Samo da kažem.......

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9857 times
Been thanked: 16626 times
Status: Offline

Re: Samo da kažem.......

Post by spacebound »

Nasekirala me stoka jucer dzaba.
Vozio coJk auto na tehnicki, dodje kuci, kaze nije pros'o :sok Sta, kako, kaze rekli ne valjaju kocnice. I njemu i meni upitnici oko glave, vozili auto, nismo primijetili nikakav problem s kocnicama. I rekli mu na tehnickom eto kao kod njih to ne moze proci ali nek proba kod drugih. Zakaze termin, ode. Ljudi pregledali. Kazu sve super. Znaci nista nije podmazano, potplaceno, pocasceno. Prvo, ne bismo svoju djecu vozili u autu s neispravnim kocnicama. Sta je fazon kod onih, da li imaju dnevnu kvotu za odbijanje, da li nesto muljaju pojma nemam, ali su stoka samo takva.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 469 times
Been thanked: 1427 times

Post by edo_79 »

spacebound wrote: 24 Aug 2023, 08:07 Nasekirala me stoka jucer dzaba.
Vozio coJk auto na tehnicki, dodje kuci, kaze nije pros'o :sok Sta, kako, kaze rekli ne valjaju kocnice. I njemu i meni upitnici oko glave, vozili auto, nismo primijetili nikakav problem s kocnicama. I rekli mu na tehnickom eto kao kod njih to ne moze proci ali nek proba kod drugih. Zakaze termin, ode. Ljudi pregledali. Kazu sve super. Znaci nista nije podmazano, potplaceno, pocasceno. Prvo, ne bismo svoju djecu vozili u autu s neispravnim kocnicama. Sta je fazon kod onih, da li imaju dnevnu kvotu za odbijanje, da li nesto muljaju pojma nemam, ali su stoka samo takva.
Niste ostavili na kafu ... ili im se nije radio tehnički pa vam rekli da niste prošli ... ima ti svega ...

Dobro jutro svima
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22066 times
Been thanked: 20124 times
Status: Online

Post by Masamune »

Ma ti ljudi na tehničkom pregledu su obično šaše koje nemaju pojma. Ev ja sam jučer upravo završio jer mi registracija ističe krajem mjeseca.

Jednom sam promijenio osiguranje jer su me izvozali kao budalu. Vrate me sa tehničkog kažu ne valja desni točak, blokira ovo ono ne možemo te pustiti. Nikad mi u vožnji ništa nije blokiralo da sam osjetio. Odem u ovlašteni servis jer je auto još bilo pod garancijom, odrade dijagnostiku i viču sve je super ne znamo zašto su te vratili.

I hop u huji skroz odjebem brčko gas osiguranje za sva vremena bez obzira što je samo problem sa tehničkim pregledom i odem u drugo osiguranje kod drugih ljudi na tehničkom pregledu i prođem bez frke.
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound »

Chan wrote: 24 Aug 2023, 08:15 Ma ti ljudi na tehničkom pregledu su obično šaše koje nemaju pojma. Ev ja sam jučer upravo završio jer mi registracija ističe krajem mjeseca.

Jednom sam promijenio osiguranje jer su me izvozali kao budalu. Vrate me sa tehničkog kažu ne valja desni točak, blokira ovo ono ne možemo te pustiti. Nikad mi u vožnji ništa nije blokiralo da sam osjetio. Odem u ovlašteni servis jer je auto još bilo pod garancijom, odrade dijagnostiku i viču sve je super ne znamo zašto su te vratili.

I hop u huji skroz odjebem brčko gas osiguranje za sva vremena bez obzira što je samo problem sa tehničkim pregledom i odem u drugo osiguranje kod drugih ljudi na tehničkom pregledu i prođem bez frke.
Pa zasto to rade? Cojk kaze, kad je dosao red na nase auto rekli mu da ode popit kafu, samo sto je sjeo i kafa stigla na sto zovu ga da dodje. Kafic 100 m od tehnickog. Ne zna ni kad su stigli pregledati. Ovi drugi dok su pregledali bio tu, sve gledao.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by edo_79 »

spacebound wrote: 24 Aug 2023, 08:21
Chan wrote: 24 Aug 2023, 08:15 Ma ti ljudi na tehničkom pregledu su obično šaše koje nemaju pojma. Ev ja sam jučer upravo završio jer mi registracija ističe krajem mjeseca.

Pa zasto to rade? Cojk kaze, kad je dosao red na nase auto rekli mu da ode popit kafu, samo sto je sjeo i kafa stigla na sto zovu ga da dodje. Kafic 100 m od tehnickog. Ne zna ni kad su stigli pregledati. Ovi drugi dok su pregledali bio tu, sve gledao.
Znači po njihovom ste trebali ostaviti na kafu .... tehnički se nemože uraditi za tako kratko vrijeme ...
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Kao što Edo reče nemoguće je da su tako brzo odradili.
edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by edo_79 »

Chan wrote: 24 Aug 2023, 08:27 Kao što Edo reče nemoguće je da su tako brzo odradili.
Tehnički pregled, ako ga misle uraditi kako treba, uzima najmanje 20-30 minuta vremena ....
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound »

Pa da, i muz je to rekao, da tako brzo ne mogu da pregledaju. A oni su njemu rekli da su kao prvo pogledali kocnice i posto nije u redu odmah su prekinuli, nemaju sta dalje gledati. Ma stoka.
Shadow
Svemirka
Svemirka
Has thanked: 24693 times
Been thanked: 27374 times

Post by Shadow »

Helouu
Acta non Verba
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3907 times
Been thanked: 2942 times

Post by Pasaga »

:obrve
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

spacebound wrote: 24 Aug 2023, 08:44 Pa da, i muz je to rekao, da tako brzo ne mogu da pregledaju. A oni su njemu rekli da su kao prvo pogledali kocnice i posto nije u redu odmah su prekinuli, nemaju sta dalje gledati. Ma stoka.
Et vidiš. Čuj nemaju šta dalje gledati... šuplja priča 100%.

Šta ako je problem još nešto osim kočnica, a oni to i ne pregledaju?

Oni su dužni da pregledaju sve što trebaju bez obzira šta sve ne valja ako se to i ustanovi.
Last edited by Masamune on 24 Aug 2023, 08:50, edited 1 time in total.
Shadow
Svemirka
Svemirka
Has thanked: 24693 times
Been thanked: 27374 times

Post by Shadow »

Pasaga wrote: 24 Aug 2023, 08:48:obrve
Žmig-žmig. :jutarnja
Acta non Verba
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound »

Chan wrote: 24 Aug 2023, 08:48
spacebound wrote: 24 Aug 2023, 08:44 Pa da, i muz je to rekao, da tako brzo ne mogu da pregledaju. A oni su njemu rekli da su kao prvo pogledali kocnice i posto nije u redu odmah su prekinuli, nemaju sta dalje gledati. Ma stoka.

Znamo da je suplja, jer na drugom tehnickom je prosao bez problema. Nego mene interesuje koji je motiv, eh to ne kontam.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Jbt tako handre i levate poštene ljude na tehničkom jer im se da, a prolaze kojekakvi golfovi kečevi ili stojadini iz čijeg auspuha zna izlaziti crveni dim jer Bog te pitao šta sve sipaju unutra.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

spacebound wrote: 24 Aug 2023, 08:51
Chan wrote: 24 Aug 2023, 08:48

Znamo da je suplja, jer na drugom tehnickom je prosao bez problema. Nego mene interesuje koji je motiv, eh to ne kontam.
Ma lova garant... a moRe biti zato što je Bošnjak ako je to bilo kod Srba. Ne bi me čudilo.
immuno
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 13021 times
Been thanked: 14039 times

Post by immuno »

Hallo :mah
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound »

Chan wrote: 24 Aug 2023, 08:53
spacebound wrote: 24 Aug 2023, 08:51

Ma lova garant... a moRe biti zato što je Bošnjak ako je to bilo kod Srba. Ne bi me čudilo.
Hajd ga znaj :123
Vanilla
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 5057 times
Been thanked: 6556 times

Post by Vanilla »

Ništa se nije promijenilo, i danas mi je msrko raditi :123
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
immuno
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 13021 times
Been thanked: 14039 times

Post by immuno »

Vanilla wrote: 24 Aug 2023, 09:17 Ništa se nije promijenilo, i danas mi je msrko raditi :123

I to je za ljude :hihi
Koraci_u_noci
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 9224 times
Been thanked: 9963 times

Post by Koraci_u_noci »

Hoce to tako, neke drzi do penzije
Pobjeci sad od svega zelim
Post Reply