Moderator: VIP
Ovde poceo bozic prije dva mjesecaMaja wrote:Kod Ruma i Španca super avatari, samo da niste malo uranili
Kako uranili neces se okrenuti nova stigla , nego gdje ces za novuMaja wrote:Kod Ruma i Španca super avatari, samo da niste malo uranili
dobar je...tko dobro barata s tim, i ne treba mu fotoshopDalia wrote:Navukla sam se totalno na ovaj instagram
Služi samo za postavljanje slika, znači nema chata nema statusa, stavljaš svoje slike i gledaš tuđe, i ne ide kao na fejsu ono da nekoga imaš u prijateljima, nego te neko follow i ti možeš nekoga follow. Meni puno draže od fejsa, jer nema deblinih paćeničkih statusa i ne smaraju t6e na chatu.Maja wrote:Ja sam za njega čula prvi put kad si ga spomenula na debati o facebooku
O čemu se radi?
Zapravo to možeš i s aplikacijama tipa power cam i tako testorm wrote:dobar je...tko dobro barata s tim, i ne treba mu fotoshopDalia wrote:Navukla sam se totalno na ovaj instagram
https://play.google.com/store/apps/deta ... .Camera360 ja koristim sa instagramom ima dobre efekteDalia wrote:Služi samo za postavljanje slika, znači nema chata nema statusa, stavljaš svoje slike i gledaš tuđe, i ne ide kao na fejsu ono da nekoga imaš u prijateljima, nego te neko follow i ti možeš nekoga follow. Meni puno draže od fejsa, jer nema deblinih paćeničkih statusa i ne smaraju t6e na chatu.Maja wrote:Ja sam za njega čula prvi put kad si ga spomenula na debati o facebooku
O čemu se radi?![]()
Zapravo to možeš i s aplikacijama tipa power cam i tako testorm wrote:dobar je...tko dobro barata s tim, i ne treba mu fotoshopDalia wrote:Navukla sam se totalno na ovaj instagram
Maja wrote:Pa jel tu stavljaš slike sebe i porodice ili slike koje uslikaju ovi koji se bave fotografijom.
Ako je ovo prvo ne znam koji je smisao togaSamo gledaš slike, bez priče...
Oboje, zavisi ko je za šta profil napravio npr. ja koja veze nemam o fotografiji i većina mojih prijatelja postavljamo slike sebe i svojih prijatelja, a ima i onih što su samo za fotografiju. Pa smisao su slikeMaja wrote:Pa jel tu stavljaš slike sebe i porodice ili slike koje uslikaju ovi koji se bave fotografijom.
Ako je ovo prvo ne znam koji je smisao togaSamo gledaš slike, bez priče...
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests