glupost je on napravio sto je uopste onde sa njom. eh et.
nego, laku noc.

Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Arthur Dent wrote: 22 Aug 2023, 00:48glupost je on napravio sto je uopste onde sa njom. eh et.
nego, laku noc.

Morgen wrote: 22 Aug 2023, 07:1944A38774-7457-4B46-8997-3030DB35F98F.webpArthur Dent wrote: 22 Aug 2023, 00:48
nego, laku noc.

Sa koje si ti planete?

... You are my sunshine, my only sunshine  ...

To se podrazumijeva ...

Tema kaže ''Kakvu ženu muškarci žele'' .... ja sam muškarac.... i to je ono što bih ja želio ....

Znaci zelis zenu koja vec ima dijete ili djecu iz drugog odnosa

Želio bih ženu s kojom bih stvorio porodicu i svoju djecu, a ako već ima dijete, a insan je i može se živjeti s njom, ne vidim u čemu je problem?

Sretno, da aBd nadješ i saviješ dom kako želiš.

Jbt, zašto ja ovako nisam protumačila tu fotku, nego da želi ženu s kojom bi imao dijete

Znam kako ti je.......edo_79 wrote: 22 Aug 2023, 13:28 Nije loše imati želje .... samo što svi ne vide ono što neko želi ... eto obična slika a krivo shvaćena ....

Naravno da nije problem.

Znam da se zezaš ... ma no frks bolan ...Chan wrote: 22 Aug 2023, 13:41Naravno da nije problem.edo_79 wrote: 22 Aug 2023, 13:19
Želio bih ženu s kojom bih stvorio porodicu i svoju djecu, a ako već ima dijete, a insan je i može se živjeti s njom, ne vidim u čemu je problem?
Ja se zezam malo i bukvalno sam protumačio tvoju želju isključivo po slici, a znam na šta si mislio

A ti to kao znaš šta muškarci hoće?Koteljubi_kadnisamtu wrote: 22 Aug 2023, 14:02 Muskarci zele postenu zenu koja je samo s njim spavala, koja je super obrazovana i super elokventna koja izgleda ko grom.
Uz to treba da bude odlicna domacica, da kuha kao karapandja i da bude brizna i pozrtvovana mama i snaha njegovim roditeljima.
Ali muskarci ne mogu da nadju ovakvu zenu