Bizarne vijesti
Moderator: Krokodil Behko
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41540 times
- Been thanked: 28316 times
- Status: Online
Re: Bizarne vijesti
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
Amputirala nogu da bi nosila štikle

Amerikanka Marija Serano (20) odlučila se na potez koji je mnogima nezamisliv. Naime, podvrgla se amputaciji noge kako bi mogla da nosi štikle!
Marija je rođena s deformacijom stopala pa je važne situacije u životu morala da obavlja u patikama.
Ljubomorna na sve devojke koje su na maturu i venčanja išle u štiklama odlučila je da amputira nogu i stavi protezu kako bi mogla da nosi visoke potpetice.
"Kada su mi rekli da nikada neću moći da nosim štikle i da moram da odustanem od svog sna da se bavim modom bila sam očajna. Specijalista je pogledao u moje lice i predložio mi drugu opciju - amputaciju noge. Moja majka bila je užasnuta", rekla je Marija (20), koja je odrasla na Long Ajlendu.
Rođena je sa deformacijom pa joj jedno stopalo nije bilo dovoljno razvijeno. Kao dete nije imala problema, međutim kako nije odmah operisana, problemi su se javili kasnije. Stopalo je s vremenom postalo sve zakrivljenije pa je u školi ćopala zbog čega su ju maltretirali i rugali joj se.
"Oponašali su me i izrugivali se. Učlanila sam se u hokejaški tim i navijačice, ali bol je bio nepodnošljiv. Bilo me toliko sramota da sam odustala od škole pa su me podučavali kod kuće. Najgore mi je bilo što sam na maturu morala u patikama.
Oduvek su joj, kaže, moda i cipele bile fetiš.
[ytube][/ytube]
"Moje prijateljice bile su prekrasne u svojim štiklama. Mama mi je pomogla da izaberem lepe patike ali svejedno sam bila jako ljubomorna", priznala je marija.
Odluka o amputaciji bila je najteža koju sam ikada donela i još uvek se budim pitajući se gde mi je noga. Ali, ne žalim. Amputacija mi je dala šansu da imam život kakav sam oduvek želela, kaže Marija.
Iako je prošla nekoliko operacija, stopalo je i dalje bilo problem. Odlučila se za drastičan potez.
"Ključan trenutak je bio kada je moj omiljeni dizajner Aleksandar Mek Kvin ručno izradio dve proteze za bivšu atletičarku Ejmi Malins koja je ostala bez obe noge", rekla je Marija.
U junu 2009. amputirali su joj levu nogu. Nekoliko meseci kasnije od majke je za Božić dobila svoj prvi par potpetica. Sada se bavi dizajnom cipela i odeće.
(24sata.rs)
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Status: Offline
- String
- Legenda foruma

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 27 times
Re: Amputirala nogu da bi nosila štikle
-"Halo dragi...molim te provjeri mi da li mi je noga ostala kod tebe sinoc, ne mogu nigdje da je nadjem"....
-Ah da, draga evo je na sporetu...ostavila si kada si nam pravila kafu jutros"..
Pffffft...
U junu 2009. amputirali su joj levu nogu. Nekoliko meseci kasnije majka joj je za Božić amputirala i desnu nogu. Sada se bavi dizajnom cipela i odeće a majka joj radi u Siriji pri ratnoj bolnici gde zahvaljujući stečenom iskustvu amputira udove bez anestezije.
-Ah da, draga evo je na sporetu...ostavila si kada si nam pravila kafu jutros"..
Pffffft...
U junu 2009. amputirali su joj levu nogu. Nekoliko meseci kasnije majka joj je za Božić amputirala i desnu nogu. Sada se bavi dizajnom cipela i odeće a majka joj radi u Siriji pri ratnoj bolnici gde zahvaljujući stečenom iskustvu amputira udove bez anestezije.

i moraću amputirat onu stvar..ne uklapi mi se u nove rebatinke..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
.izvadi oba imaćeš dvi rezerve..he,he,.
..može to i bez očiju...
-
Trepavica
Zar su ti zato potrebne oci ?!String wrote:Da, ali kako onda da zeni pronadjem nogu? lol
jebiga trip..ža mi je bio sam prvi..he,he,a ža mi je...
-
Trepavica
Prepoznao bi po mirisu, gdje god da je....String wrote:Nisu ako ne trazim protezu negdje ispod kreveta
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
mogla je još jednu pa točkove ugradit'
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
LUDI RUSI: Kače metalne kuke za leđa i skaču bandži džamping

Ako ste mislili da su bandži džamp i bejs skokovi sami po sebi ekstremni, ovo što su uradili momci iz Rusije dodatno pomera granice. Naime, članovi moskovskog tima “Siner” su umesto standardnog načina vezivanja konopca za telo, zakačili metalne kuke za kožu na leđima i tako su skakali sa 73 metra visine.
Njihove skokove je bolno i gledati. Koža na leđima na koju su im zakačene kuke se rasteže, a tragovi krvi su svuda. Naravno, prilikom zatezanja užeta tu su i bolni krici.

Ovo nije prvi suludi poduhvat ovog moskovskog kluba. Momci koji se bave ekstremnim bandži i bejs skokovima i ranije su izvodili vratolomije koje njima podižu adrenalin, a ljudima koji gledaju njihove klipove želudac.
Inače, bejs (BASE) jeste akronim sastavljen od početnih slova imenica na engleskom jeziku B – buildings (zgrade), A – antennas (antene), S – spans (mostovi), E – earth (litice).
[ytube][/ytube]

Ako ste mislili da su bandži džamp i bejs skokovi sami po sebi ekstremni, ovo što su uradili momci iz Rusije dodatno pomera granice. Naime, članovi moskovskog tima “Siner” su umesto standardnog načina vezivanja konopca za telo, zakačili metalne kuke za kožu na leđima i tako su skakali sa 73 metra visine.
Njihove skokove je bolno i gledati. Koža na leđima na koju su im zakačene kuke se rasteže, a tragovi krvi su svuda. Naravno, prilikom zatezanja užeta tu su i bolni krici.

Ovo nije prvi suludi poduhvat ovog moskovskog kluba. Momci koji se bave ekstremnim bandži i bejs skokovima i ranije su izvodili vratolomije koje njima podižu adrenalin, a ljudima koji gledaju njihove klipove želudac.
Inače, bejs (BASE) jeste akronim sastavljen od početnih slova imenica na engleskom jeziku B – buildings (zgrade), A – antennas (antene), S – spans (mostovi), E – earth (litice).
[ytube][/ytube]
Kakav šok: Mostarka se probudila i na krevetu zatekla nepoznatog muškarca
Mostarska policija intenzivno traga za pohotnikom koji je tokom noći sa subote na nedjelju, provalivši u dva stana u Ulici rodočkih branitelja u prigradskom naselju Rodoč, dvije žene dirao.
Kako nam je rečeno, u jedan stan je ušao preko balkona, dok je na drugom, u neposrednoj blizini, odvalio vrata.
Također, zanimljivo je da nijedna od njih nije bila sama, odnosno, kako saznajemo, s jednom je u stanu bio brat, a s drugom otac.
Kako je policiji kazala žena u čiji je stan najprije ušao, kada se probudila, spazila je nepoznatog muškarca kako sjedi na njenom krevetu i počela vrištati, nakon čega je pobjegao. Međutim, to ga nije spriječilo da odustane od svog bolesnog nauma, pa je provalio u drugi stan, gdje ga je žena, koja je osjetila njegovu blizinu, uz viku, počela i udarati.
- I iz tog stana je uspio pobjeći, a mi vršimo određene radnje da bismo ga pronašli. S obzirom na sve okolnosti, vjerujemo da se radi o psihički poremećenoj osobi. Dobro je što su obje žene u stanju da ga prepoznaju - rečeno nam je u policiji.
Mostarska policija intenzivno traga za pohotnikom koji je tokom noći sa subote na nedjelju, provalivši u dva stana u Ulici rodočkih branitelja u prigradskom naselju Rodoč, dvije žene dirao.
Kako nam je rečeno, u jedan stan je ušao preko balkona, dok je na drugom, u neposrednoj blizini, odvalio vrata.
Također, zanimljivo je da nijedna od njih nije bila sama, odnosno, kako saznajemo, s jednom je u stanu bio brat, a s drugom otac.
Kako je policiji kazala žena u čiji je stan najprije ušao, kada se probudila, spazila je nepoznatog muškarca kako sjedi na njenom krevetu i počela vrištati, nakon čega je pobjegao. Međutim, to ga nije spriječilo da odustane od svog bolesnog nauma, pa je provalio u drugi stan, gdje ga je žena, koja je osjetila njegovu blizinu, uz viku, počela i udarati.
- I iz tog stana je uspio pobjeći, a mi vršimo određene radnje da bismo ga pronašli. S obzirom na sve okolnosti, vjerujemo da se radi o psihički poremećenoj osobi. Dobro je što su obje žene u stanju da ga prepoznaju - rečeno nam je u policiji.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8224 times
- Been thanked: 19365 times
Čuvaj se ti, nisu ga uhvatili. 
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8224 times
- Been thanked: 19365 times

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)