Iran
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
-
- Inventar foruma
- Status: Offline
Re: Izrael i Saudijska Arabija planiraju napad na Iran
pa jebote, sad se sjeti. zar nisu izraelci vec dva put bombardovali iran u zadnje 3 godine? oba puta stajali za gorivo u SA.
ja mislim da je su oba puta rokali centre gdje se radi na obacivanju uranija ili neki klinac.
ja mislim da je su oba puta rokali centre gdje se radi na obacivanju uranija ili neki klinac.
Ne bih rekao, to bi bilo besmisleno od strane Izraela(znam, nema štošta smisla).. mislim da si pomiješao sa nečim drugim.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
-
- Inventar foruma
Sjećam se ovog vezano za viruse, ipak špekulacije, sve i da se desilo nešto nije bilo bombardovanje, možda neki zadatak za špijune, sabotaža.
-
- Inventar foruma
ovde imaju jako dobru novinarsku mrezu i neke stvari izadju u vijestima i novinama i onda se kasnije zametnu jako brzo.
ja se sjecam satelitskih snimaka before and after na mjestu udara, ulaz u podzemni kompleks cini mi se.
amaterske snimke explozije iz obliznjeg grada, izjava o dosipanju goriva u SA bazama itd. i onda se svi usutili. niti se porice niti potvrdjuje.
ne vjerujem da su sjebali nesto puno osim sto su pokazali da mogu. isto tako ni jednima ni rugima nije u cilju da se to potvrdi.
srokali su ove godine dva iranska konvoja u siriji pa se i to negiralo i s jedne i druge strane medjutim na kraju su potvrdili extremi u siriji jer nisu htjeli da se misli da im izrael pomaze.
btw, sve vezano uz izrael su 'spekulacije'.
oni, sluzbeno, nemaju nuklearno oruzje mada je odlicno dokumentovano i kad su napravili prvi podzemni pogon za obogacivanje uranija i ko i odakle im je prebacio tesku vodu za hladjenje. (britanska voda, norveski tanker, americke pare)
ja se sjecam satelitskih snimaka before and after na mjestu udara, ulaz u podzemni kompleks cini mi se.
amaterske snimke explozije iz obliznjeg grada, izjava o dosipanju goriva u SA bazama itd. i onda se svi usutili. niti se porice niti potvrdjuje.
ne vjerujem da su sjebali nesto puno osim sto su pokazali da mogu. isto tako ni jednima ni rugima nije u cilju da se to potvrdi.
srokali su ove godine dva iranska konvoja u siriji pa se i to negiralo i s jedne i druge strane medjutim na kraju su potvrdili extremi u siriji jer nisu htjeli da se misli da im izrael pomaze.
btw, sve vezano uz izrael su 'spekulacije'.
oni, sluzbeno, nemaju nuklearno oruzje mada je odlicno dokumentovano i kad su napravili prvi podzemni pogon za obogacivanje uranija i ko i odakle im je prebacio tesku vodu za hladjenje. (britanska voda, norveski tanker, americke pare)
-
- Inventar foruma
Re: Iran
Ubijen Hassan Lakkis u blizini Bejruta.
Kao i obicno Izrael negira odgovornost. Atentat izvrsen nepuna 24 sata nakon izjave Hezbolaha da je za auto-bombu pored Iranske ambasade odgovorna Saudijska Arabija.
Bas su mi super ove vehabije, vidi kako se ljepo igraju sa izraelcima.
Kao i obicno Izrael negira odgovornost. Atentat izvrsen nepuna 24 sata nakon izjave Hezbolaha da je za auto-bombu pored Iranske ambasade odgovorna Saudijska Arabija.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9547 times
- Been thanked: 11285 times
Ama S. Arabija je glavni saveznik Izraela. Kad malo bolje razmislim ni ne razlikuju se te dvije zemlje. Isto onako kako se Izraelci ophode prema Palestincima, tako se i S. Arabija odnosi prema svojim uvoznim radnicima - fašisti.
-
- Inventar foruma
znas da sam negdje i procito tezu o tome kako je izrael jedina medjunarodno prihvacena zemlja sa otvoreno fasistickim uredjenjem.
ustav, sudstvo, untrasnja i vanjska politika.
al to je ok, jer oni su stup mira na bliskom istoku. hajmo im dat nuklearke
ustav, sudstvo, untrasnja i vanjska politika.
al to je ok, jer oni su stup mira na bliskom istoku. hajmo im dat nuklearke

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9547 times
- Been thanked: 11285 times
Pa i jesu fašisti. Svojevremeno je Južnoafrička Republika imala taj režim koji se bazirao na otvorenoj diskriminaciji crnaca ali oni su ipak bili pod raznim sankcijama a neke zemlje nisu ni htjele puno komunicirati s njima. Držali su i puno odbjeglih nacista. Dok već, što se Izraela tiče, ovo je pravi fašizam kojeg opravdavaju činjenicom da su okruženi neprijateljskim narodima.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40543 times
- Been thanked: 26851 times
Sto se vi toliko sikirate za Iran 

"Ti sa svakim - lijepo! i traži da se čine dobra djela, a neznalica se kloni!"
-
- Inventar foruma
ne sikiram se za Iran, prezivice oni i bez nas.
nego me malo jebe to sto kod nas ima tona ljudi sto bi isli u siriju udarat se a kad se hezbolah roko s 'pravim' neprijateljom islama, otislo ih pet. i sto se prati vehabijska, saudijska struja a zaboravlja se sta se radi
nego me malo jebe to sto kod nas ima tona ljudi sto bi isli u siriju udarat se a kad se hezbolah roko s 'pravim' neprijateljom islama, otislo ih pet. i sto se prati vehabijska, saudijska struja a zaboravlja se sta se radi

-
- Inventar foruma
evo sad bas citam u vijestima, selafije preuzele odgovornost za atentat.Spanac_113 wrote:Ubijen Hassan Lakkis u blizini Bejruta.
a covjek bio odgovoran za vezu hezbolaha sa palestinom i ubise ga braca u sred Bejruta

- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3883 times
- Been thanked: 2921 times
Mirise mi ko da Egipat ima tu svojih prstiju.Spanac_113 wrote:evo sad bas citam u vijestima, selafije preuzele odgovornost za atentat.Spanac_113 wrote:Ubijen Hassan Lakkis u blizini Bejruta.
a covjek bio odgovoran za vezu hezbolaha sa palestinom i ubise ga braca u sred Bejruta
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
-
- Inventar foruma
ma to je izrael naso marionetu da odradi poso. samo oni znaju tacno ko se i gdje krece dole.
-
- Inventar foruma
Ubijen vođa Hezbolaha u Bejrutu
IZVOR: B92, BETA, BBC
Bejrut -- Libanska militantna grupa Hezbolah tvrdi da je ubijen jedan od njihovih vođa, javlja BBC.
Mesto ubistva obezbeđeno policijskom trakom (Beta-AP)
U saopštenju Hezbolaha se navodi da je reč o Hasanu al-Lakisu, koji je ubijen oko ponoći u Hadatu, delu Bejruta, preneo je Rojters, a libanska policija kaže da je Al- Lakis ubijen iz puške dok je ulazio u automobil ispred zgrade u kojoj je živeo.
Hezbolah je za ovo ubistvo okrivio Izrael, navodeći da je Izrael nekoliko puta već pokušao da ga ubije.
Portparol izraelskog Ministarstva spoljnih poslova Jigal Palmor negirao je umešanost Izraela u ubistvo Al- Lakisa, navodeći da Hezbolahu "ne trebaju dokazi, niti činjenice, oni prosto okrivljuju Izrael za sve".
Međutim, sumnja se da izraelska špijunska služba već više od dve decenije vrši atentate na komandante Hezbolaha.
Hezbolah je do sada nekoliko puta pokušavao da izazove rat sa Izraelom. U jednom takvom sukobu sa Izraelom 2006. godine poginuo je sin jutros ubijenog komandanta Al Lakisa.
Šiitsku libansku organizaciju Hezbolah je nekoliko zemalja sveta, uključujući SAD, proglasilo terorističkom organizacijom. Vašington je takođe optuižio tu grupu da pruža pomoć sirijskom lideru Bašaru al Asadu.
IZVOR: B92, BETA, BBC
Bejrut -- Libanska militantna grupa Hezbolah tvrdi da je ubijen jedan od njihovih vođa, javlja BBC.
U saopštenju Hezbolaha se navodi da je reč o Hasanu al-Lakisu, koji je ubijen oko ponoći u Hadatu, delu Bejruta, preneo je Rojters, a libanska policija kaže da je Al- Lakis ubijen iz puške dok je ulazio u automobil ispred zgrade u kojoj je živeo.
Hezbolah je za ovo ubistvo okrivio Izrael, navodeći da je Izrael nekoliko puta već pokušao da ga ubije.
Portparol izraelskog Ministarstva spoljnih poslova Jigal Palmor negirao je umešanost Izraela u ubistvo Al- Lakisa, navodeći da Hezbolahu "ne trebaju dokazi, niti činjenice, oni prosto okrivljuju Izrael za sve".
Međutim, sumnja se da izraelska špijunska služba već više od dve decenije vrši atentate na komandante Hezbolaha.
Hezbolah je do sada nekoliko puta pokušavao da izazove rat sa Izraelom. U jednom takvom sukobu sa Izraelom 2006. godine poginuo je sin jutros ubijenog komandanta Al Lakisa.
Šiitsku libansku organizaciju Hezbolah je nekoliko zemalja sveta, uključujući SAD, proglasilo terorističkom organizacijom. Vašington je takođe optuižio tu grupu da pruža pomoć sirijskom lideru Bašaru al Asadu.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3883 times
- Been thanked: 2921 times
Kolega....
Buldog je davno pusten sa lanca.
Smaknucem Arafata otvorio se put za ljude sklone korupciji,bas kao i kod nas.
Odlaskom Mubaraka,Izrael gubi desnu ruku,i za svaku sigurnost su napravili te nerede da bi bili sto sigurniji u iducih 50-tak god.
Mursi i njegova struja,nevjerujem da ce ikad doci na vlast.
Sve se to skombinovalo u Francuskoj prosle god.
Izraelu je otvoren put do Iraka,Sirija je tu najveci problem,najpogodniji koridor.
Palestinci su razjedinjeni,nemaju izgled ni sa jednim predsjednikom koji dodje na vlast u SAD-eu da dobiju drzavu.
Buldog je davno pusten sa lanca.
Smaknucem Arafata otvorio se put za ljude sklone korupciji,bas kao i kod nas.
Odlaskom Mubaraka,Izrael gubi desnu ruku,i za svaku sigurnost su napravili te nerede da bi bili sto sigurniji u iducih 50-tak god.
Mursi i njegova struja,nevjerujem da ce ikad doci na vlast.
Sve se to skombinovalo u Francuskoj prosle god.
Izraelu je otvoren put do Iraka,Sirija je tu najveci problem,najpogodniji koridor.
Palestinci su razjedinjeni,nemaju izgled ni sa jednim predsjednikom koji dodje na vlast u SAD-eu da dobiju drzavu.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
-
- Inventar foruma
Noam Chomsky @daily_chomsky
Iranians remember something that we’re not allowed to think about. For over half a century, the United States has been tormenting the people of Iran without a break.
Iranians remember something that we’re not allowed to think about. For over half a century, the United States has been tormenting the people of Iran without a break.
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7783 times
- Been thanked: 18305 times
Iranci ljuti na seksi voditeljicu

'Stavi hidžab pa da normalno gledamo žrijeb za Svjetsko prvenstvo'?!
Iranska državna televizija zbog oskudne je haljine izrezala sve kadrove u kojima se pojavljuje brazilska manekenka.
Brazilska mankeneka i glumica Fernanda Lima koja je iznenada postala globalno poznata izvlačeći parove za Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu, postala je izrazito nepopularna u Iranu. Ne zato što njima ne bi bila lijepa, prenosi Jutarnji.hr.

Iranci su ludi za nogometom koliko i Brazilci ili Hrvati i njihova je državna televizija uživo prenosila izvlačenje.
Ali kad se Lima pojavila u svojoj seksi haljini, morali su slijediti zakon i izrezati sve kadrove u kojima se ona pojavljuje.
Iranska televizija rutinski cenzurira, zamućuje ili na drugi način sprečava prikazivanje žena koje smatra neprikladno odjevenima.
(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/av)
-
- Inventar foruma
Re: Iranci ljuti na seksi voditeljicu
Bože sačuvaj...Pa svako ima pravo da se oblači onako kako želi 

Re: Iranci ljuti na seksi voditeljicu
Iranci? I ja sam ljut.