorat od Sonija. De skuliraj se svega ti.
Kod ovoliko dobrih uslova za uzgoj kavada, eto sigurno cemo proizvoditi i jesti plastiku. Sta ti je.
Nas jabucar je stara vrsta, nase sjeme koje ostavljamo 30 godina. On i ne moze za bosnu jer ne trpi transport pa ko uzgaja kavade za prodaje, uzgaja druge vrste.
Isprobali smo hektar, volovsko srce, optimu, ceri, roze turske i jos neke kojim i ne znam ime, al zna se koje nama sadimo. Stari jabucar. Bolje za salate nema. U njoj skoro nikako nema spica.
Ovu kavadu sa slike je sinoc odnijela sestra ali nije problem, kad budem pravila salatu uslikat cu. Postavljala sam i prije po forumu, potrazicu.
E, nisam jeo taj ko tvoj neg ovo drugo što si spomenula. Sjetio sam se kad sam pročitao. Zove se volovsko srce.