Ako nemaš stav ostani doma.
Jutarnji list
Moderator: Krokodil Behko
Re: Na prozivci kod Jutarnjeg
A i Karamarko ti je rekao da zaokružiš DA.
Dobar laganini, dobar.
Hop, evo ti keksić!
Dobar laganini, dobar.
Hop, evo ti keksić!
..eto vidiš nisam mislio ali kad ste tako agresivni tijerate me da odem na referendum...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
- Status: Offline
Ako je vjerovati internetskim anketama ovako to izgleda na Indexu

Imaš pravo, zaista je agresivno pitati nekoga da obrazloži svoj stav kad ga taj nema.laganini wrote:..eto vidiš nisam mislio ali kad ste tako agresivni tijerate me da odem na referendum...
Zločesta ja.
Traži Maju da me banira.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
eto Maje leti da te banira...
Sad se i drzava mjesa u spavacu sobu, i nacin kako se ko *ebe...
Divno!
Nemam rijeci vise za bezobrazluk kojim se drugaciji osudjuju na lomace!
Ispade da se homoseksualci drzavni neprijatelj broj 1! Pardon, cirilica i homoseksualci ...
Sto se tice mrzitelja i huskaca, skoro sve pa balavo, jedva i guzicu sebi zna obrisati! Ali je bitno da su u "drugaciji od ostatka Balkana", jer nisu oni Balkanci, i ne, nisu oni kao "mi,drugi,ostali iz bivse drzave"... Kujac nisu! Ista smo mi stoka, a ovo je jos jedan od pokazatelja.
Divno!
Ispade da se homoseksualci drzavni neprijatelj broj 1! Pardon, cirilica i homoseksualci ...
Sto se tice mrzitelja i huskaca, skoro sve pa balavo, jedva i guzicu sebi zna obrisati! Ali je bitno da su u "drugaciji od ostatka Balkana", jer nisu oni Balkanci, i ne, nisu oni kao "mi,drugi,ostali iz bivse drzave"... Kujac nisu! Ista smo mi stoka, a ovo je jos jedan od pokazatelja.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
...što će mi maja ...ako si zločesta mogu li te ja kaznit...Katja wrote:Imaš pravo, zaista je agresivno pitati nekoga da obrazloži svoj stav kad ga taj nema.laganini wrote:..eto vidiš nisam mislio ali kad ste tako agresivni tijerate me da odem na referendum...
Zločesta ja.
Traži Maju da me banira.
..di vidiš lomače...da nisi vištica...Julia-Klara wrote:eto Maje leti da te banira...
Divno!
-
Spanac_113
- Inventar foruma

horde srbo-che..... pedera napadju hrvacku i u 21st!
cajke i djigera, to ok al netje cirilica i vazelin!
cajke i djigera, to ok al netje cirilica i vazelin!
...mani se politike...nije to za tebe..
Što se tiče ćirilice, za nju zaista nije niti vrijeme niti mjesto.
Previše se toga dogodilo, rane su presvježe.
Osim toga, table koje su samo na latinici ne obespravljuju nikoga jer latinica je službeno pismo i svi je znaju čitati. Nitko se neće pogubiti u Vukovaru bez ćirilice.
Previše se toga dogodilo, rane su presvježe.
Osim toga, table koje su samo na latinici ne obespravljuju nikoga jer latinica je službeno pismo i svi je znaju čitati. Nitko se neće pogubiti u Vukovaru bez ćirilice.
sad bi ja reka da tije to prišapnio karamarko..da sam zločest...ili da ti želim vratit..ali neći jer te volim a i slažem s tobom..
Ja sam svoj stav obrazložila.laganini wrote:sad bi ja reka da tije to prišapnio karamarko..da sam zločest...ili da ti želim vratit..ali neći jer te volim a i slažem s tobom..
Kad ti obrazložiš svoj onda ti neću reći da ti ga je netko prišapnuo, zaokružio ti 'vako il 'nako.
kako si tvrdoglava..zar je ne imanje stava o nečemu grijeh...jebemi se za pedere oni su za mene zrak..niti ih diram niti me slučajno smiju dirnut..doslovno..
Ti si tvrdoglav.laganini wrote:kako si tvrdoglava..zar je ne imanje stava o nečemu grijeh...jebemi se za pedere oni su za mene zrak..niti ih diram niti me slučajno smiju dirnut..doslovno..
Nisam rekla da je grijeh nego sam zaključila da ako nemaš stav a ipak ideš na referendum onda je logično da postupaš po nečijem tuđem stavu.
A za boldano: diraš ih, itekako ih diraš. Diraš u mogućnost da imaju ona prava koja imamo i mi ostali. Ne budi licemjeran.
ajmo ovako ideš na glasovanje a ni jedna opcija ti ne odgovara..ne ideš ili glasaš za manje štetnu..
polako, polako... ne mesaj mi se u poso.laganini wrote:.ako si zločesta mogu li te ja kaznit...
Aha, ipak se nekakva misao nazire u tvojoj glavici.laganini wrote:ajmo ovako ideš na glasovanje a ni jedna opcija ti ne odgovara..ne ideš ili glasaš za manje štetnu..
Ajde, evo ti prilike da obrazložiš... zašto ti misliš da će tvojoj obitelji štetiti ako se tamo neka dvojica stupe u zajednicu zvanu brak?
Čega se bojiš?
Da ćeš se popederčiti?
Da ti žena više neće biti privlačna?
Da ćeš iznenada dobiti poriv da naskočiš na Alexa?
ko sta Katja ima zelju da hopsa po meni...Katja wrote: Da ćeš iznenada dobiti poriv da naskočiš na Alexa?