ElTriconi wrote: 19 Aug 2023, 20:39 Najbitnije je da se utvrdi kakvi su joj atributi, mozda se coek izgubio![]()

ElTriconi wrote: 19 Aug 2023, 20:39 Najbitnije je da se utvrdi kakvi su joj atributi, mozda se coek izgubio![]()
Zanki wrote: 19 Aug 2023, 20:37 Joj stoka, neću ni čitat njen status, ja bi je razbila da mi sidi u kupaćem debilka bez priče
Nema nista bitnije od toga, sto
Nema kod mene parče četvrtče, ja u šlapama ne ulazim ako je na plaži...Krokodil Behko wrote: 19 Aug 2023, 20:40Zanki wrote: 19 Aug 2023, 20:37 Joj stoka, neću ni čitat njen status, ja bi je razbila da mi sidi u kupaćem debilka bez priče
Zavisi kakvo je parče.
Ma jok to. Kraj tanana sadrvana...
Sreca prati hrabreHAVANA wrote: 19 Aug 2023, 20:40 Al kako ja vazda na fine ljude naletim, ne znam ikad da sam imo problem. Ma ruznu rijec... Sreckovic.![]()
Pa to je bar lako.HAVANA wrote: 19 Aug 2023, 20:08 Kako se ovo kaze na cistom srpskom a kako na hrvatskom? konobar joj je rekao da u tom lokalu ne može da boravi samo u kupaćem kostimu i da, po pravilu, mora na sebi imati i majicu
BritkiMozak wrote: 19 Aug 2023, 21:01Pa to je bar lako.HAVANA wrote: 19 Aug 2023, 20:08 Kako se ovo kaze na cistom srpskom a kako na hrvatskom? konobar joj je rekao da u tom lokalu ne može da boravi samo u kupaćem kostimu i da, po pravilu, mora na sebi imati i majicu
čisto hrvatski
Ne smijete biti u ovom restoranu u kupačem kostimu. Trebate obuči barem majicu.
čisto srpski
Ne smete da budete u ovom restoranu u kupačem kostimu. Trebate da obučete barem majicu.
Podebljanim dijelovima istaknuo sam srpštinu koju ni jedan pravovjerni čistokrvni Hrvat ne smije čuti. To skrnavi i vrijeđa njegovo čisto hrvatsko uho. Pače, to je blasfemija!
Ja pitam a sta ti znaci toFuddo wrote: 19 Aug 2023, 21:02 Ja bih joj reko, stani matere ti da ti upalim google translate
Izlazi iz kafane jebemte gluhu
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests