sreca pa smo ovdje svi prezaposleni, te niko nikome ne ide bez najave...a ja sam svojim prijateljicama/prijateljima rekla da mi ne dolaze bez najave

volim Time Management

Moderator: Krokodil Behko
kakav crni interes,tako te dave samo luzeri od kojih ne mozes germe uzajmiti da ti zapne......a i da su rockfelerovi vala,fala im gdje culi i gdje ne culilaganini wrote:..poznat mi je taj osijećaj...ali takvi kod mene mogu maxiamalno sat vrimena..a dobro možda je interes u pitanju..Zagorka wrote:Jao kakve sam sinoć goste imala,zivote![]()
jao,jao,jao,jao.....i opet jao.........od 15 do 7 do ponoći.......garantiram da bi svi ovdje na pitanje takvi gosti ili sam,odgovorili sam,oh sam,draga moja samoća
..koja gomila gluposti,samohvale,kritika prema svemu na crnoj zemlji,laznog moralisanja,netrazenih savjeta itditd......kad su otisli,ja i ovaj moj se samo pogledamo.......tacno da sam iscijepala pet metara drva,manje bih se umorila.......
ispravno.......sikter.......laganini wrote:pametan sam ja sreza sam sve na pet parova..a i rodbinu sam odjeba ti su još najgori..
Zagorka wrote:Jao kakve sam sinoć goste imala,zivote![]()
jao,jao,jao,jao.....i opet jao.........od 15 do 7 do ponoći.......garantiram da bi svi ovdje na pitanje takvi gosti ili sam,odgovorili sam,oh sam,draga moja samoća
..koja gomila gluposti,samohvale,kritika prema svemu na crnoj zemlji,laznog moralisanja,netrazenih savjeta itditd......kad su otisli,ja i ovaj moj se samo pogledamo.......tacno da sam iscijepala pet metara drva,manje bih se umorila.......
laganini wrote:..sad si najeba prijatelju...he,he,.
A ti si iz svega pročitanog zaključio da ja želim biti s njima,a ne da želim pobjeći od takvih i nikad se više ne susresti?AferimTintilinic wrote:Zagorka wrote:Jao kakve sam sinoć goste imala,zivote![]()
Kod mene se bas i kaze, s kim si takav si.
..ajd dobro je proša..to zato što me oće za kuma..Zagorka wrote:A ti si iz svega pročitanog zaključio da ja želim biti s njima,a ne da želim pobjeći od takvih i nikad se više ne susresti?AferimTintilinic wrote:Zagorka wrote:Jao kakve sam sinoć goste imala,zivote![]()
Kod mene se bas i kaze, s kim si takav si........(imamo i pobjednika u kategoriji:nova nada foruma)
Covjek uvijek ima izbor:) Nikad se ne osjecam prinudjenom ni na sta. Ako mi neko drustvo ne odgovorala, jednostavno kazem sto mi smeta. Ljudi pominju goste is pakla, pa da ih trpe, slusaju suplju - nema od te muzike nista. Ako mi neko ne odgovara, ne pada mi na pamet da ih pozovem u goste. A svi koji vole da se "sami pozovu" su davno naucili da nema bujruma:) Niti sam rude pri tome, niti glasna, jednostavno svi znaju na cemu su:)gejsha wrote: Da li biste se družili sa nekim ljudima koji vam baš i ne odgovaraju ili bi bili sami?
Recimo nalazite se u nekom društvu gdje ste prinuđeni biti, a to društvo vam baš i ne odgovara.Da li bi se izdvojili ili bi bili s njima?
Da li bi se radije zatvorili u kuću ili bi se družili sa ljudima koji vam ne odgovaraju u nadi da ćete naći neko bolje društvo?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests