Problem kod ovog zanata vs. nekog drugog, recimo arhitekte

Moderators: spacebound, Duminjo
Ma isti vrag. Ovako čekaju ispod nadvožnjakaNela wrote: Sa druge strane zamislis otvori se jedan takav ducan u tvom komsiluku
Ma stvarno je neprijatno, ja dok sam radila u jednoj firmi one su ti uvijek ispred stajale na ulici, tu im je bila kota, i sad krenes kuci i cekas bus stojis sa njimaMaja wrote:Ma isti vrag. Ovako čekaju ispod nadvožnjakaNela wrote: Sa druge strane zamislis otvori se jedan takav ducan u tvom komsiluku
Jes kad ne bi bilo mladje radne snage. Sta ce nekom radnik od 50 godina kad moze imati od 20 za istu platu.Blackhawk wrote:Pa 60 god starosti ili 35 god staza..
Ako krenu u 18. sa poslom, to je u 53. god vec za penzije...
Pa eto... hrpa sitnih zavrzlama zbog kojih nebi bilo dobro da se legalizujeRuana wrote:Jes kad ne bi bilo mladje radne snage. Sta ce nekom radnik od 50 godina kad moze imati od 20 za istu platu.Blackhawk wrote:Pa 60 god starosti ili 35 god staza..
Ili je starija radna snaga jeftinija.?
dacina_curica wrote:Krokodil Behko wrote:Možda si samo kokuzPOSAVLJAK wrote:ček ček cure, rekoste da radodajki ima na svakom koraku, jesam li ja onda smotan ili slijep?
Da pokrenemo humanitarnu kakvu, da Posavljaku obzbjedimo nekih godinu dana dzabole *****?Daj ziro racun za uplatu.
Nisam ni ja za legalizaciju, steta je da se rano ide u penziju. Jer na mladjima svijet ostaje.Blackhawk wrote:Pa eto... hrpa sitnih zavrzlama zbog kojih nebi bilo dobro da se legalizujeRuana wrote:Jes kad ne bi bilo mladje radne snage. Sta ce nekom radnik od 50 godina kad moze imati od 20 za istu platu.Blackhawk wrote:Pa 60 god starosti ili 35 god staza..
Ili je starija radna snaga jeftinija.?
Profit se može riješiti podizanjem cijene.Blackhawk wrote:I samim tim bi pao broj korisnika, a kad padne broj korisnika, pada i profit, a sa padom profita firma ode u stecaj...
Rockefeller wrote:
PS. Zaboravio sam; još i sindikat kurvi bi morali organizirat. Ja za preCjednika.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests