Ionako je dovoljno šaren

Moderator: spacebound
Maja wrote: 16 Aug 2023, 15:49 Rijec je o ostavi pa i ne moraju zidovi biti ravni. Ali...kad se predje jupolom, zid zna jedan dio jupola upiti i onda bude pomalo sareno. Postoji li nesto, neka emulzija, koja bi poboljsala situaciju.
Navlacenje nekakvih slojeva s ciljem ispravljanja neravnina me ne zanima.
Takoe izgletovat izsmirglat ima da bude glatko ko ogledaloKrokodil Behko wrote: 16 Aug 2023, 20:42Maja wrote: 16 Aug 2023, 15:49 Rijec je o ostavi pa i ne moraju zidovi biti ravni. Ali...kad se predje jupolom, zid zna jedan dio jupola upiti i onda bude pomalo sareno. Postoji li nesto, neka emulzija, koja bi poboljsala situaciju.
Izgletuj. Najjeftinije i najsigurnije
Treba ti blokadni temeljni premaz.Maja wrote: 16 Aug 2023, 15:49 Rijec je o ostavi pa i ne moraju zidovi biti ravni. Ali...kad se predje jupolom, zid zna jedan dio jupola upiti i onda bude pomalo sareno. Postoji li nesto, neka emulzija, koja bi poboljsala situaciju.
Ja sveznalica? Pišem na političkim temama i spomenem nešto na građevini i ja sveznalica?Maja wrote: 18 Aug 2023, 00:26 Haj ti strucnjace za sve zivo i mrtvo, od zenske trudnoce do nuklearne fizike, ohladi malo.
Niko ne voli "sveznalice".
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests