Vidi kako Morgen, i ona je "bre" nacije pa je volimo.
Malo, ko biva stidno, koljeno pokazi.
Bar to.
Moderator: spacebound

Bojana wrote: 25 Aug 2023, 20:27Ovo zvuči prilično fatalistički.Remzudin wrote: 25 Aug 2023, 20:08
Armagedon kijamet stakvila
zar u Srbiji isto nema lepi momaka ?
Sta si ti u njega ugledala ?
Eeh moja Bojana jadna si ti.
Haj prvo zapali jednu cigaru u mucni malo svojom tikvom,kakvim putem si krenla.
Ali haj dobro nema veze,ljubav je jedna nadnaravna i cudesna stvar.
Ti imas srecu sto sam to video,jer ja znam jedno rijesenje za taj problem.Ako bi zivjela sa njim onda moras zrtovati svoj sadasnji.
Zelis li zivjeti s njim ?

Da pokažem koleno?Mister No wrote: 25 Aug 2023, 20:34
Malo, ko biva stidno, koljeno pokazi.
Bar to.

Bar to.

Političke, kad su u pitanju iste vjere mogu, apsolutno ne vidim problem koji može biti prepreka,Bojana wrote: 24 Aug 2023, 13:30 Pozdrav svima.
Našla sam se u jednoj čudnoj situaciji. Već neko vreme sam sa dečkom koji je Bošnjak (ja sam Srpkinja iz Srbije) i on mi je nedavno priznao da ne voli Srbe tj. srpski narod. Probala sam da razgovaram o tome i vidim da on ima neke svoje razloge, pa sam pokušala da mu objasnim da ne može tako da generalizuje ali on je jako tvrdoglav.
Da li smatrate da treba ostati u vezi sa takvom osobom? I uopšte, da li smatrate da prava ljubav može da prevaziđe te neke međunacionalne i političke podele?

Koliko ja znam, nije mu neko stradao od strane Srba, barem mi nije rekao. Mislim da se jednostavno družio sa takvim ljudima koji su mu usadili takve ideje. Uticaj okoline.Chloe wrote: 25 Aug 2023, 20:48
Političke, kad su u pitanju iste vjere mogu, apsolutno ne vidim problem koji može biti prepreka,
već međunacionalne zavisi od prošlosti pojedinih obitelji. Imati prema cijeloj naciji antipatiju,
mogu imati svi oni koji su od te nacije doživjeli ubistva, klanja, logore, silovanje svojih bližnjih ... Izgubili u ratu obitelj, roditelje,
potiču od onih koji nose traume ... Zato je vrlo bitno da znaš uzrok takvog stava.
Ne bih preko tog "ne voli" prelazila kao nešto nebitno, a da budem iskrena, ko ne voli moj narod ne može voljeti ni mene.![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Bio ovdje registrovan sigurno.Bojana wrote: 25 Aug 2023, 20:53Koliko ja znam, nije mu neko stradao od strane Srba, barem mi nije rekao. Mislim da se jednostavno družio sa takvim ljudima koji su mu usadili takve ideje. Uticaj okoline.Chloe wrote: 25 Aug 2023, 20:48
Političke, kad su u pitanju iste vjere mogu, apsolutno ne vidim problem koji može biti prepreka,
već međunacionalne zavisi od prošlosti pojedinih obitelji. Imati prema cijeloj naciji antipatiju,
mogu imati svi oni koji su od te nacije doživjeli ubistva, klanja, logore, silovanje svojih bližnjih ... Izgubili u ratu obitelj, roditelje,
potiču od onih koji nose traume ... Zato je vrlo bitno da znaš uzrok takvog stava.
Ne bih preko tog "ne voli" prelazila kao nešto nebitno, a da budem iskrena, ko ne voli moj narod ne može voljeti ni mene.![]()

Chloe wrote: 25 Aug 2023, 20:48Političke, kad su u pitanju iste vjere mogu, apsolutno ne vidim problem koji može biti prepreka,Bojana wrote: 24 Aug 2023, 13:30 Pozdrav svima.
Našla sam se u jednoj čudnoj situaciji. Već neko vreme sam sa dečkom koji je Bošnjak (ja sam Srpkinja iz Srbije) i on mi je nedavno priznao da ne voli Srbe tj. srpski narod. Probala sam da razgovaram o tome i vidim da on ima neke svoje razloge, pa sam pokušala da mu objasnim da ne može tako da generalizuje ali on je jako tvrdoglav.
Da li smatrate da treba ostati u vezi sa takvom osobom? I uopšte, da li smatrate da prava ljubav može da prevaziđe te neke međunacionalne i političke podele?

Sjebo na svom meniskus pa da se tvom divi.

Članak.