pederi nek se slobodno jebu, niko im nr brani, ali brak je rezervisan za muskarca i zenu. tacka.
cirilica se maltene ni u srbiji ne koristi, pa sta da se koristi u hrvatskoj?
vec ste u evropi, nemorate vise da im idete niz dlaku
Moderator: Krokodil Behko
..ma ona bito u troje..a kako smo joj ja i ti ljubimci..ok ti više..he,he,..a opet jesi mi drag alex ali ne mogu se zamislit u klinču s tobom..Alexandar wrote:ko sta Katja ima zelju da hopsa po meni...Katja wrote: Da ćeš iznenada dobiti poriv da naskočiš na Alexa?
laganini wrote: ..ma ona bito u troje..a kako smo joj ja i ti ljubimci..[/qoute]
i meni se cini... samo nezna kako da nas pita,sramezljiva...![]()
laganini wrote:,..a opet jesi mi drag alex ali ne mogu se zamislit u klinču s tobom....nije zato što si srbin majke mi...

I to sve na račun poreskih obveznika cccc.Time pokušavaju sakriti da HTV danas, više nego ikad prije, uzima novac građana i izbjegava istraživanje društvenih teme poput HGK, Dijane Čuljak, HAC-a i Zdravka Mamića.
yutarnji je obično smeće od novina...sadržajno...jedino vizualno, grafički dobro izgledajulaganini wrote:potpisujem sve od dotične gospođe...jebote ta je jutarnji na tri stranici ima izmiščjeni intervju s sanaderom dok je bio premijer..i to butković glavni kolumnist...

slazem se. jedino sta su priklonjene ljevicarima al s druge strane Vecernji je desnicarski pa mora da bude nekakve ravnotezeKrokodil Behko wrote:Iz mog/portalnog ugla gledano, Jutarnji je veoma sadržajan list za kojeg treba deset minuta samo da se pregleda online izdanje. Lijepo izgledaju a članci su im pismeno napisani i ne omiču im se ono baš neke bizarnosti koje su dno dna.
...osim večernjeg reci još jedan da nije livi..nećemo one marginalne koji nemaju utjecaja..mislim na sve medije...Alexandar wrote:slazem se. jedino sta su priklonjene ljevicarima al s druge strane Vecernji je desnicarski pa mora da bude nekakve ravnotezeKrokodil Behko wrote:Iz mog/portalnog ugla gledano, Jutarnji je veoma sadržajan list za kojeg treba deset minuta samo da se pregleda online izdanje. Lijepo izgledaju a članci su im pismeno napisani i ne omiču im se ono baš neke bizarnosti koje su dno dna.
..ok ravnoteža..ali večernji se čita samo u zagrebu..i ercegovini čini mi se..jednostavno ne znam čovika koji kod nas uzme večernji..stvar navike bez obzira na predznak..Alexandar wrote:kakvu ravnopravnost lagani, pominjem ravnotezu, uredili ste si tako da svi imaju sta da citaju posto su jiutarnji i vecernji najcitaniji kolko vidim

Znači ti one vijesti ipak biraš kako je primjereno čitaocimaKrokodil Behko wrote: Ali ujedno, nisu dovoljno zanimljivi čitateljstvu Bosanskog foruma

Svi novinari svijeta ravnjaju se prema stečenom čitateljstvu.Bla wrote:Znači ti one vijesti ipak biraš kako je primjereno čitaocimaKrokodil Behko wrote: Ali ujedno, nisu dovoljno zanimljivi čitateljstvu Bosanskog foruma
A ja cijelo vrijeme kontam neka zajebancija.

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests