Koliko često pijete alkohol?
Moderator: Krokodil Behko
Re: Koliko često pijete alkohol?
Krokodil Behko wrote: I meni. Znam s kim neću roštiljati

Habibti, ya nour el - ain... 

-
- Inventar foruma
- Status: Offline
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 8988 times
- Been thanked: 10691 times
Ma gdje neće biti gajba ili par litara crnog, neću ni da idemstorm wrote:Krokodil Behko wrote: I meni. Znam s kim neću roštiljatinadam se da znaš, s kim se može roštiljati

..kod mene prije može nestat vode nego vina..Krokodil Behko wrote:Ma gdje neće biti gajba ili par litara crnog, neću ni da idemstorm wrote:Krokodil Behko wrote: I meni. Znam s kim neću roštiljatinadam se da znaš, s kim se može roštiljati

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Pravi ambijent.laganini wrote:..kod mene prije može nestat vode nego vina..Krokodil Behko wrote:Ma gdje neće biti gajba ili par litara crnog, neću ni da idemstorm wrote:Krokodil Behko wrote: I meni. Znam s kim neću roštiljatinadam se da znaš, s kim se može roštiljati
Još samo da mi kažeš kako možete cugati po onim vrućinama ljeti.
a šta čete ostali piti...to je meniKrokodil Behko wrote:Ma gdje neće biti gajba ili par litara crnog, neću ni da idemstorm wrote:Krokodil Behko wrote: I meni. Znam s kim neću roštiljatinadam se da znaš, s kim se može roštiljati

..sve snage bacim na večer... 

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Zavisi od toga koliko sam gladan i žedan.storm wrote:a šta čete ostali piti...to je meniKrokodil Behko wrote:Ma gdje neće biti gajba ili par litara crnog, neću ni da idemstorm wrote:Krokodil Behko wrote: I meni. Znam s kim neću roštiljatinadam se da znaš, s kim se može roštiljati

Može štok ali u slučaju nužde. Najradije crnog jedna buteljka da dođem do one faze da sam počeo malo da pričam. Još jedna ako hoću biti pod gasom. Zavisi i koje je vino.
slovenci imaju najbolja vina na ovim prostorima....to priznaju mnogi eksperti ali imaju premali kapacitet za ozbiljan ulaz na velika tržišta....u slučaju roštilja, dopremim ja dovoljno da ga izdegustiramo 

..ne moš to bit..možda su prvi malo ozbiljnije krenuli ali teško da može bit bolje od naši s juga...storm wrote:slovenci imaju najbolja vina na ovim prostorima....to priznaju mnogi eksperti ali imaju premali kapacitet za ozbiljan ulaz na velika tržišta....u slučaju roštilja, dopremim ja dovoljno da ga izdegustiramo

vina južne dalmacije su se opasno popravila zadnjih 20tak godina...istina...prije su bila jaka, prejaka bljuzga, moraš priznati...pelješac i korčula...grk, pošip, plavac, dingačlaganini wrote:..ne moš to bit..možda su prvi malo ozbiljnije krenuli ali teško da može bit bolje od naši s juga...storm wrote:slovenci imaju najbolja vina na ovim prostorima....to priznaju mnogi eksperti ali imaju premali kapacitet za ozbiljan ulaz na velika tržišta....u slučaju roštilja, dopremim ja dovoljno da ga izdegustiramo

..sad je strava od vina puno mali proizvođača..ali nije da nema mućki baš od ti s pelješca..
kakav je sad grgich...vratio se čovjek iz usa i drma tamo...laganini wrote:..sad je strava od vina puno mali proizvođača..ali nije da nema mućki baš od ti s pelješca..

..on je vrh vrhova..ali meni vino loše...džabe sve...
Popijem casu crnog vina jednom u godini, i to ne cisto vino, nego pomjesano sa kolom, bambus se cini mi se zove. Vranac mi lezi. Nekad ljeti popijem koktel od jagoda, Strawberry Daiquiri i kapak. Piva me recimo nikad nije privlacila (zbog mirisa). Ne osjecam nikakvu potrebu za alkoholnim picem niti mi je potrebno da se nesto opustim ili smirim.
"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 39645 times
- Been thanked: 25647 times
Bonaqua wrote:Popijem casu crnog vina jednom u godini, i to ne cisto vino, nego pomjesano sa kolom, bambus se cini mi se zove. Vranac mi lezi. Nekad ljeti popijem koktel od jagoda, Strawberry Daiquiri i kapak. Piva me recimo nikad nije privlacila (zbog mirisa). Ne osjecam nikakvu potrebu za alkoholnim picem niti mi je potrebno da se nesto opustim ili smirim.

Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.
Pijem bambus i bas mi je fino, malo kole dve trecine crno vino 

"Tako mi jutra,i noći kad se utiša"
Bonaqua wrote:Pijem bambus i bas mi je fino, malo kole dve trecine crno vino

- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 39645 times
- Been thanked: 25647 times
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.