Vozio coJk auto na tehnicki, dodje kuci, kaze nije pros'o

Moderator: VIP
Niste ostavili na kafu ... ili im se nije radio tehnički pa vam rekli da niste prošli ... ima ti svega ...spacebound wrote: 24 Aug 2023, 08:07 Nasekirala me stoka jucer dzaba.
Vozio coJk auto na tehnicki, dodje kuci, kaze nije pros'oSta, kako, kaze rekli ne valjaju kocnice. I njemu i meni upitnici oko glave, vozili auto, nismo primijetili nikakav problem s kocnicama. I rekli mu na tehnickom eto kao kod njih to ne moze proci ali nek proba kod drugih. Zakaze termin, ode. Ljudi pregledali. Kazu sve super. Znaci nista nije podmazano, potplaceno, pocasceno. Prvo, ne bismo svoju djecu vozili u autu s neispravnim kocnicama. Sta je fazon kod onih, da li imaju dnevnu kvotu za odbijanje, da li nesto muljaju pojma nemam, ali su stoka samo takva.
Pa zasto to rade? Cojk kaze, kad je dosao red na nase auto rekli mu da ode popit kafu, samo sto je sjeo i kafa stigla na sto zovu ga da dodje. Kafic 100 m od tehnickog. Ne zna ni kad su stigli pregledati. Ovi drugi dok su pregledali bio tu, sve gledao.Chan wrote: 24 Aug 2023, 08:15 Ma ti ljudi na tehničkom pregledu su obično šaše koje nemaju pojma. Ev ja sam jučer upravo završio jer mi registracija ističe krajem mjeseca.
Jednom sam promijenio osiguranje jer su me izvozali kao budalu. Vrate me sa tehničkog kažu ne valja desni točak, blokira ovo ono ne možemo te pustiti. Nikad mi u vožnji ništa nije blokiralo da sam osjetio. Odem u ovlašteni servis jer je auto još bilo pod garancijom, odrade dijagnostiku i viču sve je super ne znamo zašto su te vratili.
I hop u huji skroz odjebem brčko gas osiguranje za sva vremena bez obzira što je samo problem sa tehničkim pregledom i odem u drugo osiguranje kod drugih ljudi na tehničkom pregledu i prođem bez frke.
Znači po njihovom ste trebali ostaviti na kafu .... tehnički se nemože uraditi za tako kratko vrijeme ...spacebound wrote: 24 Aug 2023, 08:21Pa zasto to rade? Cojk kaze, kad je dosao red na nase auto rekli mu da ode popit kafu, samo sto je sjeo i kafa stigla na sto zovu ga da dodje. Kafic 100 m od tehnickog. Ne zna ni kad su stigli pregledati. Ovi drugi dok su pregledali bio tu, sve gledao.Chan wrote: 24 Aug 2023, 08:15 Ma ti ljudi na tehničkom pregledu su obično šaše koje nemaju pojma. Ev ja sam jučer upravo završio jer mi registracija ističe krajem mjeseca.
Jednom sam promijenio osiguranje jer su me izvozali kao budalu. Vrate me sa tehničkog kažu ne valja desni točak, blokira ovo ono ne možemo te pustiti. Nikad mi u vožnji ništa nije blokiralo da sam osjetio. Odem u ovlašteni servis jer je auto još bilo pod garancijom, odrade dijagnostiku i viču sve je super ne znamo zašto su te vratili.
I hop u huji skroz odjebem brčko gas osiguranje za sva vremena bez obzira što je samo problem sa tehničkim pregledom i odem u drugo osiguranje kod drugih ljudi na tehničkom pregledu i prođem bez frke.
Tehnički pregled, ako ga misle uraditi kako treba, uzima najmanje 20-30 minuta vremena ....
Et vidiš. Čuj nemaju šta dalje gledati... šuplja priča 100%.spacebound wrote: 24 Aug 2023, 08:44 Pa da, i muz je to rekao, da tako brzo ne mogu da pregledaju. A oni su njemu rekli da su kao prvo pogledali kocnice i posto nije u redu odmah su prekinuli, nemaju sta dalje gledati. Ma stoka.
Znamo da je suplja, jer na drugom tehnickom je prosao bez problema. Nego mene interesuje koji je motiv, eh to ne kontam.Chan wrote: 24 Aug 2023, 08:48Et vidiš. Čuj nemaju šta dalje gledati... šuplja priča 100%.spacebound wrote: 24 Aug 2023, 08:44 Pa da, i muz je to rekao, da tako brzo ne mogu da pregledaju. A oni su njemu rekli da su kao prvo pogledali kocnice i posto nije u redu odmah su prekinuli, nemaju sta dalje gledati. Ma stoka.
Šta ako je problem još nešto osim kočnica, a oni to i ne pregledaju?
Ma lova garant... a moRe biti zato što je Bošnjak ako je to bilo kod Srba. Ne bi me čudilo.spacebound wrote: 24 Aug 2023, 08:51Znamo da je suplja, jer na drugom tehnickom je prosao bez problema. Nego mene interesuje koji je motiv, eh to ne kontam.Chan wrote: 24 Aug 2023, 08:48
Et vidiš. Čuj nemaju šta dalje gledati... šuplja priča 100%.
Šta ako je problem još nešto osim kočnica, a oni to i ne pregledaju?
Hajd ga znajChan wrote: 24 Aug 2023, 08:53Ma lova garant... a moRe biti zato što je Bošnjak ako je to bilo kod Srba. Ne bi me čudilo.spacebound wrote: 24 Aug 2023, 08:51
Znamo da je suplja, jer na drugom tehnickom je prosao bez problema. Nego mene interesuje koji je motiv, eh to ne kontam.