Meni je opisati nekoga finim eto reda radi reći nešto pozitivno o toj osobi, a u stvari na mene ne ostavlja skoro nikakav dojam.

Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Jesi li ti to meni neka vrsta wingmana?Zizi wrote: 16 Aug 2023, 16:11 Chan nije fin, a kulturan jeste.
Meni je opisati nekoga finim eto reda radi reći nešto pozitivno o toj osobi, a u stvari na mene ne ostavlja skoro nikakav dojam.

Zizi wrote: 16 Aug 2023, 16:11 Chan nije fin, a kulturan jeste.

ma bizi!
 ma bizi!
Taj samJasna wrote: 16 Aug 2023, 16:04 Ali sta za vas predstavlja fin i kulturan?
Treba od toga poci.
Svako ima za sebe definiciju.
Vala fin i kulturan u mojoj glavi nije jednako dosadan

...neka je on meni zdrav i ziv!
 ...neka je on meni zdrav i ziv!![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Da mi je sada znati koji je to bio.Veca wrote: 16 Aug 2023, 16:15 Zizi, ja sam od jednog iz carsije pobjegla u Njemacku, toliko je bio fin i kulturan, da stvarno nisam imala srca da prekinem!...neka je on meni zdrav i ziv!

Ima i ono da ti fini uvijek ostanu opcije pogotovo ako te nikad ne preboleVeca wrote: 16 Aug 2023, 16:15 Zizi, ja sam od jednog iz carsije pobjegla u Njemacku, toliko je bio fin i kulturan, da stvarno nisam imala srca da prekinem!...neka je on meni zdrav i ziv!

Rekla bi da mi ne probolimo njih pa uvijek mislimo da su oni fini

spacebound wrote: 16 Aug 2023, 16:17 Ja kad kazem fin, mislim dobra, prijatna osoba, nikako dosadan i neko ko nije vrijedan paznje.