Ako nemaš stav ostani doma.

Moderator: Krokodil Behko
Imaš pravo, zaista je agresivno pitati nekoga da obrazloži svoj stav kad ga taj nema.laganini wrote:..eto vidiš nisam mislio ali kad ste tako agresivni tijerate me da odem na referendum...
...što će mi maja ...ako si zločesta mogu li te ja kaznit...Katja wrote:Imaš pravo, zaista je agresivno pitati nekoga da obrazloži svoj stav kad ga taj nema.laganini wrote:..eto vidiš nisam mislio ali kad ste tako agresivni tijerate me da odem na referendum...
Zločesta ja.
Traži Maju da me banira.
..di vidiš lomače...da nisi vištica...Julia-Klara wrote:eto Maje leti da te banira...
Sad se i drzava mjesa u spavacu sobu, i nacin kako se ko *ebe...
Divno!
Nemam rijeci vise za bezobrazluk kojim se drugaciji osudjuju na lomace!
Ispade da se homoseksualci drzavni neprijatelj broj 1! Pardon, cirilica i homoseksualci ...
Sto se tice mrzitelja i huskaca, skoro sve pa balavo, jedva i guzicu sebi zna obrisati! Ali je bitno da su u "drugaciji od ostatka Balkana", jer nisu oni Balkanci, i ne, nisu oni kao "mi,drugi,ostali iz bivse drzave"... Kujac nisu! Ista smo mi stoka, a ovo je jos jedan od pokazatelja.
Ja sam svoj stav obrazložila.laganini wrote:sad bi ja reka da tije to prišapnio karamarko..da sam zločest...ili da ti želim vratit..ali neći jer te volim a i slažem s tobom..
Ti si tvrdoglav.laganini wrote:kako si tvrdoglava..zar je ne imanje stava o nečemu grijeh...jebemi se za pedere oni su za mene zrak..niti ih diram niti me slučajno smiju dirnut..doslovno..
polako, polako... ne mesaj mi se u poso.laganini wrote:.ako si zločesta mogu li te ja kaznit...
Aha, ipak se nekakva misao nazire u tvojoj glavici.laganini wrote:ajmo ovako ideš na glasovanje a ni jedna opcija ti ne odgovara..ne ideš ili glasaš za manje štetnu..
ko sta Katja ima zelju da hopsa po meni...Katja wrote: Da ćeš iznenada dobiti poriv da naskočiš na Alexa?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests